nh79 napisał(a):

|
k...ostatni moj post wez chlopie dam Ci sto zlotych a Ty idz mi kup jedzenia, kosmetykow, zaplac rachunki, media i przynies mi jeszcze reszte! wez sie typie ogarnij w koncu.co Ty chcesz od chlopa, ktory tak kraje jak mu materialu staje.na te srodki, ktorymi dysponowal to jest cudotworca i warunki w jakich musial pracowac.co do Jaliensa to nikt wlacznie z nim nie przewidzial, ze sie chlopo w naszej lidze nie sprawdzi.wszyscy sie spuszczali, wlacznie z weszlo przed jego przyjsciem.zreszta szkoda sie denerwowac, bo zrozumiesz to za kilka lat.bez odbioru
|
Wytłumacz jeszcze transfery Branco, Boukhariego, Lameya, Genkova, Sivakova czy też wypożyczenie za sporą kasę Nuneza. No sorry ale ostatnio Jóźwiak rozjebał Valcxa transferami. Ja wiem, że nie ma funduszy i podobne pierdoły ale trzeba sobie radzić jakoś a mitologizowany na tym forum Stan sobie w tym okienku nie poradził. Takie są fakty. Uważam, że to dobry dyrektor sportowy ale proszę nie robić z niego boga, bo w sumie w lecie będziemy w dupie także dzięki jego polityce wypożyczeń.