The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 10:43
milosz
Powiedz poprostu ze nie masz argumentow, a nie powtarasz ciagle te same rozowe slogany. Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak zle?

Cytat:
PS. A o thechrisie było nie do Ciebie, oj kłania się czytanie ze zrozumieniem, było do kibica ...Legii , za którym się wstawił powyższy użytkownik, ale jak napisałem do konkretnego kibica Legii (nick 0 22) a odzywasz się ...Ty, hmm... no cóż, bez komentarza .
Wiem ze nie bylo skierowane do mnie. No i co w zwiazku z tym?

--------------------------------------------
Rety, Gargula jest poprostu ZALOSNY. Nie wiem czym bardziej sie kompromituje, gra czy wypowiedziami...
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 11:23
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
milosz
Powiedz poprostu ze nie masz argumentow, a nie powtarasz ciagle te same rozowe slogany. Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak zle?
Wiem ze nie bylo skierowane do mnie. No i co w zwiazku z tym?
1)Ty nie masz żadnych argumentów na wzorcowość organizacyjną Legii, skoro jedynym miernikiem są wyniki sportowe to nie różnią się one od tych co mają Śląsk, Ruch czy Korona (w tym sezonie, bo w ubiegłym to Wisła zdobyła MP). Fajnie że L ma Akademię i fajnie że mają spory budżet (jedno i drugie u nas też być powinno, nikt tego i nigdzie nie kwestionuje), fajnie dla nich, ale od tego jeszcze wynik sportowy wyłącznie i w kluczowym stopniu, nie zależy, więc żadna przepaść od nich nas nie dzieli, ot mają lepszy sezon, za rok zobaczymy, za kilka ocenimy ... Perspektywa kilku lat to minimum do takich ocen.
2)Nigdzie nie napisałem że jest dobrze, no i właśnie dlatego rozmowa z tobą nie ma sensu, widzisz to czego niema.
3)Teraz wiesz, ale jak słyszysz lub czytasz kibic Legii to sie zastanawiasz do mnie czy nie do mnie, tak sobie zrobiłeś i mnie to szczerze bawi.
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
--------------------------------------------
Rety, Gargula jest poprostu ZALOSNY. Nie wiem czym bardziej sie kompromituje, gra czy wypowiedziami...
Choć w tym sie zgadzamy.
PS. Obejrzałem sobie teraz co mówił Węgrzyn w transmisji z meczu i nie mogę w to uwierzyć, twierdził on że Guła najlepszy w Wiśle, no to chyba byliśmy na różnych meczach.
______
Mnie zaś po obejrzeniu tego słabego spotkania, jeśli mam szukać pozytywów to względnie cieszy postawa obrony w (w grze defensywnej), problem w tym że jeśli oceniam mega-krytycznie Wisłę w ofensywie to jest to też wina np. bocznych obrońców. Ofensywa u nas w grze zespołowej to zero, po prostu nie istnieje atak pozycyjny, chaos , bezład, żal na to patrzyć, trener potrzebuje czasu, jasne że potrzebuje, pytanie czy Probierz to właściwy rozmiar kapelusza moim zdaniem nie, ale szanse dostać musi i do końca sezonu ma okazje się jeszcze czymś wykazać, ot choćby jakieś stałe fragmenty gry, odrobina taktyki, no cokolwiek...
Wielkim rozczarowaniem też są zmiennicy którzy absolutnie nic nie wnieśli do meczu, Jirsak (kończ juz Waść, wstydu oszczędź , ...Ja tam gościa lubię człowiek ma klasę, ale piłkarz to jest do innego klubu, choć może teraz do Wisły środka tabeli pasuje idealnie, ale to taki czarny humor, jeśli mamy jakieś wysokie (w lidze choćby) aspiracje to temu Panu powinniśmy podziękować), Biton (ten już myślami widać w innym klubie) i największe moje rozczarowanie ...Iliew, co sie z nim dzieje, gość ma taki potencjał widać że sporo potrafi i ..bezradny jak dziecko, może to taki Jaliens, a kiedyś u nas np. młody Żurawski co potrzebuje z rok na aklimatyzację, bo teraz Iliew to jak dla mnie największe rozczarowanie transferowe.
Brak pomysłu na grę ofensywną i to rola trenera, ale też brak dobrego skrzydłowego (lepszego od tych co mamy), brak choć jednego bocznego obrońcy potrafiącego choćby celnie dośrodkować, brak też def. pomocnika z inklinacja do gry ofensywnej, prostopadłe podanie, strzał z dystansu (ot takiego Szymka) , 3 takich piłkarzy plus lepsza praca trenera dać powinny lepsze wyniki.
Jest jeszcze kwestia zmiennika dla Pareiki i jeszcze jedna rzecz., czyli … powroty, Głowacki, Brożki, hmmm , bo Ja wiem, nie mam wyrobionego poglądu w tej sprawie, ale może duet Paweł Brożek, Genkow w ataku to jakieś rozwiązanie, może.
_______
Do końca sezony mamy juz w sumie dwa cele, derby i PP, a reszta to próba pokazania się tak piłkarzy jak i trenera z lepszej niż dotychczasowa strony. I byle do lata, a tam przesilenie, a co po nim, na szczęście nikt nie wie, co i jak będzie.

Ostatnio edytowane przez milosz : 31.03.2012 o godz. 12:15.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów