|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie zmienia to przekazu. Chciałem tylko to wyjaśnić.
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nieprawda - Szczuka powiedziała że byli pokojowo nastawieni i oddali się prewencyjnie w ręce policji jeszcze przed marszem.
A jak Szczuka mówi to na pewno ma rację ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niech idą do sądu. Jak ludzie dostarczą zdjęcia i filmy to jeszcze Szczuka w pierdlu wyląduje.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Raczysz chyba żartować. Nie w takim państwie jakim jest obecnie Polska. Na przyszłość apel do tych co biorą udział w głosowaniu. Nie wybierajcie do Sejmu ludzi, którzy z naszego kraju chcą uczynić lewackie szambo. Tu możecie ich zobaczyć (zwłaszcza ostatni film): http: |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i podobno już w tv wersją obowiązującą jest taka, że Niemcy przyjechali w pokojowych zamiarach, bo przecież żadnych zarzutów nie mają, więc niczego nie zrobili. Cóż, takie mamy prawo i prawników. Rzygać się chce.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan antyfaszysta Niemiec (Martin Hitler czy jakoś tam ) z Koeln właśnie wystąpił na konferencji prasowej na konferencji prasowej lewaków. Pokazywał Polsat w...m się. Idę się napić.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przecież tym krajem rządzą nie politycy tylko bogaci , którzy mają swoje korporacje. Tvn , Polsat... to oni teraz nakierowują ciemny lud na kogo trzeba głosować i jaka "prawda" ma obowiązywać. Politycy to tylko popychadła. Oglądam ostatnio kawałek dzień dobry tvn a tam wychwalany/a pod niebiosa gość , który uciął sobie chvja i doprawił cycki, takie to sobie teraz bohatero-gwiazdy odkrywają ( to coś występuje teraz w top model ). Już nie piszę nawet o żenującym mongole ,który prowadzi w tej stacji program i naśmiewa się z polityków (czyli notabene "naszego" wyboru)
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 13.11.2011 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
racja, ale bardzo ważna jest świadomośc. A jej nie będzie kiedy nie dostaniesz informacji (prawdy) o ludziach i wydarzeniach. Niech ludzie zobaczą, kto znajdował się wewnatzr tego szmaba, wśród niemieckich komunistyvznych pałkarzy. Niech zobaczą swoich posłów z PO (z Krakowa gwiazda PO-wska Rózia Thun) z Ruchu Palikota (A. Grodzka z Krakowa) itp. łajno. Gdyby oni wszczyscy urodzili sie przed 1939 r. to na bank zaprosiliby do Polski Wehrmacht wraz z Armią Czerwoną. W Wolnej Polsce wiedziano by co z nimi zrobić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fantastyczna manifestacja. Duch w narodzie jeszcze nie zginął! Było bardzo budująco spotkać się wśród tylu wspaniałych ludzi... Super frekwencja. Nie widziałem ani początku, ani końca. Jestem zdumiony papką medialną w mediach. Oglądając urywki z tvn zastanawiam się czy ja byłem w tym samym miejscu w tym samym czasie. Fałsz w mediach jest porażający. I nasza rola w tym, aby ludzi uświadamiać jak było NAPRAWDĘ! Począwszy od rodziny na znajomych skończywszy. Niech zwycięży prawda!
Oby w przyszłym roku było nas jeszcze więcej, niech nas będzie 50 tysięcy! Albo i lepiej! Z roku na rok frekwencja musi być co raz większa! Jednak niech to będą prawdziwi patrioci - panowie którzy nie mają zasad honoru nie powinni nas osłabiać. Pamiętajmy, narodowiec to człowiek honorowy. Jechałem w nocy pociągiem z Gdańska i przykro było gdy niektórzy kibice nie potrafili dostosować się do okoliczności - nadmierne picie alkoholu, zaczepianie ludzi (zwłaszcza kobiet) - panowie z ekipy kibicowskiej, z którą dzieliłem wagon - takie zachowania nie przystoją narodowcom. Tacy ludzie jechali tylko i wyłącznie dla lewactwa. Na szczęście, były to marginesy. Nie mniej, wstyd za takich ludzi. 11 listopada to nie jest okazja aby się naje***. Takich nie potrzebujemy. Niech żyje Wielka Polska! Naprawdę jestem podbudowany frekwencją i Marszem! ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czerwono-tęczowi hipokryci z "krytyki politycznej" wydali swoje kłamliwe oświadczenie n/t wydarzeń z 11 Listopada
http://krytykapolityczna.salon24.pl/...rzeniach-11-xi warto zapamiętać kto firmuje swoim nazwiskiem tą dotowaną z naszych pieniędzy przez budżet państwa antyniepodległościową bolszewicką "ośmiornicę" odpowiedzialni za sprowadzenie niemieckich bandytów napisał(a):
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ciekawostka znaleziona wśród komentarzy do linka który wcześniej wklejałem
"Krytyka Polityczna otrzymała w tym roku 140 tyś złotych dotacji od Ministerstwa Kultury. Hanna Gronkiewicz-Waltz przekazała w 2009 i 2010 po 100.000 złotych roczniena działanie redakcji KP.Władze samorządowe przekazały lokal w dzierżawę za symboliczną opłatę 12 zł/m² miesięcznie - zaniżając ten czynsz średnio 12 krotnie. KP płaci 15.600 zł miesięcznie, a powinna płacić: 187.200.Czyli KP otrzymuje miesięczną dotację od samorządu w wysokości: 171.600, czyli rocznie 2.059.200 złotych. Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego za rok 2009 dotacja w wysokości340.000 złotych. Zachęta -- 45.000 złotych. Resort kultury dodatkowo 44.000 złotych za projekt „Patriotyzm jutra” + 14.000 złotych na wydawnictwo „Stowarzyszenia im. Stanisława Brzozowskiego. Instytut Teatralny im. Z. Raszewskiego. Od 2009 r. wyłożył 17.000 zł. Państwowy Instytut Sztuki Filmowej w roku 2010 „dał” 80.000 złotych." I to wszystko z naszych pieniędzy. Nieźle się bolszewii powodzi. A ta dotacja za projekt "Patriotyzm jutra" to chyba k.u.r.w.a jakiś ponury żart
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 14.11.2011 o godz. 00:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Robert Biedroń, Agata Bielik-Robson, Seweryn Blumsztajn, Marek Beylin, Artur Domosławski, Kinga Dunin], Maciej Gdula, Dorota Głażewska, Agnieszka Graff, Anna Grodzka, Andrzej Grzymała-Kazłowski, Katarzyna Górna, Izabela Jasińska, Ryszard Kalisz, Joanna Kos-Krauze, Krzysztof Krauze, Maria Krauss, Krystian Legierski, Robert Leszczyński, Mikołaj Lizut, Łukasz Maciejewski, Cezary Michalski, Joanna Mytkowska, Piotr Najsztub, Wanda Nowicka, Wojciech Olejniczak, Piotr Pacewicz, Janusz Palikot, Sławomir Sierakowski, Michał Sutowski, Paweł Smoleński, Beata Stasińska, Agata Szczęśniak, Kazimiera Szczuka, Joanna Tokarz, Agnieszka Wiśniewska, Magdalena Żakowska, Jacek Żakowski. a to tylko niektórzy z nich taplajacy się w tym "blokadowym" szambie. Na filmiku ze środka blokady można było jeszcze zauważyć wśród swoich kameraden, posłankę PO Frau Rose Thun z Krakowa. Posłowie PO, Ruchu Palikota, dziennikarzole GWna, TVP. Dlatego jasne jest kogo ten chłam chce teraz przerobić na winnych całego zajścia. Dla nas ważne jest aby zapamiętać te nazwiska i tych wszystkich co pomagają czynnie io słownie. Tych pseudoaktorskich szmaciarzy typu Szyc, Karolak itp. Bo wszyscy oni zasługują na to aby przy spotkaniu ich gdziekolwiek na ulicy najzwyczajniej napluć im w pysk. Piekny tekest Stefana Zeromskiego zapodał murray, on wszystko wyjaśnia: "Kto na ziemię ojczystą, chociażby grzeszną i złą, wroga odwiecznego naprowadził, zdeptał ją, splądrował, spalił, złupił rękoma cudzoziemskiego żołdactwa, ten się wyzuł z ojczyzny. Nie może ona być dla niego już nigdy domem, ni miejscem spoczynku. Na ziemi polskiej nie ma dla tych ludzi już ani tyle miejsca, ile zajmą stopy człowieka, ani tyle, ile zajmie mogiła". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz pozostaje już tylko wiara w to, że ten naród po prostu nie da się już całkiem ogłupić. Ten, kto myśli sam zobaczy, że przekaz mediów zmienia się z dnia na dzień i za dwie doby znajdą się pewnie pierwsze śmiertelne ofiary "faszystów", a będzie to niewidoma antyfaszystka w ciąży i emerytowany wolontariusz- dokarmiacz wielorybów (na pewno będzie też jeździł na wózku)! Szkoda, że zawód dziennikarza nie wiąże się już z obowiązkiem bycia rzetelnym (mam na myśli dwie strony), czy zachowywaniem jakiejkolwiek godności.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam pomyliłem się.Pan Martin z Koeln nie nazywał się Hitler tylko Goebbels czy jakoś tam...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i niemiecka antifa zaczyna grozić psiarni i "czuć się pokrzywdzona".
Szczyt cynizmu i s....ienia.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 13.11.2011 o godz. 19:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze raz polecam nagrane filmiki z Swięta Niepodłegłosci na stronie www.vod.gazetapolska.pl . Coraz to nowe filmiki wpadają i coraz to ciekawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przed chwilą w wiadomościach pokazali filmik jak psiarz z prewencji leje pałką chłopa, którego trzymają między sukami. Pewnie zakładał, że nikt ich nie widzi. Kiedyś w tv pokazywali programy o brutalności brazylijskiej policji z lat 90-tych. Między innymi zawlekanie ludzi za radiowozy i tam oprawianie ich, a nawet strzelanie. Do tego jeszcze w Polsce nie doszło, ale jest już blisko. Rzecznik policji apeluje, żeby ten POJEDYNCZY jak się wyraził przypadek nie rzutował na ocenie pracy całej policji. Żadnego "Przepraszam", żadnego "dołożymy wszelkich starań, żeby więcej do takich sytuacji nie dochodziło", żadnego "podejmiemy kroki wobec tego funkcjonariusza".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czy naprawdę uważasz,ze reszta jest bez winy ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie tak napisałem? Ludzie z "marszowej" strony policyjnych zasieków są winni tego, że szlag ich w końcu trafił, kiedy okazało się, że przez grupę Niemców, pedałów i lewaków nie mogą poruszać się swobodnie po mieście. Mało tego, kiedy okazało się, że za noszenie polskiej flagi ludzie są bici nie tylko przez antifę, ale i przez polską policję. I bardzo dobrze, że pokazali, że nie schowają głowy w piasek. Ubolewam tylko nad tym, że te cwane lewaczki z Niemiec po pobiciu kilku przypadkowych osób schroniły się za kordonem policji, która oczywiście widząc w ich rękach pałki nie reagowała.
Kolorowa niepodległa nie miała prawa blokować trasy przemarszu. Nie mieli prawa stać na całej szerokości ulicy, a policja zamiast wymóc na nich ustąpienie przystąpiła do pacyfikacji kilkukrotnie większej imprezy. Nie irytuje cię taki brak sprawiedliwości? Bo mnie bardzo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie tez i uważam,ze powinni przegonic ich w ramie w ramie z polską policja (w ten własnie dzień -nie walczyc z nią)
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jaka reszta? Uczestnicy marszu to dla Ciebie "reszta"?
Kto zezwolił lewakom blokować marsz? Tylko po to żeby żandarmi mieli pretekst do rozdzielania. Ten jest winny, a reszta? Sam jesteś reszta i to drobna... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niby Polak,a widzę ,ze polskiego nie rozumiesz lub inaczej interpretujesz.....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Wazne, zeby za rok pojawic sie w tym samym skladzie + nowe zajawione osoby czy tez zabrane tak zeby im pokazac ta jednosc, ktora niewatpliwie jest MN od srodka. Mysle ze wielu by sie zainteresowalo glebiej tematyka prawicy, nacjonalizmu, lewactwa, kibilstwa itd. bo obecnie to tylko mysla i mowia tymi sloganami z tv i to jest ich wielka wiedza. W dupie byl, gowno widzial ale na kazdy temat ma twarde zdanie ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Dobry wywiad z, uwaga, gazety.pl :
Żaryn atakuje: Kiedy włączyłem TVN24, to się przeraziłem... Cytat:
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
^^^^^^^
oni po prostu spisali słowa Żaryna z konferencji: http://www.youtube.com/watch?v=1YcRHIiPjNM |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czytam , czytam i nie rozumiem , mimo że pewnie mam więcej lat niż wielu z Was, z większości wypowiedzi wynika , że człowiek o lewicowych poglądach nie może być kibicem . Wyjaśnijcie mi proszę dlaczego , przy czym moje osobiste poglądy nie mają tu nic do rzeczy. Po prostu ciekawi mnie dlaczgo tak uważacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Squirtle88 : 13.11.2011 o godz. 21:17.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=l-PeR...ayer_embedded#!
1:45 min, ubrany na czarno niemiecki bojówkarz z zapchlonej antify podnosi rękę i krzyczy: "Auschwitz heil!" Niepodważalny dowód na to, że polskie lewactwo wspierane między innymi przez Szyca, Karolaka, Damięckiego oraz innych bananowych chłopców nie sprowadziło antyfaszystów tylko niemieckich NEONAZISTÓW! edit. kreseq odbierz pw
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.11.2011 o godz. 22:28.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|