|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To że przez 70% czasu byliśmy Spokojni o tyły. Umiejętność utrzymania się przy piłce to warunek osiągnięcia jako takiego poziomu. Bez tego to nie liga, a okręgówka. Wiadomo,że są mecze kiedy styl się nie liczy, ale na dłuższą metę nic tak nie ugramy.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co do Małego to chyba dyskusja bardziej do tematu o naszych zawodnikach. Tym nie mniej - śmieszy mnie jak najwięksi obrońcy Kazka równocześnie są największymi zwolennikami przywrócenia Małego. Przecież to właśnie Mały swoim zachowaniem wbił przedostatni gwoźdź do trumny Kazka...
Co do tematu - bylibyśmy ostatnimi frajerami gdybyśmy nie pojechali u siebie jeszcze słabszego niż my wielkopolskiego tworu. Inna sprawa, że sfrajerowaliśmy się już nie raz w tym sezonie. Nie zmienia to faktu, że ten mecz trzeba najpierw wygrać w głowach żeby potem na boisku było łatwiej. Probierz raczej powinien im dać pozytywnego kopa mentalnego więc jestem raczej optymistą. PS Podziwiam piewców pięknego stylu. Styl mam gdzieś liczą się punkty. Jak sobie będę chciał wirtuozów pooglądać to na pewno nie będę ich szukał na boiskach naszej ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 05.03.2012 o godz. 17:54.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może umowią sie na jakis układ typu Wisła dostanie 3 pkt w lidze a Lech przejdzie dalej w PP
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jak to prowokacja to marna, jak nie to chyba zwariowałeś.
Ostatnio edytowane przez Krav : 05.03.2012 o godz. 21:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak zagrają z determinacją i wolą walki (a tylko tak można coś w tej lidze osiągnąć) to z pokonaniem ciepłych chłopców z Poznania nie powinno być problemu. Amica to zespół środka tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś jaką karę dostał Rudniev za pokazanie liniowemu środkowego palca w ostatnim ligowym meczu ?Pamiętam jaką nagonkę zrobili panowie z Canal + na Rafała Boguskiego przed meczem z Legia i koniec końców został zawieszony .Prym wiódł w nagonce najbardziej irytująca postać tej stacji czyli "ekspert" Wieszczycki .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
4 tys złotych kary. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
trzeba trzymać kciuki za praworządność w Amice i że klub ukaże Rudniewa np. odsunięciem ze składu na 1 lub 2 mecze..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Teraz wyobraźmy sobie podobną sytuację ale w wykonaniu Małeckiego . Jestem pewien , że komisja ukarałaby go co najmniej zawieszeniem na dwa spotkana . Nie mówiąc już o nagonce ze strony "ekspertów" Canal + i warszawskich obiektywnych dziennikarzy z PS i innych szmatławców .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niewykluczone, ale warto przypomnieć, że w poprzednim sezonie to Traore z Lechii pokazał "fucka" i też dostał tylko karę pieniężną. W obu przypadkach argumentowano to w ten sam sposób - nie można w 100% stwierdzić, czy obraźliwy gest skierowany był w stronę sędziego czy trybun.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
ja to rozumiem... tylko że dla mnie powinna to być normalnie kara w postaci zawieszenia , a nie jakieś śmieszne 4 tys
Ostatnio edytowane przez Luu... : 05.03.2012 o godz. 21:49.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Tylko w gruncie rzeczy co to za różnica w czyją stronę ten gest był kierowany?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Taka różnica że sędzia jest święty, a kibice no cóż... Chyba widać jaka jest opinia społeczna na nasz temat, przecież z meczu bez noża w plecach wrócić to cud
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
) przez prostą zasadę - wiadomo, że popełnił przestępstwo, ale nie ma możliwości stwierdzenia kto był "ofiarą", a wtedy przysługuje minimalny wymiar kary. Zastanawia mnie tylko dlaczego 4 tys. złotych? Nie powinno to być jakieś 100 stawek dziennych, czyli w przypadku Rudniewa jakieś 200 tys.? ![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
W Serie A Mexes z Milanu dostał dyskwalifikację na trzy mecze za uderzenie zawodnika Juventusu, czego w czasie meczu nie zauważył sędzia. Świeży przykład tego, że za wykroczenia karane czerwoną kartką można dyskwalifikować komisyjnie, po meczu (a nie tylko karą finansową). Zapytam o przepisy: czy za pokazanie fucka kibicom nie ma czerwonej kartki i określonej w regulaminie pauzy? Bo tak wnioskuję z uzasadnienia, że nie można określić czy Rudnev kazał się pier**lić kibicom czy liniowemu... Na marginesie dodam, że imo czerwień powinna być nawet gdyby wyciągnął środkowy palec do zawodnika własnej drużyny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro karę pieniężną dostał wcześniej Traore to trudno żeby w przypadku Rudnevsa postąpiono inaczej.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html Z resztą co za różnica czy z Rudnevsem czy bez? W piątek 2-0 dla Wisły. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Naprawdę chce Ci się marnować czas ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
wie może ktoś ile biletów zostało sprzedanych jak do tej pory ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Trzeba grac szybko i do przodu
dosc zabawy,dosc piekna ,ma bys w koncu strzelanie bramek ,bo ilosc goli jaka dotychczas strzelislismy to wstyd Probierz napewno cudow nie wymysli,ale z dobra defensywa i uwaznym kryciem jedynego zagrozenia ze strony Amiki czyli Rudnewa mysle ze jestesmy w stanie z nimi wygrac U siebie w koncu musimy zaczac punktowac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Przyjeżdzamy po 3 punkty
Wisła 0 Lech 3 liczę na przełamanie Artjoma i dwie brameczki . |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
po co te prowokacje Poznaniaki? Zawsze w Krakowie dostawaliście straszny oklep, nie licząc dwóch-trzech sezonów z Lewandowskim ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Spierdalaj wronczaninie (
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
chyba pomyliłeś strony pyrusie ; ) ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Zakład ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...06,tabela.html Drużyna Lecha Poznań nie otrzymała licencji na grę w kolejnym sezonie piłkarskiej ekstraklasy. Zgodnie z regulaminem rozgrywek drużyna została przesunięta na ostatnie miejsce w tabeli Orange Ekstraklasy. Od sezonu 2005/2006 Lech został unicestwiony i mamy do czynienia z Amicą i to Amica jest naszym dzisiejszym rywalem. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|