|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciekawe ..
![]() 2tyg temu widzialem kawałek meczu Widzewa z Koroną,-podwójne ekspresso ,bo inaczej ogladac sie tego nie dalo,rzutki na Eurosporcie wyzwalają wiecej adrenaliny. A potem zobaczylem ten sam senny i smutny Widzew w Poznaniu,i zastanawialem sie czy to ci sami co z Koroną.Madre akcje ,szybkosc,dobre podania.W zasadzie byli lepsi niz Amika. Wniosek? jest taki ze kolejny rywal w Polskiej Lidze jest jak pudelko czekoladek-nigdy nie wiesz na co trafisz. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Zespoły w PL grają tak nie równo że nie jesteśmy w stanie powiedzieć czy będą w stanie powtórzyć choć 2 razy mecz który im wyszedł.Moim skromnym zdaniem we czwartek Kaziu powinien troszkę oszczędzić kilku podstawowych piłkarzy...te dwa mecze TME które nam zostały są bardzo ważne, musimy je wygrać. Ja po cichu liczę ( mam takie nawet przeczucie ) że Wisła wygra 2-0. Trzeba zagrać ofensywnie nie patyczkować się z Nimi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja pamiętam Wisłę za Kasperczaka. W lidze bardzo, bardzo rzadko grali na maksa. Często ich nonszalancja była nawet denerwująca. Tyle, że potrafili ładować bramy na zawołanie, więc od czasu do czasu się sprężali i wyniki były świetne. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|