The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2011, 20:00
thechris napisał(a):Wyświetl post
Powinno być 0:3. Jak zwykle różnica klasy na korzyść rywala. Po tym meczu nie mam wątpliwości - Wisła jest aktualnie najgorszą drużyną w ekstraklasie.
Eee tam w ekstraklasie ... lepiej ...najgorszą na cały świecie .

Fakt gramy, słabo i przegrywamy 3 mecz z rzędu ale najsłabsi to są nasi pseudofacho(f)cy. Bo I połowa należała do Górnika, a II do Wisły i sprawiedliwym wynikiem powinien być remis.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.11.2011, 20:02
Moskał ustawił zespół tak w pierwszej połowie, że nikt nie wiedział co ma robić.
Piłkarze porozrzucani na pozycjach na których nie potrafili grać... kompletnie zagubieni. Jak można tak było ustawić zawodników pracując tutaj praktycznie od początku budowania tego zespołu ?

Właśnie dlatego przynajmniej do zimy chciałem pozostania Roberta...

Zalecam teraz panu Cupiałowi aby jakie kol wiek trudne decyzje pozostawił Stanowi.
Zabawnie brzmi że chcieliśmy wyciągnąć Probierza o czym stwierdzili ludzie z ligi + ( przypuszczam że info prawdziwe), teraz powoli możemy stwierdzić Witamy Fornalika - nie mam nic do niego ale....
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.11.2011 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.11.2011, 20:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie będziemy dyskutować teraz. Poczekamy pół roku.
Kiedy krytykowałem Pajlicia czy Chaveza, to też była jatka.
Mozesz miec swoje zdanie ,ba nawet musisz...ale nie ma zadnych podstaw zeby moc przyczepic sie do gry Czekaja stwierdzeniem ze "podaje tylko do bramkarza" bo wcale tak nie bylo...

PS.Do odrzutuajlic,Jaliens,Lamey,Gargula,Jirsak,Nunez. ..
Zaczac budowe Wisly od trzonu:
Czekaj,Jovanovic,Chavez,Melikson,Maly,Biton,Genkow ,Wilk moze Kirm,Boguski
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 20.11.2011 o godz. 20:10.
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.11.2011, 20:10
Czekaja az tak bym nie chwalil... dobrze bronil, ale jesli chodzi o akcje czy posiadanie pilki to ZAWSZE podawal do najblizszego partnera, a Diaz, Pajlic czy jovanowic probowali konstruowac z roznym skutkiem akcje... czy widzieliscie choc jedna akcje Czekaja?
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 20.11.2011, 20:14
Bartii napisał(a):Wyświetl post
Czekaja az tak bym nie chwalil... dobrze bronil, ale jesli chodzi o akcje czy posiadanie pilki to ZAWSZE podawal do najblizszego partnera, a Diaz, Pajlic czy jovanowic probowali konstruowac z roznym skutkiem akcje... czy widzieliscie choc jedna akcje Czekaja?
Wole Czekaja ktory podaje dokladnie do tylu lub boku niz Diaza czy Paljica ,ktorzy podaja tak ze Gornik ma sytuacje sam na sam. Obronca szczegolnie stoper nie jest od rozgrywania pilki , po pilke maja sie wracac pomocnicy,a jak gramy trzema pomocnikami w srodku to tymbardziej
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.11.2011, 20:14
No, akcji nie robi. Ale Chavez też nie potrafi podawać, zarabia drugie tyle albo 3x tyle, poza tym jest obcokrajowcem. I teraz pytanie. Dlaczego w takim razie ogóras z Hondurasu ma grać, a Polak się przyglądac, skoro nie ma między nimi różnicy. Raczej się to mija z polityką poważnych klubów gdzie obcokrajowiec powinien podnosić poziom.

Każdy ma swoje zdanie. Ja osobiście jak najbardziej jestem za tym by grał młody polski obrońca jeśli obcokrajowiec nie jest od niego wyraźnie lepszy. A nie jest.
..
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 20.11.2011, 20:15
Nie chciałbym być źle zrozumiany, ale wg mnie "dobrze", że przegrywają.Czemu?Bo wymeczone zwycięstwa po 1 0 po chuowej grze do niczego nas nie doprowadzą. Za pare miesięcy następny kryzys i w kółko to samo. A byłoby gadanie, że przełom, że styl łapiemy. Gówno łapiemy. Paljic, Kirm!, Nunez!, Holendrzy to wiadomo, śmieszek Garguła - WON!. Zmiana trenera zmianą trenera, ale niektórzy gracze są po prostu słabi. W sam raz na środek tabeli do którego sie zbliżamyi a tak naprawde to jesteśmy. Pareiko,Jovanovic,Czarek,Sobol,Mały,Maor,Biton/Genkov + Czekaj do środka i trzy pozostałe miejsca młodym chłopakom dać. Nawet jak są słabsi technicznie od całej reszty szrotu niż ww to mają Wisłe w sercu i będą zaiwaniać i walczyć o każdą piłke. Ogrywają nas drużyny, w których piłkarze nie są "lepsi" tylko którzy walczą, zostawiają serducho na boisku.I zostawić Moskala, a nie żadni zagraniczni, którzy ściągną swoich Lameyow i Jaliensow czy innych Boukharich i jedna wielka pyta bedzie znowu po roku.
Niech się ktoś w tym klubie ogarnie w końcu, a jak nie potrafi to niech rządzą ludzie, którzy mają pomysł.
Odpowiedz cytując
Mistal
Banita

Od: 10.2010

Stary 20.11.2011, 20:18
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Nic dodać nic ująć. Koniec z zagranicznym szrotem.
pytanie tylko kim, nie mamy takiej młodzieży jak legia.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.11.2011, 20:19

Dobrze.
Czekaj to reprezentant u-21 ktory rozegral raptem kilka meczow w lidze.
Diaz to reprezentant swojego kraju.
Pajlic to gosc ktory gral w w Niemczech .
Jovanovic gral w mocnej lidze serbskiej...

Moze jescze uda mu sie dojsc do tego ze pilka mozna podawac do przodu prawda
Nic a nic Czekaj dzisiaj nie zagral gorze od Jaliensa i Chaveza...
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.11.2011, 20:26
Tak widzielismy, jak przejal po raz 10 pilke jak profesor, minal 2-3 zawodnikow Gornika i zrobil przewage i komus dalej rozprowadzil. Do tego pare dobrych podań do Jovanovica...

Ale stary, co Ty mowisz swoja droga? Jak Ty chcesz porowynywac stoperow i bocznych obroncow jesli chodzi o konstrukcje akcji? Zupelnie inna bajka. Diaz? Ok wiecej rozgrywal, tylko ze Diaz to jest gosc ktory ma rozegrane z 200-250 meczow w karierze, a dla Czekaja to byl 2 mecz na poziomie ekstraklasy, i do tego zaliczyl najwiecej przechwytow sposrod wszystkich zawodnikow na boisku. W wielu przypadkach urtatowal nam dupe. A nie tak jak Diaz jak sie machnal i nie wiele brakowalo a zawodnik Gornika poszedl by sam na sam. Ogolem, Czekaj zagral kapitalny mecz. Jednak mimo wszystko mam wieksze zaufanie do Chaveza. Do rozgrywania sa pomocnicy a nie obroncy, jesli umieja to plus. Ale podstawowa zasada jest bronic, i w tym Chavez jest duzo lepszy od Diaza, tylko potrzebuje odpoczynku.

Oprocz meczu rewanzowego z Litexem, byl to nasz najlepszy mecz jesli chodzi o ofensywe w tej rundzie. Do tego wezcie pod uwage ze nie bylo dalej 4 podstawowych graczy.

Jest moze szansa ze juz i Melikson i Maly beda gotowi na mecz ze Slaskiem, pewnie nie od pierwszej minuty.

Pareiko - Jovanovic, Czekaj, Chavez, Palijc (Nunez) - Wilk, Gargula, Jirsak - Boguski Biton Iliev

Zmiany: Melikson, Maly i Genkov albo Kirm. Duza opcja do zmian. Ja dalej jestem optymista, dzisiaj Jirsak Gargula, Iliev i Boguski zagrali wiecej z klepki niz Wisla przez cala runde
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 20.11.2011, 20:28
Cudu niestety nie było, bo Kaziu magikiem nie jest, a trenerem dość przeciętnym. Nie wiem czym się kierował nasz trener, wystawiając w pierwszym składzie boskiego Q, ale ta decyzja całkowicie dyskwalifikuje go jako trenera na dłuższy czas.

Należało - brutalnie rzecz ujmując - znaleźć kozła ofiarnego ostatnich porażek, by wstrząsnąć zespołem. Krzyczący na wszystkich i grający kichę Jaliens był idealnym kandydatem. Należało go odesłać do Młodej Ekstraklasy, żeby przemyślał parę spraw. Moskal pokazałby, że ma jaja, wstrząsnąłby zespołem i zyskał wsparcie kibiców.

Tymczasem nasz trener wstawił Jaliensa jak gdyby nic do podstawowej jedenastki. I tak nic to nie dało, bo w 9 minucie facet dostał kontuzji. Do tego wystawienie Bruda było strzałem w stopę - chłopak jest zwyczajnie za słaby, co pokazał z Limanovią. Na razie na pewno nie nadaje się na 90 minut, może ew. dostawać szanse w końcówce. Plusem było odstawienie Kirma, któremu należała się odsiadka na ławce. Ale czemu na lewym skrzydle grał początkowo Nunez, zamiast Boguskiego - który jednak jest nominalnym skrzydłowym?

W I połowie graliśmy de facto bez defensywnego pomocnika, co mogło się skończyć tragicznie. I powinno, bo to co zrobił Nakoluma w 3 minucie przechodzi wszelkie pojęcie. Taka akcja na tym poziomie to kpiny z futbolu.

W drugiej dużo lepiej, gdy Nunez wrócił do DP, a Boguski grał na skrzydle. Nie trzeba było być geniuszem taktycznym, żeby to przewidzieć.

Zachwycać się nad młodym Czekajem nie mam zamiaru. Owszem, zagrał niezły mecz i imponował ambicją. Na pewno wykorzystał swoją szansę i zasługuje na kolejną. Ale moim zdaniem jest surowy jak pień dębu, mało zwrotny i słaby technicznie. Wielkiego potencjału to on nie ma, ot materiał na solidnego ligowca.

Natomiast Czekaj pokazał, jak powinien grać normalny stoper - z życiem, ambitnie, próbując antycypować poczynania rywala. I tu na jego tle wcześniejsze poczynania Jaliensa pokazują, że Holender ma wszystko w.bane. Naprawdę, nie wiem czym się kierował Maaskant stale wystawiając tego stopera, ale widać wyraźnie że opcje w obronie miał. Diaz gra całkiem przyzwoicie na stoperze, był też Bunoza, Chavez, Jovanić, od biedy Czekaj. Uparte stawianie na Jaliensa było jawnym S&@*stwem i za to zapłacił stołkiem.

Prawda jest brutalna. Ten sezon już został przegrany. 10 punktów do Śląska - to oznacza, że by mieć jakieś szanse należy we Wrocławiu wygrać. A w to nie wierzę.

W zimie konieczne jest zatrudnienie poważnego trenera, bo strażak pożaru raczej nie ugasi. Zima to idealny moment na przegląd kadry, dokonanie 2-3 solidnych wzmocnień (więcej jest chyba nierealne). Następnie wiosna na ostateczną weryfikację, danie szansy tym, którzy kończą się kontrakty i którzy coś rokują (Lamey, Jirsak, Nunez?).
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 20.11.2011, 20:28
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Mozesz miec swoje zdanie ,ba nawet musisz...ale nie ma zadnych podstaw zeby moc przyczepic sie do gry Czekaja stwierdzeniem ze "podaje tylko do bramkarza" bo wcale tak nie bylo...

PS.Do odrzutuajlic,Jaliens,Lamey,Gargula,Jirsak,Nunez. ..
Zaczac budowe Wisly od trzonu:
Czekaj,Jovanovic,Chavez,Melikson,Maly,Biton,Genkow ,Wilk moze Kirm,Boguski
ty nadal widzisz Kirma i Boguskiego w tej kadrze? Boguski to tylko liczenie na jego niesamowity powrot to dobrej gry. to juz przerabiamy w przypadku Garguly i nic z tego nie wynika. Kirm to jest masakra co ten zawodnik gra, jak strzela i co w ogole wyprawia na boisku. Z tej listy usunal bym Genkova, ktory nie prezentuje dobrego poziomu i ma dlugie czasy bez bramki. ale nie mamy drugiego dobrego napastnika po Bitonie, więc tylko dlatego miałby być w kadrze? Tak mozna powiedziec i o tych panach wyżej. w koncu nie bedziemy grac 8 pilkarzami i brakiem lawki... czyli jak kogos wywalic, to sprowadzic nastepcow. wiec podliczajac. Jaliens, Lamey, Gargula, Jirsak, Nunez, Genkov, Kirm, Jovanic i nie wymieniles Diaza i Paljica, ktorzy sa tez tragicznie slabi. Diazowi sie konczy wypozyczenie więc dobrze. To jest 10-11 pilkarzy do wymiany. To praktycznie cala druga druzyna nadaje sie na 1 lige a nie na Ekstraklase. A ostatnio Nunez, Jirsak,Jaliens są podstawowymi piłkarzami. Do tego doliczyc ze Sobolowi sie konczy kontrakt i wiekowo chyba nalezy mu podziekowac. Nie wiem co tutaj trzeba zrobic, ale poziom tych pilkarzy jest slaby. Niektorym wcale nie bedzie go przybywało tylko ubywało. Jeszcze pamietajmy o dosc leciwym Ilievie. Kim tu grać?
Ostatnio edytowane przez HEDu : 20.11.2011 o godz. 20:31.

Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.11.2011, 20:30
Pierwsza połowa to istna kaszanka z naszej strony. Górnik zamykał nas na własnej połowie a nasi piłkarze nie umieli sobie z tym poradzić. Niektórzy mówią, że druga połowa dobra. Dla mnie była przeciętna. Piłkarze którzy zarabiają taką kase muszą kur... umieć podać 3 razy z pierwszej piłki. Za taką mamone to jest minumum. Jesteśmy żałośni pod względem kondycyjnym. Dawno już nie widziałem Wisły która od 80 minuty nie ma już siły żeby wrzucić wyższy bieg i przycisnąć mocniej, ba nawet nie utrzymujemy tego samego tempa co przez pierwsze 20 minut drugiej połowy.
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 20.11.2011, 20:32
jakie to transparenty dzisiaj wisiały na stadionie oprócz : You didn`t lose a match, you lose holy war ?
Odpowiedz cytując
MłodyAleByku
Member

Od: 07.2011

Stary 20.11.2011, 20:33
Czekaj bardzo dobry mecz. Co prawda raz mu siate założono, ale ogółem dobrze.
Ostatnio edytowane przez MłodyAleByku : 20.11.2011 o godz. 20:53.
Brzydzimy się przemocą,
nieaktualne nocą.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.11.2011, 20:46
Usilnie szukając pozytywów.

Diaz wygrywał główki. To się u nas dawno nie zdarzało.
Czekaj. Wyszedł zalękniony i w pierwszej połowie mało zwrotny. W drugiej jednak się rozegrał i zanotował kilka dobrych akcji w odbiorze. Ale rozegranie póki co nie istnieje u niego.

Dobra dalsze pozytywy.

Szukam.

Jest, miśki wypełniały beczkę, przynajmniej w moim rejonie.

Negatywy.
Dużo, powiem o dwóch. Brak bocznych obrońców.
Siła ofensywy w skali od 0 do 10 wynosi -5 (minus pięć).

Wisła jest w kryzysie. I nie jest to kryzys drużyny wynikły z braku Polaków czy z innych przyczyn. Przegrane są tylko objawem, gorączką wywołaną przez chorobę. Skończyła sie pewna formuła zarządzania klubem, formuła, która na forum krajowym przynosiła nam dotychczas sukcesy. Skończyły się czasy, gdy wysoki budżet tuszował nieudolność zarządzania. Dobrze, że świadomość tego stanu przebija się powoli do szerszej grupy osób. I, że nie da się tego zatuszować kolejnymi wywiadami prasowymi pełnymi obietnic.
Jest to kryzys całego klubu, niestety odbijający się także na kibicach.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.11.2011, 20:48
Dla mnie bzdurą jest, że Moskał teraz nagle wpadł na pomysł żeby Wisła zaczęła grać atakiem pozycyjnym z wieloma podaniami itp. Na potrzeba punktów tak abyśmy mieli jak najmniejsza stratę do lidera , w naszym przypadku najlepiej by było zbierać długą piłkę, szukać stałych fragmentów wcześniej wyćwiczonych. Dopiero w zimie poprawić styl gry tej drużyny.
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 20.11.2011, 20:53
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie bzdurą jest, że Moskał teraz nagle wpadł na pomysł żeby Wisła zaczęła grać atakiem pozycyjnym z wieloma podaniami itp. Na potrzeba punktów tak abyśmy mieli jak najmniejsza stratę do lidera , w naszym przypadku najlepiej by było zbierać długą piłkę, szukać stałych fragmentów wcześniej wyćwiczonych. Dopiero w zimie poprawić styl gry tej drużyny.
Tylko, że my nie mamy wyćwiczonych stałych fragmentów......chyba, że krótkie rogi..parodia:/
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
andys
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.11.2011, 20:54
Aż się boję pomyśleć , jaki byłby wynik , gdyby Jaliensa nie zastąpił Czekaj , dobrze że już na początku.
Odpowiedz cytując
opt
Member

Od: 11.2010

Stary 20.11.2011, 20:56
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
jakie to transparenty dzisiaj wisiały na stadionie oprócz : You didn`t lose a match, you lose holy war ?
"Napinaliście się jak struna... 70 minuta i pełna trybuna!"

NIE POKAZUJCIE NAS W TV DLA WAS MY JESTEŚMY ŹLI
Odpowiedz cytując
krishek3
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 20.11.2011, 20:58
Ludzie,
chyba nie spodziewaliście się po zmianie trenera poprawy stylu gry? Można być niepoprawnym optymistom, ale bez przesady. Kaziu Moskal jest fajnym facetem, dobrym do pogadania z chłopakami, poklepania ich po plecach i niezłym aby zza pleców fachowca podglądać co się dzieje. Ale nie może na litość Boską być trenerem takiej drużyny. Tu trzeba trenera z charakterem (był już jeden taki, to płakali że treningi za ciężkie) a potem się z nas śmieją tak jak teraz z Mierzejewskiego że piłkarz zmęczony grą co trzy dni. Maaskant zrobił sobie z Wisły swoje podwórko i dawał zarabiać krajanom, ślepo twierdząc że wszystko jest ok, jak nawet średnio rozgarnięty kibic widział, że nie jest OK.
Bardzo słusznie napisał tofik na jaką cholere wystawiać na siłę obcokrajowca jak Polak zagra przynajmniej na tym samym poziomie. Wszyscy to widzieli tylko nie Maaskant i za to go wyjebali, i słusznie.
Wszyscy macie rację, większość piłkarzy z dzisiejszego meczu nie nadaje się wogóle na ławkę rezerwowych, ale jak wiadomo, jak się coś robi szybko i bez pomyślunku to nigdy na dobre to nie wychodzi. Fajnie jest napisać tego, tego i tego wywalić, tego zostawić a tamtego dokupić i będzie OK. Wiadomo, że nie takie to proste. Trzeba by znać szczegóły kontraktów, relacje między ludźmi, budżet itd. Ale jedno jest pewne, jeśli się nikt nie weźmie za robotę w tym klubie, to utoniemy w tej zasranej ligowej szarzyźnie na lata.
Coś wam powiem, jak sobie przypomnę, parę lat do tyłu na meczu jak stałem na trybunie C, światła na stadionie nie było, ale jak grali Patetr, Moskal, Zającowie, Rysiu Czerwiec, a nawet Daniel Dubicki to się widzialo, ze oni maja Wisłę w sercu. Mimo że czasami brakowało im umiejętności, to chciało się ich oglądać. Oni nei chodzili, oni zapiepszali, jak umieli tak umieli ale zapiepszali. Dziś jak patrze na Kirma, nuneza, gargułę, Diaza, Pajlica to śmiech mnie ogarnia.
Nie wiem, czy nei było by lepiej jebnąć tym na 2-3 sezony (grą o mistrzostwo) i zacząć od początku. Ale zapewne tak się nie stanie.
Szlag mnie tylko trafia, jak pomyślę że te patałachy zarabiający tyle przez miesiąc co ja przez 2 lata wychodzą na boisko z myślą żeby jak najszybciej do końca meczu. Szacunek dla tych, którzy wydają pieniądze na mecze, chodzą i to oglądają.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.11.2011, 21:08
Oby ta runda sie jak najszybciej skończyła. Patałachów sie ogladac po prostu nie da,oby jak najszybciej wrocili meleks mały wilk i sobol a takie asy jak gargula i jirsak grzaly ławe...

W zimie potrzeba nam dwóch solidnych obroncow,bo Paljic i Diaz to sabotażyści.
Jak dla mnie wielki plus tego meczu to Czekaj.A przede wszystkim fakt,że nie tylko my ale i Kaziu Moskal to zauważył i przyznał po meczu.
Jaliens moze sie spokojnie leczyc w takim razie
Drugi plus to Boguś,widac ze do formy mu jeszcze sporo brakuje ale na tle tych jelopow i tak sie wyroznial i wniosl troche ruchu.
Szkoda mi trochu Ivicy,kiedys mogl spokojnie zagrac cos z Małym albo Maorem a teraz musi sie porywac na szalence rajdy,bo z innymi gry po prostu nie ma....
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 20.11.2011 o godz. 21:10.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
TheGameLA
Member

Od: 06.2009

Stary 20.11.2011, 21:14
Ciężko naszym gwiazdką zostać godzinę po treningu i poćwiczyć stałe fragmenty? Przecież jak by taki Garguła zaczął strzelać z wolnych i robił wynik to mógłby się w szybkim czasie stać ulubieńcem kibiców. Garguła to przykład, ale jest kilku chłopaków, którzy potrafili by to zrobić, ale po co jak i tak kasa jest?
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.11.2011, 21:15
Śmiałem się z klubu kokosa, a tak naprawdę u Nas by się to przydało...
Odpowiedz cytując
scorpion
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 20.11.2011, 21:16
nie ma zespołu nie ma druzyny nie ma nic ....Jestesmy MY
Piastów , Stoki ta sama miłosc
Odpowiedz cytując
libero
Member

Od: 07.2006

Stary 20.11.2011, 21:25
Mam pytanie o to co krzyczeli Nasi kibice w 2 połowie w kontekście klubu i piłkarzy. Siedziałem za blisko żaboli i nie słyszałem prawie nic.
Odpowiedz cytując
krishek3
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 20.11.2011, 21:27
Swego czasu do Radka Majdana śpiewali tak:
"Ch*j z mistrzostwami, wygramy taniec z gwiazdami"
U nas teraz należy zaśpiewać podobnie:
"Ch*j że z was drewna, ważne że kasa jest pewna"
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 20.11.2011, 21:31
Uczcie sie kochac europejskie puchary tak szybko odchodza
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 20.11.2011, 21:31
Dalej zbieramy efekty "twórczej" pracy Maaskanta - nie mamy pomysłu na grę, nie mamy drużyny, sezon na straty. W zimie nowy trener i budowa zespołu na sezon 2012/23. Na nic więcej obecnie już nie liczę, a boję się wstydu ze Śląskiem i pustych trybun na wiosnę. Nie liczę też na powrót kontuzjowanych w wysokiej formie.
Odpowiedz cytując
PANCERKRK
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 20.11.2011, 21:33
Czekaj bardzo udany mecz, myśle że powinien obok Chaveza być na środku obrony a z boku jovanovic i pajlic. A co do meczu to jedyne co mi się podobało to atmosfera i oprawa.
  • Ekipa która się nie przerzuciła Wiśle zawsze Wierna była
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów