|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Do wszystkich przeciwników Probierza. Widzę że nie mówicie tego wprost ale bardzo chcecie mieć cuda w przyszłym roku...
Połowa z Was zachowuje się dokładnie jak nasz Szanowny Właściciel. Obejrzeli 5 mieczów na krzyż i od razu wyrzucają trenera. BRAWO!
Ostatnio edytowane przez nemox007 : 07.05.2012 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zależy też jakich piłkarzy dostanie ten trener.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeżeli piłkarze będą dobrze przygotowani do sezonu ( motorycznie, kondycyjnie, taktycznie, mentalnie ), a wszyscy będą zdrowi, to nawet w tym składzie który zostaje utrzymanie jest pewne, bo w dalszym ciągu obrona nie będzie wyglądała dramatyczne, pomoc będziemy mieli niezłą, a jak pomoc mamy niezłą to i Gienek coś wrzuci.
Pozostaje pytanie, czy Wisła Kraków jest klubem, który satysfakcjonuje środek tabeli... ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 10.05.2012 o godz. 07:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Pytanie czy ten trener jest w stanie przygotować lepszą grę niż to co widzieliśmy dotychczas? Nie osądzam, nie wiem, ale mam spore obawy.
Mnie również ogarnia coraz większe przerażenie, jak czytam o "wzmocnieniach". Gwiazdorzy Brożki, którzy nie łapią się w średniakach europejskich; podatny na kontuzje Głowacki i niby talenty z 1 ligi... Jak to napisał chyba FraMat, za kilka miesięcy rypnie to wszytko z wielkich hukiem (na dziś też nie widzę innej opcji) i znowu będzie płacz i "budowanie na nowo". A do tego czasu kilku menago się przy okazji obłowi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
A managerowie czy się tak obłowią to nie wiem. Jakieś prowizje na pewno będą. |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
nie dramatyzujcie zaś. w przyszłym sezonie walczymy o mistrza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Probierz o budowie nowej drużyny Wisły
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/571415,michal-probierz-o-budowie-nowej-druzyny-wisly-krakow,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Świat stanął na głowie. Celem trenera i szefa pionu sportowego jest teraz szukanie piłkarzy, którzy będą pięknie przegrywać. Ale to nic. Skoro teraz takie mają być istotne kryteria doboru pracowników, zawodników do gry, zgłaszam swój akces! Panowie Bednarz i Probierz, czekam na ofertę. Jestem Wiślakiem z krwi i kości, wiem co znaczą porażki zwłaszcza z Cracovią, dla Wisły zagram nawet za darmo, zrzekając się pensji na rzecz zaprzyjaźnionego z Panami menadżera, który mnie poleci jako zdolnego Polaka. Publicznie deklaruję, że gdy drużyna ze mną w składzie przegra jakiś mecz, będę spazmował tak, że usłyszą mnie nawet na Kałuży. A po porażce z Legią, będę z siebie drzeć pasy. Za specjalną premię, możemy porozmawiać nawet o samospaleniu. Czekam na telefon. Teraz wiem, że się nadaję.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 10.05.2012 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Cos mi sie zdaje ze Nasz Guardiola ma rozbujana fantazje "powtózyc wyczyn Juventusu i nie przegrywajac ani razu w lidze "
hehe hyba lekko go ponioslo a moze za duzo przebywa z Jacusiem i mu sie udziela |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Nie, miał powiedzieć, że jak będzie wygrywał to będzie przepraszał wszystkich, bo mu się fartem udało wygrać. Na tym forum zawsze to samo... Mierz wysoko, a zajdziesz daleko. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wywiad dobry, trener ma swiadomosc ze ta runda to jego porazka. Maaskant by powiedzial, ze dobrze grali i nei wie czemu nie mamy mistrzostwa... jest progres
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Wywiad na + dla Probierza. Życze mu jak najlepiej. Mam nadzieję, że odbijemy się od dna
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Taxu : 19.05.2012 o godz. 12:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
No trzeba mocno trzymać kciuki żeby Probierz dał rade mistrza w tym sezonie ugrać. Mam nadzieje że nie pozwoli naszym gwiazdom przechodzić obok meczów jak to było w tym sezonie niejednokrotnie, bardzo spodobało mi się odsunięcie kilku zawodników po meczu z Górnikiem za brak zaangażowania. Takie coś w TAKIM klubie nie może mieć miejsca.
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podobno Cupiał każdemu daje drugą szansę, to i Skorży może da
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Euro się dla Polski skończyło, Smuda wolny.
Trzeba zacząć kciuki trzymać za Probierza (czy się go lubi czy nie) żeby czasem Smudy tu nie przywiało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Własnie ogladam na zywo program na Orange Sport Euro Raport i wypowiadaja sie o przyszłym trenerze reprezentacji Polski, kto zastapi Smude. Dziennikarz z magazynu Pilka Nozna Adam Godlewski rozmawial z Michałem Probierzem a ten mu odpowiedział, ze jest jeszcze zbyt młodym trenerem aby w tej chwili objac posade selekcjonera reprezentacji, na razie interesuje go tylko prowadzenie klubu. Bardzo fajnie, ze tak przedstawil sprawe - w tym przypadku nie ma mowy o zadnej wymianie na linii Smuda-Probierz
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 19.06.2012 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Drogi Michale Probierzu, wiedz że nas Wiślaków nie da się oszukać.
Dostałeś niedawno ofertę na dwóch reprezentantów Senegalu, prawda czy fałsz? Odpowiedziałeś, że są za słabi na Wisłę, prawda czy fałsz? Kosztowali po ok 50 000 euro, prawda czy fałsz? Teraz jeden trafił do Olimpique, drugi do Lille, prawda czy fałsz? Na ligę Francuską byli ok, a na naszą buraczaną ligę za słabi? Jeśli chcesz nadal nas okłamywać to krzyż na drogę i wypier.dalaj jak najdalej od Wisły. Info o Senegalach pewne, odmowa Probierza też. Ps. Nie pytać i nie zamęczać na privie, bo obiecałem milczeć. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
No chyba drogi Michał Probierz Ci tutaj nie odpowie. Ale było kilku piłkarzy których nasi polscy trenerzy odstrzelili także nie ma się co dziwić ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Przykład? Mikkel Essien |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na trzeźwo.
Nie wiem czy chodzi o wymienioną dwójkę. Rozmawiałem wczoraj z pewnym trenerem i powiedział mi o rozmowie z Probierzem i o prośbie Michała by nie ujawniać faktów z Senegalczykami. Więc albo byli słabi, co jak na młodych reprezentantów Senegalu może byc dziwne, albo Probierz się na nich nie "wyznał" - inna sprawa ze ich nie widzial, albo nie mamy 100 tyś euro na takie transfery. Jak dowiem się co to za dwójka, chętne poobserwuję ich poczynania w lidze francuskiej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
były trener Legii w Wiśle
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 30.05.2012 o godz. 19:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dywagacje na temat tego, żeby przyszedł do nas Skorża są po prostu niesmaczne. Dajmy Probierzowi czas - to jest nasz nowy trener, dopiero za najbliższy sezon będzie można go rozliczać. Żeby było w Wiśle normalnie, potrzeba stabilizacji. To jest najważniejsze. Dla mnie Probierz, jak będzie się rozwijał jako trener, będzie wprowadzał nowych, młodych zawodników do kadry, a Wisła na tym dobrze wyjdzie, to może tutaj trenować i 10 lat. Ale na temat sposobu pracy z drużyną, efektów tej pracy będziemy mogli porozmawiać wstępnie w grudniu przed świętami. Teraz to patrzmy na ręce Bednarzowi, bo on jest odpowiedzialny za letnie transfery do klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
A w bajki o stabilizacji to ja po prostu nie wierzę. Chciałbym tylko przypomnieć kto przyszedł do Wisły po sezonie w którym zajęliśmy 8 miejsce... A że fortuna się kołem toczy (szczególnie w Wiśle) to.... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kluczowe tu jest "jak będzie", a jak nie będzie, to co? To wtedy przyjdzie ktoś inny, a do tej pory Cupiał miał (moim skromnym zdaniem niezbyt rajconalną) skłonność do wracania do ludzi, których juz raz wyrzucił, bo się nie sprawdzili
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
niech wezmą Skorże i Villasa Boasa
![]()