0 22 napisał(a):

...Ale bez kitu nie porównuj mi nawet na swoim forum romantycznego, pełnego niesamowitych uniesień awansu Legii po 4 kolejkach, po prostu wyrwanego niesamowitą ambicją drużynom lepszym od Legii do Waszego awansu w stylu.... niemieckim.
Albo daj tydzień ludziom na zapomnienie o tym, że gdy graliście w Danii to Odense było w mega dołku, gdy graliście u siebie z Twente to to grało 5 czy 6 rezerwowymi (notabene jak my dziś) i miało pewne rozstawienie w 1/16...
Nie oszukuj.
|
Nie wdając się w szczegółową dyskusję (bo wydaje mi się że sama w sobie jest ona zabawna) na temat wyższości awansu Legii nad awansem Wisły (albo na odwrót) to aż żal nie pochylic sie nad takimi kwiatkami

:
"....romantycznego, pełnego niesamowitych uniesień awansu Legii po 4 kolejkach, po prostu wyrwanego niesamowitą ambicją drużynom lepszym od Legii..."
Tak sobie myślę że gdybyś zapisał to wierszem to miałbyś szansę unieść się jeszcze bardziej

. Tylko w tym uniesieniu nie zapominaj o zwieraczach co by kleksa nie było

.
"...że gdy graliście w Danii to Odense było w mega dołku, gdy graliście u siebie z Twente to to grało 5 czy 6 rezerwowymi (notabene jak my dziś) i miało pewne rozstawienie w 1/16..."
Ciekawe tylko że to bedące w dołku Odense w dwa tygodnie później zremisowało z Fulham (które było świeżo po pokonaniu Liverpoolu) w Londynie. A jeśli chodzi o Twente i rezerwowych to przypomnij mi prosze jaki był wynik meczu w Warszawie w którym zagraliście przeciwko rezerwom PSV mającym dodatkowo pewny awans?