The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego?
Tak 98 28,00%
Nie 98 28,00%
Tu nawet Mourinho nie pomoże... 154 44,00%
Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2012, 19:58
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Mając znikome środki na trasfnery oraz takich geniuszów jak Bednarz czy Kapka w klubie też bym się zastanawiał czy mieć lewego obrońce czy nie bo to on jest bezpośrednio odpowiedzialny za wyniki.
Mi się coś zdaje, że Dragan to będzie szykowany na skrzydło, a na lewej obronie zobaczymy kogoś w miarę ogarniętego. Nie no, bo jeśli przedłużać z nim kontrakt tylko dlatego, aby nadal udawał obrońce to brzmi to raczej jak kiepski żart.

"Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.05.2012, 20:19
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Mi się coś zdaje, że Dragan to będzie szykowany na skrzydło, a na lewej obronie zobaczymy kogoś w miarę ogarniętego. Nie no, bo jeśli przedłużać z nim kontrakt tylko dlatego, aby nadal udawał obrońce to brzmi to raczej jak kiepski żart.
Dragan Paljić w pierwszej jedenastce, nawet na skrzydle, to ogólnie jest kiepski żart...
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Coin
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 07.05.2012, 21:38
kot napisał(a):Wyświetl post
... Wisła Cupiała to Wisła mistrzowska ( złota era), ale od wewnątrz to kolos na glinianych nogach, bez stałych struktur zarządzajacych i bez infrstruktury, pozwalającej jej funkcjonować po nagłym odejsciu TF z Wisły, aż do czasu pojawienia sie nowego właściciela. Inaczej mówiąc, poza mistrzostwami, Wisła od Cupiała nic nie otrzymała, za wyjątkiem śmiertelnego zadłużenia oczywiście....
Choc sporo twych przemyslen brzmi jak niezle teorie spiskowe, to jednak po tylu latach nie sposob przejsc obok nich obojetnie bo jednak logike trudno dojrzec w poczynaniach naszego klubu

Ciekawe spojrzenie Kocie
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 07.05.2012, 21:54

Mimo wielu kontrowersji, mocno szanuje postawę Grześka Mielcarskiego. On tak jak Basałaj i Bednarz, był już w Wisle, ale tak jak Basałaj, chciał wrócic do Wisły z europejskim planem przebudowy Wisly. Widać jednak, był mądrzejszy od Basałaja, gdyż w rozmowie z Wisłą, postawił bezwzględne warunki do spełnienia wobec jego planów przez Wisłę i Cupiała. Uniknął tego, co spotkało naiwnego Basałaja. Grzesiek, prawdopodobnie chciał mieć pisemne gwarancje na powstanie trwałego skautingu i bazy szoleniowej w Wiśle oraz zagwarantowane pewne prawa do decydowania o pieniądzach, wypracowywanych i pozostawianych w Wiśle, bez ingerencji RN i TF, pełniących rolę wyłącznie nadzorczą. Bez tych gwarancji odmówił Basałajowi i ten postawił na łatwowiernych Holendrów. Ciekawe, dlaczego Cupiałowi nie pasuje interesująca opcja stanowczego Mielcarskiego, a Bednarz bez własnego zdania, odpowiada mu jak cholera

Bednarz niszczyciel bazy i skautingu, za co życzę mu bezwzględnego i natychmiastowego wypadu z Wisły, jako jej największego szkodnika na dzis a przede wszystkim na jutro.

Jeśli kibice odpuszczą Bednarzowi i Cupiałowi budowę bazy i szkólki Wiślackiej, to uznam nas za niewartych Wisły Kraków. To jest nasz obowiązek zadbać o przyszłość Wisły bez Cupiała i o posiadanie własnych wychowanków.!!!
Kilka Twoich ostatnich postów to najbardziej trafna ocena aktualnej sytuacji w Wiśle, jaka można było przeczytać na forum.

O Mielcarskim powiem tylko, że znamienny był ten fragment jego wypowiedzi podczas występu łysego w Canal Plus, gdy mówił o tym, że w Wiśle nawet zawarte umowy z bossem nic nie znaczą. Nawet przedstawiony i zaakceptowany plan jest w trakcie realizacji obalany i zmieniany. Dokładnie widać to na przykładzie Basałaja, który mówił w pierwszym wywiadzie, że negocjacje się przedłużały, bo postawił warunek bazy szkoleniowej i szkolenia. I został ten plan zaakceptowany. Co wyszło to każdy widzi.

A ostatnie Twoje zdanie każdy powinien sobie wydrukować i powiesić nad łóżkiem.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 08.05.2012, 02:35
To mój ostatni post, do czasu pozytywnych zmian. Kolejne byłyby powielaniem i marnowaniem czasu. Liczę, że kibice pociągną temat w realu i staną się tym razem, najtwardszym, bo zbiorowym doradcą Cupiała, którzy w sprawie bazy i szkólki oraz skautingu, nie pozwolą nawet na krok w tył ze zlożonych wcześniej deklaracji w tej sprawie. Bowiem nie po to Wiśle, lokalne społeczeństwo zafundowało nowoczesny stadion, aby nieodpowiedzialni pracownicy Wisły, marnowali ich poświęcenie. Ponadto, kto jeśli nie kibice, muszą zadbać o interes i przyszlość klubu, kiedyś tam, po tak znakomitym gospodarzu, jakim jest mistrzowski Cupiał. Wisła wtedy musi być sprawna do przetrwania okresu przejściowego w mozliwie najlepszej formie, a to zagwarantować mogą odpowiednio stworzone, sprawne struktury klubowe, potrafiące dostarczyć tanich i dobrych piłkarzy, w tym wychowanków, w przypadku braku tak bogatego sponsora, jakim jest Cupiał. Właśnie teraz jest w/g mnie moment decydujacy o tym, aby Wisła takie struktury posiadała. Zalążki skautingu już powstały i należy je systematycznie rozwijać w interesie klubu a nie natychmiast zwijać w interesie menagerów i nieodpowiednich pracowników klubu. Nikt nie żąda natychmiastowego powstania bazy szkoleniowej - pełnowymiarowej, trzeba ją zapoczątkować przynajmniej i albo budować na raty, albo zaciągnąć pożyczkę jednorazową , albo pozyskiwać kolejnych jej sponsorów, ale kategorycznie trzeba ją zbudować. Przecież będą to aktywa trwałe Spółki Akcyjnej Wisła Kraków, które zawsze będą miały odpowiednią wartość rynkową. Ponadto, jeden kolejny, sprzedany Błaszczykowski, może prędzej czy później, spłacić koszty jej budowy, a tylko jeden w każdym sezonie grający w mistrzowskiej Wiśle, wyszukany przez skautów, tani piłkarz lub wyszkolony w profesjonalnie prowadzonej szkólce, najlepiej jej wychowanek, może pokryć roczne utrzymanie tych struktur.

Ja zawsze wierzyłem Cupiałowi w jego szczerość chęci wobec Wisły, co udawadniałem niejednokrotnie, broniąc jego mniej lub bardziej udane postępowanie w Wiśle, w imię jego zasług dla Wisły. Uważam obecnie, że wraz z nowymi okolicznościami w polskiej piłce i w Wiśle także, nie wolno już dalej tolerować minimalizmu w rozwoju Wisły. Myślę, że Cupiał chciałby, a przynajmniej powinien, pozostawić kiedyś po sobie nie tylko historyczne tytuły sportowe, ale także trwałe struktury funkcjonowania klubu, takie jak dla mnie najważniejsza ze wszystkich spraw - baza i szkólka piłkarska Wisły Kraków oraz profesjonalny skauting. Wtedy można będzie o nim mowić, jak o Królu odnowicielu, który zastał Wisłę drewnianą a zostawi murowaną i bez długów. Wierzę nadal, że Cupiał wysłucha doradczego głosu ludu i opanuje chaos w klubie, usuwajac z niego ludzi małego ducha i serca, gdzie plany zmieniają się z dnia na dzień o 180 stopni w imię ich interesów, a nie interesu Wisły. Gdzie zapanuje wreszcie stabilizacja działań i skończy się cykliczne szaleństwo rewolucyjne.

Pozdrawiam wszystkich kibicow Wisły i zostawiam w dobrej wierze na lepsze jutro klubu.
Ostatnio edytowane przez kot : 09.05.2012 o godz. 00:03.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.05.2012, 10:04
To mój ostatni post, do czasu pozytywnych zmian. Kolejne byłyby powielaniem i marnowaniem czasu.
Taaaak.
A więc czekają nas głównie posty bezmyslmych klakierów i minimalistów?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 08.05.2012, 10:18
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Taaaak.
A więc czekają nas głównie posty bezmyslmych klakierów i minimalistów?
Taki urok tego forum
Odpowiedz cytując
Po prostu Wiślak
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 09.05.2012, 14:36
Szef pionu sportowego, który nie potrzebuje scoutingu i który go niszczy, a także nie widzi potrzeby pilnego rozwoju szkolenia w postaci budowy Akademii i innych struktur, który kreuje na wartościowy filar zespołu takiego Bruda i chce pod przykrywką kadrowej rewolucji trwonić środki na ściąganie słabych oraz przepłacanych ligowców od zaprzyjaźnionych menadżerów, okazuje się raz wtóry zwykłym, nieudolnym błaznem.

Bednarz, a także stojący za nim Kapka i Rogala, są ogromnym zagrożeniem dla tego klubu i jego przyszłości. Kibice nie powinni być bierni wobec jego chorych gierek i planów.
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 09.05.2012, 14:41
Po prostu Wiślak napisał(a):Wyświetl post
Szef pionu sportowego, który nie potrzebuje scoutingu i który go niszczy, a także nie widzi potrzeby pilnego rozwoju szkolenia w postaci budowy Akademii i innych struktur, który kreuje na wartościowy filar zespołu takiego Bruda i chce pod przykrywką kadrowej rewolucji trwonić środki na ściąganie słabych oraz przepłacanych ligowców od zaprzyjaźnionych menadżerów, okazuje się raz wtóry zwykłym, nieudolnym błaznem.

Bednarz, a także stojący za nim Kapka i Rogala, są ogromnym zagrożeniem dla tego klubu i jego przyszłości. Kibice nie powinni być bierni wobec jego chorych gierek i planów.
Obysmy w nastepnym sezonie nie musieli bawic sie w Cracovie ...
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 09.05.2012, 14:58
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
Obysmy w nastepnym sezonie nie musieli bawic sie w Cracovie ...
Jeżeli Trener nie zawali roboty, to raczej nam to nie grozi, ale odpukać...
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 09.05.2012, 15:58
Zależy też jakich piłkarzy dostanie ten trener.
Odpowiedz cytując
Po prostu Wiślak
Senior Member

Stary 09.05.2012, 16:48
Bednarz nie dość, że swoim kretyńskim i nieprofesjonalnym postępowaniem załatwił nam rundę wiosenną, w której było jeszcze wszystko do wygrania, niszcząc doszczętnie atmosferę i moralne zespołu, teraz jeszcze dąży do załatwienia klubu na przyszłość poprzez chęć ściągania słabiutkich polskich zawodników i wyrzucenia będących szkieletem drużyny obcokrajowców.

Widząc co wyprawia i słysząc, co wygaduje, zastanawiam się, jak dużo zgarnie na boku od menadżerów za skupienie takich zalegających w ich stajniach Lisowskich, Broziów, Mager i innych grajków także z niższych lig... Przecież to jest tak chora strategia budowy zespołu, że aż włosy się jeżą na głowie...
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 10.05.2012, 00:00
Pytanie czy ten trener jest w stanie przygotować lepszą grę niż to co widzieliśmy dotychczas? Nie osądzam, nie wiem, ale mam spore obawy.

Mnie również ogarnia coraz większe przerażenie, jak czytam o "wzmocnieniach". Gwiazdorzy Brożki, którzy nie łapią się w średniakach europejskich; podatny na kontuzje Głowacki i niby talenty z 1 ligi...

Jak to napisał chyba FraMat, za kilka miesięcy rypnie to wszytko z wielkich hukiem (na dziś też nie widzę innej opcji) i znowu będzie płacz i "budowanie na nowo". A do tego czasu kilku menago się przy okazji obłowi...
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 10.05.2012, 07:02
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie czy ten trener jest w stanie przygotować lepszą grę niż to co widzieliśmy dotychczas? Nie osądzam, nie wiem, ale mam spore obawy.

Mnie również ogarnia coraz większe przerażenie, jak czytam o "wzmocnieniach". Gwiazdorzy Brożki, którzy nie łapią się w średniakach europejskich; podatny na kontuzje Głowacki i niby talenty z 1 ligi...

Jak to napisał chyba FraMat, za kilka miesięcy rypnie to wszytko z wielkich hukiem (na dziś też nie widzę innej opcji) i znowu będzie płacz i "budowanie na nowo". A do tego czasu kilku menago się przy okazji obłowi...
Na przykładzie Jagi i ŁKS można stwierdzic, że powinien dac radę aktualny trener. Tylko nie fortunne wypowiedzi prezesa ds. sportowych faktycznie trochę mu załatwiły rundę. Pytanie tylko jak by prowadzona przez Probierza drużyna spisywała się w pucharach.
A managerowie czy się tak obłowią to nie wiem. Jakieś prowizje na pewno będą.
Odpowiedz cytując
BlurgH
Senior Member

Stary 10.05.2012, 07:53
Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
Zależy też jakich piłkarzy dostanie ten trener.
Jeżeli piłkarze będą dobrze przygotowani do sezonu ( motorycznie, kondycyjnie, taktycznie, mentalnie ), a wszyscy będą zdrowi, to nawet w tym składzie który zostaje utrzymanie jest pewne, bo w dalszym ciągu obrona nie będzie wyglądała dramatyczne, pomoc będziemy mieli niezłą, a jak pomoc mamy niezłą to i Gienek coś wrzuci.

Pozostaje pytanie, czy Wisła Kraków jest klubem, który satysfakcjonuje środek tabeli...
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 10.05.2012 o godz. 07:55.
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Od: 12.2011

Stary 10.05.2012, 09:00
nie dramatyzujcie zaś. w przyszłym sezonie walczymy o mistrza.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 10.05.2012, 09:39
Probierz o budowie nowej drużyny Wisły

http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/571415,michal-probierz-o-budowie-nowej-druzyny-wisly-krakow,id,t.html
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.05.2012, 09:49
Marzy mi sie trener, ktoremu bedzie mozna zaufac. Innymi slowy taki, ktory w swoim poprzednim/poprzednich klubach osiagnal jakies sukcesy lub chociaz moze pochwalic sie wyrazna poprawda jakosci gry swojej druzyny po tym kiedy objal zespol.

Ani Maaskant, ani Moskal, ani Probierz takimi trenerami nie sa. Wiec szansa, ze osiagna sukcesy w Wisle jest 50/50. Dlaczego nagle tu maja odniesc sukces kiedy wczesniej go nie odniesli ? Wisla ryzykuje i kiedy opcja z Probierzem znow sie nie powiedzie, Cupial nie ma prawa sie dziwic i byc zaskoczony. Zatrudniajac takich trenerow sam bierze na siebie odpowiedzialnosc, ze szanse powodzenia sa pol na pol.

Czytam artykul o trenerach posrod ktorych wybiera Legia ( http://www.sport.pl/sport-warszawa/1...czarenka_.html ) i wszyscy sposrod nich moga sie czyms pochwalic. Vrba - swietna praca w Czechach, Weiss to samo, Hanczarenka - co rok grupa LM lub LE i mistrzostwo z Bate. Najlepsze, ze wszyscy zarabiaja pewnie polowe tego co Skorza i swego czasu Maaskant.

Czy Wisla nie moze podejmowac bardziej przemyslanych decyzj odnosnie trenera ? Wydaje mi sie, ze u Cupiala wyglada to tak, ze uslyszy cos o jakims trenerze, zapala sie jak dziecko do pomyslu i kiedy ten jest wolny - zarudnia go. Tak bylo z Liczka. Naczytal sie prasy jaki to on nie jest wspanialy i pozniej tlumaczyl czemu mialbym nie dac mu szansy ? Podobnie jest mysle z Probierzem.

Ktos powie, ze trener z sukcesami jest duzo drozszy. Ale jak podliczyc umowy Jaliensa, Lameya, Garguly to staszyloby na trzech Hapalow.
Odpowiedz cytując
Po prostu Wiślak
Senior Member

Stary 10.05.2012, 17:15
Jak ja lubie czytać te brednie o zawodnikach przeżywających porażki lub płaczących po porażkach...

Świat stanął na głowie. Celem trenera i szefa pionu sportowego jest teraz szukanie piłkarzy, którzy będą pięknie przegrywać. Jaja wielkanocne. Oni mają szukać i stawiać na piłkarzy, którzy będą wygrywać, a nie ryczeć jak baby po klęskach.

Ale to nic. Skoro teraz takie mają być istotne kryteria doboru pracowników, zawodników do gry, zgłaszam swój akces! Panowie Bednarz i Probierz, czekam na ofertę. Jestem Wiślakiem z krwi i kości, wiem co znaczą porażki zwłaszcza z Cracovią, dla Wisły zagram nawet za darmo, zrzekając się pensji na rzecz zaprzyjaźnionego z Panami menadżera, który mnie poleci jako zdolnego Polaka. Publicznie deklaruję, że gdy drużyna ze mną w składzie przegra jakiś mecz, będę spazmował tak, że usłyszą mnie nawet na Kałuży. A po porażce z Legią, będę z siebie drzeć pasy. Za specjalną premię, możemy porozmawiać nawet o samospaleniu.

Czekam na telefon. Teraz wiem, że się nadaję.
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 10.05.2012 o godz. 17:17.
Odpowiedz cytując
krzycho90tswns
Member

Od: 04.2012

Stary 10.05.2012, 17:44
Cos mi sie zdaje ze Nasz Guardiola ma rozbujana fantazje "powtózyc wyczyn Juventusu i nie przegrywajac ani razu w lidze "
hehe hyba lekko go ponioslo a moze za duzo przebywa z Jacusiem i mu sie udziela
Odpowiedz cytując
art
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 10.05.2012, 18:44
krzycho90tswns napisał(a):Wyświetl post
Cos mi sie zdaje ze Nasz Guardiola ma rozbujana fantazje "powtózyc wyczyn Juventusu i nie przegrywajac ani razu w lidze "
hehe hyba lekko go ponioslo a moze za duzo przebywa z Jacusiem i mu sie udziela

Nie, miał powiedzieć, że jak będzie wygrywał to będzie przepraszał wszystkich, bo mu się fartem udało wygrać. Na tym forum zawsze to samo...

Mierz wysoko, a zajdziesz daleko.
Odpowiedz cytując
Coin
Junior Member

Stary 10.05.2012, 18:56
Wywiad dobry, trener ma swiadomosc ze ta runda to jego porazka. Maaskant by powiedzial, ze dobrze grali i nei wie czemu nie mamy mistrzostwa... jest progres
Odpowiedz cytując
fqqs
Member

Od: 12.2011

Stary 10.05.2012, 20:57
Wywiad na + dla Probierza. Życze mu jak najlepiej. Mam nadzieję, że odbijemy się od dna
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 11.05.2012, 08:38
nesta napisał(a):Wyświetl post
Marzy mi sie trener, ktoremu bedzie mozna zaufac. Innymi slowy taki, ktory w swoim poprzednim/poprzednich klubach osiagnal jakies sukcesy lub chociaz moze pochwalic sie wyrazna poprawda jakosci gry swojej druzyny po tym kiedy objal zespol.

Ani Maaskant, ani Moskal, ani Probierz takimi trenerami nie sa. Wiec szansa, ze osiagna sukcesy w Wisle jest 50/50. Dlaczego nagle tu maja odniesc sukces kiedy wczesniej go nie odniesli ? Wisla ryzykuje i kiedy opcja z Probierzem znow sie nie powiedzie, Cupial nie ma prawa sie dziwic i byc zaskoczony. Zatrudniajac takich trenerow sam bierze na siebie odpowiedzialnosc, ze szanse powodzenia sa pol na pol.

Czytam artykul o trenerach posrod ktorych wybiera Legia ( http://www.sport.pl/sport-warszawa/1...czarenka_.html ) i wszyscy sposrod nich moga sie czyms pochwalic. Vrba - swietna praca w Czechach, Weiss to samo, Hanczarenka - co rok grupa LM lub LE i mistrzostwo z Bate. Najlepsze, ze wszyscy zarabiaja pewnie polowe tego co Skorza i swego czasu Maaskant.

Czy Wisla nie moze podejmowac bardziej przemyslanych decyzj odnosnie trenera ? Wydaje mi sie, ze u Cupiala wyglada to tak, ze uslyszy cos o jakims trenerze, zapala sie jak dziecko do pomyslu i kiedy ten jest wolny - zarudnia go. Tak bylo z Liczka. Naczytal sie prasy jaki to on nie jest wspanialy i pozniej tlumaczyl czemu mialbym nie dac mu szansy ? Podobnie jest mysle z Probierzem.

Ktos powie, ze trener z sukcesami jest duzo drozszy. Ale jak podliczyc umowy Jaliensa, Lameya, Garguly to staszyloby na trzech Hapalow.
No fajnie, tylko czy taki trener mimo, że zarabiałby więcej zgodziłby się podjąc pracę w klubie bez zaplecza treningowego i bez szkółki ?
Odpowiedz cytując
Taxu
Member

Stary 19.05.2012, 12:57
Cytat:
M. Probierz: Stworzyć bardzo dobrze układające się domino

[...]Szukamy piłkarzy w różnych ligach. Skauci wybierają zdolnych zawodników, oceniają ich, a my obserwujemy ich pod kątem przydatności do drużyny. Na pewno postaramy się ściągnąć do Wisły takich zawodników, którzy będą gwarantowali sukces na już i sukces na lata. Bardzo ważne jest, żeby to był klub, który po jednym sukcesie nie rozpadnie się. Żeby, krok po kroku, stworzyć bardzo dobrze układające się domino. W każdym sezonie jakiś piłkarz powinien być sprzedany by kogoś kupić na jego miejsce, co roku też, powinno się szkolić nowych młodych piłkarzy. [...]
http://wislalive.pl/news/m__probierz...ie_domino-712/
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Taxu : 19.05.2012 o godz. 12:59.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 26.05.2012, 12:48
No trzeba mocno trzymać kciuki żeby Probierz dał rade mistrza w tym sezonie ugrać. Mam nadzieje że nie pozwoli naszym gwiazdom przechodzić obok meczów jak to było w tym sezonie niejednokrotnie, bardzo spodobało mi się odsunięcie kilku zawodników po meczu z Górnikiem za brak zaangażowania. Takie coś w TAKIM klubie nie może mieć miejsca.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.05.2012, 10:10
nesta napisał(a):Wyświetl post

Ani Maaskant, ani Moskal, ani Probierz takimi trenerami nie sa.
Urban od pojutrza w Legii więc Skorża jest wolny
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.05.2012, 18:54
Podobno Cupiał każdemu daje drugą szansę, to i Skorży może da
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Stary 30.05.2012, 18:57
orm napisał(a):Wyświetl post
Podobno Cupiał każdemu daje drugą szansę, to i Skorży może da
Cupiał już dał Skorży drugą szansę, zaraz po Levadii...
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.05.2012, 19:45
były trener Legii w Wiśle Probierz to człowiek C a C wystarczająco długo czekał na Probierza.Zresztą Probierz najwcześniej pożegna się z Reymonta po nowym sezonie nie wcześniej.A Skorża sam sobie winien ale przyszłości raczej w Wiśle nie będzie miał prędzej w Gdańsku gdzie szukają nowego trenera o ile nie przegra wyścigu z Kazimierzem Moskalem który może zawitać do Gdańska.Przyjacielu orm co za dużo to niedobrze już jeden Legionista w Wiśle wystarczy
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 30.05.2012 o godz. 19:50.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów