|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Małecki nie może być poza prawem. Skoro sami piłkarze się wkurzali na Małeckiego i pomoże to oczyścić atmosferę w szatni, to Mały powinien odpokutować do końca sezonu poza zespołem. Nie może być tak ze bedzie robił co tylko chce i wszystko będzie mu wybaczone.
Co do grania "krakowska piłka vs kopanie do przodu" to sorry, ale w tym momencie potrzebujemy punktów a nie pięknych widowisk. Zresztą myślę, ze jesli uda sie strzelić bramke do przerwy przeciwko murującemu sie przeciwnikowi, to dalsza czesc meczu będzie dużo ladniejsza w naszym wykonaniu. Liczę na 3 punkty z Lechem, nieważne w jakim stylu! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A może w sprawie Małeckiego TAKIE (życiowe) rozwiązanie
![]() A na poważnie - nie ma mowy o jego powrocie moim zdaniem. Po pierwsze niewychowawcze, po drugie niepotrzebne. Przecież on ostatnio grał kichę jak ta lala. Wyśmiewany przez część forumowiczów Kirm strzelił 3 gole , a Małeckiego nie znalazłem w klasyfikacji strzelców. To tak, żeby trochę na faktach się oprzeć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdyby Lech przyjechał z Bakero byłbym pewny zwycięstwa. A tak ciężko powiedzieć jak nowy trener ich ustawi .Równie dobrze może ich nastawić na krycie się za gardą i czekanie na błędy. Czyli podobny styk jaki preferuje Probierz i tutaj mam wątpliwości czy jak się spotkamy z taką drużyną nie padnie bezbramkowy remis.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Wg mnie statystycznie przy wyrównanej klasie przeciwnika (tak jak w tym meczu) to jeśli jeden się broni a drugi się otwiera na ofensywę - to broniący się zespół ma 70% szans na zwycięstwo a atakujący tylko 30%. Jak oba się bronią albo oba atakują (otwarty mecz) po 50%. Łatwiej grać z kontry. No chyba że ma się przewagę techniczną/jakościową piłkarzy. Ale tutaj siły są raczej równe. Ale można też grać na "małe przewagi". Stałe fragmenty, próby pressingu, a nuż Amica popełni jakiś błąd? No a może Probierz tak zdopinguje naszych leni, ze zaatakujemy ich od 1 minuty. Ostry pressing i wronczanie pękną zagonieni na śmierć ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 06.03.2012 o godz. 19:18.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() .
|
|
|
|
Guest
|
|
A jutro ewentualny remis będzie de facto porażką dla obu drużyn. Dla nas będzie to kolejna strata 2 punktów i ograniczenie szans nawet na podium. Trzeba wygrać i koniec. Walka, rzucenie na szalę wszystkich umiejętności i zwycięstwo. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|