|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Obie druzyny awansowaly a Wy jak zwykle musicie sie pruc wiedzac ze jedna strona nie przekona drugiej...
Fakty sa takie : 1) Legia zagrala dzisiaj w dosc rezerwowym skladzie bo mecz byl O NIC. Tak, mimo ze punkty to jednak o nic. Jak zaprezentowali sie zmiennicy to juz inna bajka. Widac ze cisnienia na ten mecz nie bylo, to raczej byla wycieczka. Zle to swiadczy o zawodnikach i trenerze - takie jest moje zdanie. 2) Wisla awansowala szczesliwie - Szczescie czasami jest potrzebne Gratulacje. Kto bedzie pamietac za 10 lat w jakich okolicznosciach? Temat uwazam za zakonczony i lepiej isc po prostu cos konstruktywnego zrobic ![]() Rozumiem ze kibicujecie Wisle ale kilku z Was po prostu przepraszam ze to napisze... ma problemy ze soba Mam nadzieje ze jak na spokojnie poczytacie swoje "madrosci" to bedzie Wam wstyd PS: No i znowu zanim wyslalem post pojawily sie juz 3 " mondre inaczej " wypowiedzi. Jestescie niereformowalni ![]() Pamietajcie bracia po szalu : Wisla jest najlepsza i jesli masz inne zdanie to jestes wiesz kim ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 15.12.2011 o godz. 22:59.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
|
|