|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dywagacje na temat tego, żeby przyszedł do nas Skorża są po prostu niesmaczne. Dajmy Probierzowi czas - to jest nasz nowy trener, dopiero za najbliższy sezon będzie można go rozliczać. Żeby było w Wiśle normalnie, potrzeba stabilizacji. To jest najważniejsze. Dla mnie Probierz, jak będzie się rozwijał jako trener, będzie wprowadzał nowych, młodych zawodników do kadry, a Wisła na tym dobrze wyjdzie, to może tutaj trenować i 10 lat. Ale na temat sposobu pracy z drużyną, efektów tej pracy będziemy mogli porozmawiać wstępnie w grudniu przed świętami. Teraz to patrzmy na ręce Bednarzowi, bo on jest odpowiedzialny za letnie transfery do klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
A w bajki o stabilizacji to ja po prostu nie wierzę. Chciałbym tylko przypomnieć kto przyszedł do Wisły po sezonie w którym zajęliśmy 8 miejsce... A że fortuna się kołem toczy (szczególnie w Wiśle) to.... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kluczowe tu jest "jak będzie", a jak nie będzie, to co? To wtedy przyjdzie ktoś inny, a do tej pory Cupiał miał (moim skromnym zdaniem niezbyt rajconalną) skłonność do wracania do ludzi, których juz raz wyrzucił, bo się nie sprawdzili
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Euro się dla Polski skończyło, Smuda wolny.
Trzeba zacząć kciuki trzymać za Probierza (czy się go lubi czy nie) żeby czasem Smudy tu nie przywiało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
niech wezmą Skorże i Villasa Boasa
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Boże broń Reymonta przed Smudą.1906% poparcia dla Probierza Euro pokazało że Smuda już nie czyni cuda.C raczej ne strzeli sobie w kolano by zatrudniać największego przegranego Euro .Aczkolwiek ciekawe czy Probierz człowiek na którego C czekał kilkanaście miesięcy ma jakieś klauzule odejścia w kontrakcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dejcie spokój, niech Bóg nas ma w opiece ....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Własnie ogladam na zywo program na Orange Sport Euro Raport i wypowiadaja sie o przyszłym trenerze reprezentacji Polski, kto zastapi Smude. Dziennikarz z magazynu Pilka Nozna Adam Godlewski rozmawial z Michałem Probierzem a ten mu odpowiedział, ze jest jeszcze zbyt młodym trenerem aby w tej chwili objac posade selekcjonera reprezentacji, na razie interesuje go tylko prowadzenie klubu. Bardzo fajnie, ze tak przedstawil sprawe - w tym przypadku nie ma mowy o zadnej wymianie na linii Smuda-Probierz
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 19.06.2012 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może być zawsze wymiana Smuda za Probierza, a Probierz wpi.du...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Lato przyznał w RMF, że Probierz jest kandydatem na selekcjonera
http://tsw.com.pl/news/Lato-Probierz...ekcjonera-2101 ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
skoro Probierz nie widzi Małego w drużynie to chyba nie interesuje sie kadra.
No chyba ze rozdupcy cała Wisłę i pojdzie do reprezentacji, to wtedy ...szkoda gadac. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
szprotson, nie znamy "tla" sytuacji.
Moze maja na oku kogos lepszego niz Malecki i dlatego Probierz powiedzial pass. Po drugie, probierz chce grac szybko, skrzydlami, wymieniajac wiele podan + w tym systemie zyje sie z dosrodkowan. Z powyższych Maly ma tylko szybkosc. Aczkolwiek w ub. sezonie jakby zaciagnal reczny. Dodatkowo gra zespolowa u Maleckiego lezy i kwiczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tu nie chodzi to to czy znalezli kogos lepszego od Małego. Przeciez oni od zimy chca go wywalic, wiec teraz jest okazja, to czemu nie? Jeszcze za to płacą ..
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Myślę, że wszyscy byśmy na tym skorzystali i oby tak też się stało.
A więc Probierz na selekcjonera. I niech tylko smuda trzyma się z daleka od nas. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Myslisz ze Skorża chciałby pracować z Bednarzem?.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Faktem jest to, że nie widać innych opcji. Ale moim zdaniem i tak to jest nieuniknione. Skład mamy słaby, oczekiwania to pewnie jak co roku MP, więc dni Probierza w Wiśle i tak wydają się być policzone. Ciekaw jestem, czy w ogóle przetrwa rundę jesienną. Mam nadzieję, że da chociaż trochę pograć młodym.
W ogóle irytuje mnie arogancja duetu Probierz-Bednarz, choćby przy każdej konferencji prasowej, ale to już inna bajka. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ludzie za wesolo nie jest ale poczekajcie z Probierzem dajcie mu chociaz popracowac do zimy ku(r)wa jak dzieci .
Piotr Nowak - rece ktore lecza Koalik prosze cie przestan co to zmieni? ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wszyscy proponują Nowaka na trenera czy to Polski czy to jakiegoś klubu, a czy ktokolwiek zna tego człowieka? Wie jak się zachowuje? Co preferuje? Jaki ma kontakt z piłkarzami? Czy popada w konflikty? Jaki ma pomysł na grę? Zatrudniliśmy Probierza, więc niech pracuje co najmniej cały sezon.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Chodziło o sytuację, w której Probierz zostałby trenerem reprezentacji. Jak Probierz nim nie zostanie, to przecież nikt nie żąda zmiany szkoleniowca w Wiśle.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Albo Zielińskiego (Amica,Dyskopolo itd.). Korupcyjne grzeszki już nam przecież nie przeszkadzają.. Hej niech się dalej kręci karuzela dziadostwa..
Myślę, że Fornalik zostanie selekcjonerem, a ostatnie wieści, że jest 3 kandydatów to po prostu kit. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Koalik ok rozumiem tylko zobacz pare stron wczesniej i tam zobaczysz "czy nikt nie zada" zreszta Probierz powiedzial ze nie interesuje go teraz reprezentacja czyli temat zamkniety . Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 27.06.2012 o godz. 13:25.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Leśne dziady i tak już zapewne zdecydowały bo śląskie lobby jest za Fornalikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Mam nadzieje że jeśli Melikson pozostanie w Wiśle to Probierz wykrzysta jego umiejętności stawiając go blisko pola karnego bo tam jest najgroźniejszy, w d*** to mam że Maor przejdzie 2-3 rywali na środku boiska kiedy albo poda i nastąpi zwolnienie akcji bo prócz Ilieva nie mamy graczy do gry kombinacyjnej, chociaż kiedy Moskal był trenerem to Genkov wyraźnie pracował nad podaniami, albo się zatrzyma i gówno z tego. Maaskant umiał wykorzystać jego drybling ale blisko pola karnego rywali, Kaziu ustawiał go też jako takiego cofniętego rozgrywającego zresztą podobnie robi/ł to Probierz, mam nadzieje że coś się zmieni w tym czasie. Nawet po takim szczególe ale ważnym, widać że większe doświadczenie miał Maaskant, może nie miał głowy do obrony, ale umiał wykorzystać błędy rywala.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Probierz na temat o możliwej pracy w Reprezentacji Pzpn:
http://sport.onet.pl/5173838,eurokontakt-detal.html Także wypowiada się o Wiśle tzn. ripostuje, że chce zostać w Wisełce i chce zapełnić stadion uszczęśliwić Cupiała... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|