AntyDrozd napisał(a):

|
A co jak Anomynous to podpucha rządu ? stwarzają niby zagrożenia ze strony wymyślonych hackerow i dzieki temu beda mogli jeszcze bardziej ludzi za mordy trzymać pod pretekstem ochrony ? Ja juz nie wiem co myslec o tym wszystkim jedno jest pewne ,mało ludzi juz samodzielnie myśli i ten świat dąży do nikąd..oby ostatni ludzie na ziemi byli Polakami
|
Akurat jeśli chodzi o "anonimowych" to to tylko dzieci internetu. To co robią nie jest hackersrwem. To jest najłatwiejsza forma ataków. Większość z nich nie wie nawet w jaki sposób atakują strony govu. Wleźli na forum/irca sciagneli odpowiednie programy, nie maja pojecia jak działają ale uważają się za HAKERÓW.
Prawda jest taka że prawdziwych hakerów ACTA nie rusza. Oni sobie poradzą. A problem dotknie glownie takich pseudo speców od internetu którzy myślą że sa hakerami bo umieją ściągnąć film z netu.
Niech mi ktoś powie dlaczego rząd który mówi ze ta umowa nic nie zmienia, chce ją podpisać tylko dlatego żeby przypodobać sie unii. I to w momencie gdy nie ma żadnych pozytywnych głosów a są same negatywne?