|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Plusy meczu:
-Uryga (udany debiut, będą z niego ludzie. solidny w defensywie, włącza się w atak. super para z Czekajem będzie) -Pareiko (szkoda tylko bramki z ponad 30 metrów, obroniony karny + pewny punkt drużyny + główka po rzucie rożnym dla Wisły - dobry zawodnik ofensywny )-Kirm (nie było idealnie ale widać dużą poprawę w formie) Reszta: Lamey w sumie do pewnego momentu grał przyzwoicie. Potem chyba mu kondycha siadła. Daniel Brud - nie było źle. Małecki - chyba zbyt wiele od niego oczekuję, czekam na powrót do formy Melikson - cały mecz niewidoczny (przez te piętnaście minut był niewiele bardziej widoczny niż przed wejściem na boisko) Biton - no zawiodłem się Genkov - nie mam zdania Paljic - dużo latał, jego zagrania nie były wybitne. ale walczył. jak lew Diaz - niby dobrze, ale zawsze ma jakieś takie momenty, że nie jestem przekonany do niego. taki solidny, ale nie solidny Jirsak - występ na miarę jego formy. oczywiście może zagrać lepiej, ale tylko z Ruchem Wilk - jak zawsze nigdy nie odstawia nogi Iliev - nie był jego najlepszy występ ogółem drużyna: Jeżeli mielibyśmy budować drużynę na trzech osobach grających średnio ale dobrze (czyli takie 6-7/10), w tym bramkarz, to wszyscy grają słabo. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|