The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2013, 18:45
Jest informacja dla posiadajacych UPC
http://media2.pl/media/101996-Pelny-...PC-Polska.html
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.04.2013, 12:12
Mam obecnie pakiet Canal + Kompakt HD oraz ich dekoder PACE PVR . Razem płacę im za to co miesiąc 58 zł.
Proponują mi teraz na 18 m-cy pakiet "Canal + Silver" ( i dalszy najem ich dekodera) za miesiecznie 64 zł.
Co myslicie o takiej ofercie? No zadowolny nie jestem z tego że w tym ich Silver obcinają aż tak Canal+ tylko do tych nowych " Family"( a więc w praktyce znaczne obcięcie i meczyków i filmów). Ale chciałem się dowiedziec czy ktoś mający dotychczas "Canal+Kompakt HD" dostał może jakąś lepszą ofertę
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 16.04.2013, 17:33
Za chwilę dekoder poleci przez okno, albo ja stracę już do końca cierpliwość.Do rzeczy zmigrowałem do nc+ pod koniec marca,ostatnio w internecie czytam, że ci co posiadają platinium to dostają do końca roku HBO za friko.Super dzwonię do konsultanta i proszę o włączenie gość mówi, że w ciągu 24 godzin włączą minęło 24 godziny nie ma nic :( Pojechałem dzisiaj u siebie w mieście do centrum cyfry i mówię jaka sytuacja,koleś coś tam poklikał i mówił, że niby włączył ok zadowolony wracam do domu i nadal nic.Dodam, że nie mam też Polsatu HD ani Polsatu Sport News.Przywrócenie,wyszukanie ponowne kanałów oraz nadanie uprawnień nic nie daje.Jakieś rady? dodam, że sprzęt cyfry Philips pvr hd.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.04.2013, 18:16
To po co teraz pytasz o radę?

Jak na początku ludzie pisali nie brać ofert a ty wziąłeś to miałeś wyjebane na to co inni pisali, a teraz prośba o radę?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
eol
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 16.04.2013, 20:50
@wislak1989 Troche pozno, bo teoretycznie on mial czas do 14 kwietnia. Ale moze spobowac zaniesc osobiscie do punktu NC+ do 19 kwietnia. Tym bardziej, ze UOKiK moze ich oskarzyc o zbyt krotki termin i moga sie bac nie przyjmowania zgloszen. W razie czego ich postraszyc UOKiK i krotkim terminem i tym, ze wszedzie pisali o 19 kwietnia. Wedlug prawa powinnien byc miesiac na dostarczenie sprzeciwu, rezygnacji z umowy.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 16.04.2013, 21:47
eol napisał(a):Wyświetl post
@wislak1989 Troche pozno, bo teoretycznie on mial czas do 14 kwietnia. Ale moze spobowac zaniesc osobiscie do punktu NC+ do 19 kwietnia. Tym bardziej, ze UOKiK moze ich oskarzyc o zbyt krotki termin i moga sie bac nie przyjmowania zgloszen. W razie czego ich postraszyc UOKiK i krotkim terminem i tym, ze wszedzie pisali o 19 kwietnia. Wedlug prawa powinnien byc miesiac na dostarczenie sprzeciwu, rezygnacji z umowy.
Piszesz o automatycznej migracji przez ktora do 19 kwietnia wypowiedzenia miały byc na biorku ale nc+ wycofała sie z automatycznej migracji. W tym momencie do konca kwietnia moze wypowiedziec umowe przez zmiany w ofercie, ktore weszly w zycie 1 kwietnia
Wiślak1989 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Mój kolega ma w N pakiet za 59 zł i może pisać wypowiedzenie czy musi czekać na ruch nC czy ewentualnie musi zaczekać do końca umowy Chciał już całkiem zakończyć współpracę.
Jezeli miał w tej ofercie za 59zł jeden z tych kanalow z linka:
wis.la/iwy7l

to moze do 30 kwietnia wypowiedziec umowe. Jezeli nie chce to moze zostac do konca aktualnej umowy i czekac na propozycje z ich strony. Jak bedzie sie konczyla umowa to na pewno beda dzwonic.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 16.04.2013 o godz. 21:49.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 17.04.2013, 11:48
Z tego co ludzie wypisują na satkurierze to dostają tak

NC+ unverse za 59, paczka kanałów canal+ za free na całą umowę, hbo za free na całą umowę, history darmo na 6 msc. dekoder free.

Reasumując przez 6 msc 59 zł za platynę z HBO, później 60,90. Jakby tak dobrać do tego multiroom nawet płatny to mamy 80 zł. Dobra oferta.

Ja do takiego pakietu przytuliłbym jeszcze nc+ go za free i jestem happy.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 17.04.2013, 12:27
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Z tego co ludzie wypisują na satkurierze to dostają tak

NC+ unverse za 59, paczka kanałów canal+ za free na całą umowę, hbo za free na całą umowę, history darmo na 6 msc. dekoder free.

Reasumując przez 6 msc 59 zł za platynę z HBO, później 60,90. Jakby tak dobrać do tego multiroom nawet płatny to mamy 80 zł. Dobra oferta.

Ja do takiego pakietu przytuliłbym jeszcze nc+ go za free i jestem happy.
Ale tylko dla "starych n-kowiczow"
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 17.04.2013, 14:14
I myślisz że dla cyfrowiczow tego pakietu nie będzie?

To jest propozycją po wysłaniu wypowiedzenia i to jest najważniejsze w tej całej sprawie.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.04.2013, 16:52
I myślisz że dla cyfrowiczow tego pakietu nie będzie?

To jest propozycją po wysłaniu wypowiedzenia i to jest najważniejsze w tej całej sprawie.
Moja umowa kończy się 30 kwietnia, mam canal + kompakt w cyfrze, wypowiedzenie wysłane na początku marca. Nie dzwoniłem, nie chodziłem, nie wypełniałem formularza na stronie, trochę poczytałem tu i ówdzie i czekałem. Dzisiaj dostałem pierwszy telefon w sprawie przedłużenia umowy - efekt rozmowy to umowa na następujących warunkach:

Pakiet Universe i 6 kanałów Canal + na okres 12 m - cy, cena 49 złotych miesięcznie.

Jeszcze taka przydatna informacja, w nc+ jest możliwa cesja (przepisanie umowy na inną osobę) w trakcie trwania umowy.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 18.04.2013, 17:14
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Moja umowa kończy się 30 kwietnia, mam canal + kompakt w cyfrze, wypowiedzenie wysłane na początku marca. Nie dzwoniłem, nie chodziłem, nie wypełniałem formularza na stronie, trochę poczytałem tu i ówdzie i czekałem. Dzisiaj dostałem pierwszy telefon w sprawie przedłużenia umowy - efekt rozmowy to umowa na następujących warunkach:

Pakiet Universe i 6 kanałów Canal + na okres 12 m - cy, cena 49 złotych miesięcznie.

Jeszcze taka przydatna informacja, w nc+ jest możliwa cesja (przepisanie umowy na inną osobę) w trakcie trwania umowy.
A multiroom i dekoder w cenie?

Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie.

Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 18.04.2013 o godz. 17:19.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Stary 18.04.2013, 17:33
A multiroom i dekoder w cenie?

Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie.

Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów.
O multiroom nie pytałem, bo nie jestem zainteresowany. Odnośnie dekodera to zastanawiałem się nad tym ale z tego co czytałem mają tam niezły burdel sprzętowy dlatego postanowiłem jeszcze przez rok przecierpieć na swoim rzęchu - natomiast nie wydaje mi się, żeby był z tym jakiś problem.

Co do rozmowy to oczywiście teatrzyk - pierwsza oferta do bani, konsultantka udaje, że to dobra oferta ja udaje wielkie oburzenie, później obowiązkowa rzecz czyli rozmowa z przełożonym i jest, ta jedyna i wyjątkowa.
Jak najbardziej odniosłem właśnie takie wrażenie, że szybko chcą się uwinąć z wypowiedzeniami i to nie tylko ze względu na ich ilość ale to, że odczytywanie tych wszystkich formułek trwało jakieś dobre 10 minut. Cała rozmowa trwała jakieś 30 minut
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 19.04.2013, 07:19
Maja juz strate 250mln PLN, wiec teraz kombinuja jak moga
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.04.2013, 15:18
> Wszyscy dotychczasowi Abonenci nPremium oraz Canal+ pasjonujący się rozgrywkami T-Mobile Ekstraklasy będą mogli wybrać specjalny pakiet „Ekstraklasa” w momencie przedłużenia ich umowy. W ramach tego pakietu uzyskają dostęp do transmisji ze wszystkich meczów Ekstraklasy, a także 20 podstawowych kanałów tv, w cenie ich obecnego abonamentu.

Czyli mając abonament teraz za 73 zł dostanę pakiet C+ i tylko 20 kanałów czy będzie to nowy pakiet abonamentowy 20 kanałów+ C+ za jakąś kwotę?
Odpowiedz cytując
eol
Junior Member

Stary 17.04.2013, 20:31. Milisz sie mitmichael
@mitmichael mylisz sie i to bardzo. Poczytaj to co ITI czyli N-ka wysylala do swoich abonentow na dekodery. I o czym pisali. Nie o migracji tylko o zmianie programowej i o tym, ze maja 14 dni na rezygnacje od dokonanych zmian. I z tego nikt sie nie wycofal!

wis.la/qgbwm

Jak ktos ma facebooka to niech sobie zagladnie tutaj https://www.facebook.com/antyncplus?fref=ts
Ostatnio edytowane przez eol : 17.04.2013 o godz. 20:37.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 17:05
@mitmichael mylisz sie i to bardzo. Poczytaj to co ITI czyli N-ka wysylala do swoich abonentow na dekodery. I o czym pisali. Nie o migracji tylko o zmianie programowej i o tym, ze maja 14 dni na rezygnacje od dokonanych zmian. I z tego nikt sie nie wycofal!

wis.la/qgbwm

Jak ktos ma facebooka to niech sobie zagladnie tutaj https://www.facebook.com/antyncplus?fref=ts
własnie zadzwoniłem do boku, i konsultant powiedział mi, ze to co było napisane w liście nie jest już obowiązujące i każdy ma prawo zostać do końca swojej umowy na starych warunkach.
Odpowiedz cytując
eol
Junior Member

Stary 19.04.2013, 17:51
@Błaszczu_WIŚLAK owszem, kazdy moze zostac do konca swojej umowy na starych warunkach cenowych, ale i tak nie bedzie mial tych kanalow, ktore wylaczyli. A wylaczyli az 7 kanalow dla N-kowcow. I jak im sie skonczy umowa to nic nie ugraja bo beda mieli tylko nowe pakiety w ofercie migracyjnej.

Dla przykladu powiem, ze moj znajomy majac wczesniej full pakiet wywalczyl wypowiedzeniem full pakiet za 99zl.
Jak widac jest o co i z kim walczyc walczyc, a nie zachowywac sie jak bojaca dupa.

Ja mialem slabszy pakiet i nie zadowolila mnie ich oferta. Dlatego odchodze do Cyfrowego Polsatu. Za ta sama cene mam wiecej kanalow.

A tu podam info dla abonentow C+

"Fragment e-mail jaki dostali niektórzy abonenci C+, jeśli zniknęły niektóre kanały z wymienionych to można zrezygnować powołując się na regulamin i brak kanałów. Wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru. "Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM
nie będą dostępne w ofercie CYFRY+.
Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym
nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament.

W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo
do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany.""
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 17:49

wis.la/qgbwm

Jak ktos ma facebooka to niech sobie zagladnie tutaj wis.la/v3a12
No to sie ITI kompromituje bo w Cyfrze na wypowiedzenie jest 30 dni. Zreszta pytanie zostało zadane 14 kwietnia o 23:26 wiec 14 dni od 1 kwietnia i tak juz mineły wiec niemialby czasu wysłac wypowiedzenia przez usuniecie paru kanałow.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 18.04.2013, 18:12
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
No to sie ITI kompromituje bo w Cyfrze na wypowiedzenie jest 30 dni. Zreszta pytanie zostało zadane 14 kwietnia o 23:26 wiec 14 dni od 1 kwietnia i tak juz mineły wiec niemialby czasu wysłac wypowiedzenia przez usuniecie paru kanałow.
nie od 1, tylko od 5 kwietnia. do jutra ma czas
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 19:09
Dlaczego oni nazywają te promocyjne pakiety Universe+ wraz z sześcioma Canalami, jak takie coś to właśnie pakiet Platinum...?
Czegoś tam brakuje, czy o co chodzi...?
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.04.2013, 19:23
rav napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego oni nazywają te promocyjne pakiety Universe+ wraz z sześcioma Canalami, jak takie coś to właśnie pakiet Platinum...?
Burdel tam mają, lub wszystko bardzo dokładnie zaplanowane, nie mam pojęci co kręcą ale co konsultant to inna oferta. dulli78 jeśli to prawda co Ci dali to dobra oferta. Ja na razie czekam bo platyne z mr wciskają za 109 zł.
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 18.04.2013 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 18.04.2013, 21:23
rav napisał(a):Wyświetl post
nie ma vod itp. ale kanałami to się niczym nie różni. najśmieszniejsze jest to, że oni te Canale+ dodają do każdego pakietu (Universe, Silver, Gold), sprawiając, że nie różnią się ofertą programową, a jedynie ceną. Jakaś bzdura totalnie.
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 18.04.2013 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 18.04.2013, 20:19
Do univers mogą dać c+ w rabacie i wychodzi taniej niż platyna, tyle.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 19.04.2013, 06:31
Tak MatMario, żeby mi to chcieli zejść ofertą niżej niż to jeb..... platinum to bym brał . Każdy konsultant twierdzi że tylko to mi mogą zaoferować , ręce opadaja
Wypowiedzenie wysłane i zarejestrowane
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 19.04.2013 o godz. 16:17.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 19.04.2013, 07:01
focusik09 napisał(a):Wyświetl post
Tak MatMario, żeby mi to chcieli zejść ofertą niżej niż to jeb..... platinum to bym brał . Każdy konsultant twierdzi że tylko to mi mogą zaoferować , ręce opadaja
Wysłałeś wypowiedzenie? Jak nie to wysyłaj, jeszcze jest chyba czas, a jak wysłane to czekaj, widocznie dzwoni do ciebie pierwsza infolinia i dlatego tak jest. Zadzwoni dział utrzymania i będzie dobrze.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.04.2013 o godz. 07:04.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 22.04.2013, 14:49
Dobra koniec walki, w końcu jakaś kumata babeczka.
Univers+ ( cała paka canali+ ) + multiroom ( 2 kameleony ) + dzierżawa Pace PVR za wszystko 59 zł
Więcej nie potrzebuję
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.04.2013, 15:04
Fajna oferta. Jaki pakiet do tej pory? Jakie opcje? Ile za multi, ile za dekoder? Do kiedy umowa? Wysłane wypowiedzenie? Jak możesz to napisz pomożesz innym. Ja dzisiaj negocjuję, chętnie się powołam na takie warunki.
Pozdrawiam.

Edit: To dokładnie tak jak ja.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.04.2013 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 22.04.2013, 15:10
Do tej pory kompakt HD + paczka Canal+, do multi 2 kartę dobrałem tydzień temu ( chciałem na starych zasadach a nie te ich skrętki ), umowę miałem do końca kwietnia i wypowiedzenie wysłane, zarejestrowane. nowa umowa na 12 miesięcy, dekoder do odebrania w APS.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.04.2013, 11:24
focusik09 napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory kompakt HD + paczka Canal+, do multi 2 kartę dobrałem tydzień temu ( chciałem na starych zasadach a nie te ich skrętki ), umowę miałem do końca kwietnia i wypowiedzenie wysłane, zarejestrowane. nowa umowa na 12 miesięcy, dekoder do odebrania w APS.
Mam jeszcze pytanie, dużo ludzi ma taki problem: dostali Universe + z 6x C+ po czym okazuję się, że świecą wszystkie kanały poza 6x C+ . Jak jest u Ciebie? Działają Ci już kanały z nowej oferty, wraz z C + ? Ludzie opisują, że po takim 'myku' dzwonią na infolinię i są zmuszeni do składania reklamacji z odsłuchaniem rozmowy, na którą jest 30 dni więc teoretycznie masz 30 dni bez C+ ...
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 23.04.2013, 13:25
David. napisał(a):Wyświetl post
Mam jeszcze pytanie, dużo ludzi ma taki problem: dostali Universe + z 6x C+ po czym okazuję się, że świecą wszystkie kanały poza 6x C+ . Jak jest u Ciebie? Działają Ci już kanały z nowej oferty, wraz z C + ? Ludzie opisują, że po takim 'myku' dzwonią na infolinię i są zmuszeni do składania reklamacji z odsłuchaniem rozmowy, na którą jest 30 dni więc teoretycznie masz 30 dni bez C+ ...
U mnie wczoraj od włączenia univers czyli 13.30 nie było tych sześciu canal+ ale kobita uprzedziła mnie że może to potrwać nawet do trzech dni. Dziś rano wstaję patrzę sobie z ciekawości i już są czyli nie miałem dostępu około 10 godzin. Na ICA wszystko świeci tak jak mi obiecała i dekoder PACE PVR 500 dziś odebrałem jeszcze nawet z logo cyfra+
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów