The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2012, 10:51. [21 kolejka] Wisła Kraków - Lech Poznań - 9 marca, 20:30
Mecz z Lechią już za nami. Była to Nasza pierwsza wygrana w oficjalnym meczu w 2012 r., był to też pierwszy mecz pod wodzą trenera Probierza. Czas na (teoretycznie) trudniejszy sprawdzian - Lech Poznań. Niby dołują podobnie jak i my, ale wiadomo, że na nas Lech się "spina".

Rozkład 21. kolejki:
Kod:
ŁKS           - Cracovia       - 09 marca, 18.00
WISŁA         - LECH           - 09 marca, 20.30
Górnik        - Lechia         - 10 marca, 13.30
Podbeskidzie  - Legia          - 10 marca, 15.45
Zagłębie      - Ruch           - 10 marca, 18.00
Widzew        - GKS Bełchatów  - 11 marca, 14.30
Śląsk         - Korona         - 11 marca, 17.00
Polonia       - Jagiellonia    - 12 marca, 18.30
Zapraszam do dyskusji.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 04.03.2012 o godz. 10:58.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.03.2012, 10:53
Lech też pod wodzą nowego trenera.Coś jakieś mam przeczucie że w tym meczu to jakieś 6 goli padnie.
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.03.2012, 11:01
Oby wszystko z Maorem było w porządku, to będę spokojny o wynik. No i oby Kirm rozpoczął mecz na ławce rezerwowych, to już w ogóle będzie pięknie.

Pareiko - Jovanović, Chavez, Jaliens, Diaz - Iliev, Wilk, Nunez, Melikson - Genkov, Biton.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.03.2012, 11:09
Do piątku dużo czasu nie ma, wątpię, żeby zagrał Meleks.

Pareiko - Jovanović, Jaliens, Bunoza, Diaz - Iliev, Wilk Nunez, Paljić - Genkov, Biton
.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 04.03.2012, 11:30
Przecież on miał tam jakieś lekkie naciągnięcie, zgłosił to ale normalnie biegał za piłką, postanowili go ściągnąć by nie ryzykować i tyle.
Odpowiedz cytując
prezes85
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.03.2012, 11:44
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Przecież on miał tam jakieś lekkie naciągnięcie, zgłosił to ale normalnie biegał za piłką, postanowili go ściągnąć by nie ryzykować i tyle.

mnie sie wydaje ze to zwiazane z jego ewentualna sprzedaza w lecie
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 04.03.2012, 12:11
Mnie się też wydaje że ze sprzedażą. Przeciez nie ważne sa wyniki meczów ważne by go sprzedać. Mój postulat niech Melikson już nie gra do końca sezonu

A co do Lecha ja jestm jednak za układem Biton/Genkow + Guła. Jak wczoraj Guła wszedł lepeij wszystko zaczęło funkcjonować
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 04.03.2012, 12:13
Pareiko - Jovanović, Jaliens, Bunoza, Diaz - Iliev, Wilk Nunez, Garguła - Melikson - Biton
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 04.03.2012, 12:14
Melikson musi zagrac w tym spotkaniu, jak zszedł wczoraj widac było jego brak. Lech ostatnio tak jak My nie spisuje sie najlepiej wiec powinno to byc wyrownane spotkanie. Trzeba to wygrac, nie mozemy wiecej tracic punktow na własnym stadionie
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.03.2012, 16:22
Czy wchodził ktoś z Was na zwykły sektor (E15) o kulach? Chciałbym wiedzieć, czy ochrona nie będzie robić problemów i wpuści mnie wejściem obok - przez bramki raczej nie dam rady wejść. Od Świąt jestem uziemiony (zerwane ścięgno Achillesa) i powoli czas zacząć sezon, bo się karnet marnuje. Będę w piątek na rehabilitacji zaraz obok stadionu to wstyd nie skorzystać.
rrr
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.03.2012, 16:25
ja byłem z 2 lata temu na stary E o kulach.
wszedłem bez problemu
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 04.03.2012, 16:39
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Było widać wyraźnie ,że przed zmianą kulał i nie mógł wcale tak normalnie biegać za piłką jak to Ty mówisz . Oby wrócił jak najszybciej a gdyby trener postanowił go dłużej potrzymać na boisku i to skończyłoby się czymś poważniejszym to nasza drużyna straciłaby na tym zdecydowanie więcej w przeciągu całej dość krótkiej rundy wiosennej a Probierz też by został porządnie obsztorcowany na forum
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.03.2012, 16:41
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Czy wchodził ktoś z Was na zwykły sektor (E15) o kulach? Chciałbym wiedzieć, czy ochrona nie będzie robić problemów i wpuści mnie wejściem obok - przez bramki raczej nie dam rady wejść. Od Świąt jestem uziemiony (zerwane ścięgno Achillesa) i powoli czas zacząć sezon, bo się karnet marnuje. Będę w piątek na rehabilitacji zaraz obok stadionu to wstyd nie skorzystać.
Przez całą poprzednią rundę znajomy wchodził o kulach na E. Nie było problemu.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 04.03.2012, 16:56
Lech nie rozegra mecz z Górnikiem przed spotkaniem z nami . Pytanie czy to dobrze czy źle okaze się w piątek .
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.03.2012, 17:40
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Lech nie rozegra mecz z Górnikiem przed spotkaniem z nami . Pytanie czy to dobrze czy źle okaze się w piątek .
Zaloba jeszcze nie zostala ogloszona wiec meczu tez nie odwolano...
Odpowiedz cytując
fresh.cie
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 04.03.2012, 17:59
Mecz trzeba wygrać. To jest żałosne, bo mogliśmy już bardzo mocno nadgonić Śląsk, który traci punkty na potęgę. Czyżby Legia na mistrza? Wszystko się tak układa pod nas, a my gubiliśmy punkty w tak beznadziejnych meczach, że szkoda gadać. Oby to była już tylko przeszłość.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 04.03.2012, 18:09
najpierw to my musimy przestać gubić punkty, a potem rozjebać Legie u siebie.Legia wcale znów dobrze nie gra, i będzie jeszcze pkt gubić. nie dużo brakło by wczoraj stracili pkt.ŁKS 2 setki w 1 połowie, przy 1-0 poprzeczka sagana z 7 metrów, a Legia pare sytuacji miała, generalnie wczoraj by takie Podbeskidzie by im wczoraj wjebało.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.03.2012, 18:27
Ważne aby napastnicy i pomocnicy mieli ochraniacze na otwór w tylnej części ciała. Wiadomo, ze bedą grali w bezpośredniej bliskości Arboledy. Oby zagrali ze sportową wściekłością to bedzie dobrze.
Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 04.03.2012, 18:39
Po przyjściu Probierza jestem optymistą. Mamy z amiką legią i pejsami mecze u siebie. Patrząc na grę amiki w meczu z Ruchem i ich formę nie ma innego scenariusza niż nasza wygrana w piątek. Probierz bardzo motywująco wpłynął na drużynę, o czym mówią sami piłkarze. Jestem dziwnie spokojny o naszą grę jak dawno. Bądźmy szczerzy. Kaziu Moskal nie poradził sobie z wyzwaniem. Miał za małą wiedzę,doświadczenie, za słaby autorytet. Teraz zaczniemy odrabiać straty
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 04.03.2012, 19:17
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Zaloba jeszcze nie zostala ogloszona wiec meczu tez nie odwolano...
uprzedziłem fakty o 2 godziny
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 04.03.2012, 21:22
Quorth napisał(a):Wyświetl post
Po przyjściu Probierza jestem optymistą. Mamy z amiką legią i pejsami mecze u siebie. Patrząc na grę amiki w meczu z Ruchem i ich formę nie ma innego scenariusza niż nasza wygrana w piątek. Probierz bardzo motywująco wpłynął na drużynę, o czym mówią sami piłkarze. Jestem dziwnie spokojny o naszą grę jak dawno. Bądźmy szczerzy. Kaziu Moskal nie poradził sobie z wyzwaniem. Miał za małą wiedzę,doświadczenie, za słaby autorytet. Teraz zaczniemy odrabiać straty

Oby było tak jak mówisz, ale jedno jest pewne - nic samo się nie wygra bez odpowiedniego zaangażowania, nie ukrywajmy Lechia to obecnie jedna z najsłabszych drużyn a my w meczu przeciwko nim nie pokazaliśmy nic (oczywiście życzyłbym sobie więcej takich meczy w których mimo tego ze gramy padline wygrywamy), a cholera wie jak na amice wpłynie zmiana trenera, jedno jest pewne - Bakero nie chcieli już od dawna i już samo to może zmotywować ich do lepszej gry. Jutro nie zagrają więc są swego rodzaju niewiadomą, my zresztą też będziemy, więc liczę na ciekawy mecz
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 04.03.2012, 21:27
Lech zagra pierwszy mecz pod wodzą ,,nowego" trenera, my mamy już jeden wygrany mecz tak że oni nie wiedza na co ich stać my jesteśmy podbudowani zwycięstwem.
Odpowiedz cytując
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.03.2012, 22:16
Probierz gra dwoma napastnikami z czego bardzo się cieszę. Trener specjalnie w meczu z Lechią wyznaczył Dudu do wykonania "11" aby się odblokował.
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.03.2012, 22:47
Trzeba ten mecz wygrać. Nie ma innej opcji !
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 05.03.2012, 00:40
gdyby trenerem dalej był trener Moskal to remis brałbym w ciemno, ale, że teraz trenerem jest trener Probierz to innego wyniku niż 2-0 lub 3-0 dla nas sobie nie wyobrażam!

PROBIERZ WE TRUST YOU !!!
Odpowiedz cytując
marcinmirek
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 05.03.2012, 05:48
skoro Lech nie gra z Górnikiem wie ktoś kto nie zagra z kuchenek w meczu z nami za żółte kartki
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 05.03.2012, 08:11
marcinmirek napisał(a):Wyświetl post
skoro Lech nie gra z Górnikiem wie ktoś kto nie zagra z kuchenek w meczu z nami za żółte kartki
tylko Henríquez
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.03.2012, 09:40
pysio napisał(a):Wyświetl post
gdyby trenerem dalej był trener Moskal to remis brałbym w ciemno, ale, że teraz trenerem jest trener Probierz to innego wyniku niż 2-0 lub 3-0 dla nas sobie nie wyobrażam!

PROBIERZ WE TRUST YOU !!!

A ci WY to kto? Grając kapa for do przodu z kelnerami czasem sie wygra bo sobie sami bramkę strzelą, ale ze średnio ułożonym zespołem nie wyjdziemy z połowy, albo będzie taka pacanówka jak w Gdańsku. Walić do przodu jest łatwiej mniej ryzykownie i nie trzeba tyle biegać, piłkarzykom się podoba. Oby to dawało wyniki jak najdłużej.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 05.03.2012, 09:55
Najwiekszym problemem Probierza będą w 4-4-2skrzydła.

Jest Melikson, Iliev(60 min), Paljic. Kirma nie licze bo już dawno powinien grać w ME. Jedyne sensowne wyjscie to Melikson + Iliev na zmiane z Paljiciem. Aczkolwiek ciekawe jakby wygldadal atak Iliev/Biton, Iliev, Genkov.

Nie oznacza to, ze gdzie indziej jest różowo. Malecki, Sobolewski, Boguski, Lamey sa poza skladem. Rezerwa to dramat.

Biton-Iliev
Paljic-Nunez-Wilk-Melikson
Diaz-Bunoza-Jaliens-Jovanovic
Pareiko
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 05.03.2012, 10:22
jesli chcemy myslec o wygrywaniu to Mały musi wrocic do skladu. No chyba ze wierzymy dalej w umiejetnosci Kirma :]
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów