The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.09.2011, 07:46
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Ja się zastanawiam tak co ma w sobie to forum, że jak tylko Legia lub Amika wygrają to wpadają tu kibice w/w drużyn i się jarają
Ja na forum Amiki, Legii, Widzewa itd nawet nie byłem raz w życiu! Jak chce po pijaku coś napisać to wpadam tutaj, bo jestemm u SIEBIE....
Ja tu nie widzę jakiejś niesamowitej euforii ze strony sympatyków Legii, a tym bardziej Amiki. Są u nas gościnnie ale jak zwykle, to większość z nas nie potrafi się pogodzić z tym, że Wisła wtopiła mecz, a Legia wygrała. Wyszukujemy jakieś pseudo powody, że APOEL by ich rozniósł, że mają słabszą grupę, że ktoś tam kiedyś grał gdzie indziej i był słaby, że zupa była za słona i że wybuchł wulkan na Islandii...
I tak naprawdę to my się ośmieszamy przed nimi, a jesteśmy u siebie...
Mecz meczowi nierówny i nie można przewidzieć jakby Wisła spisała się z Hapoelem i Spartakiem, a Legia z APOELEM i Odense, więc skończcie te śmieszne wywody na ten temat.

Gratulacje dla Legii. Mam nadzieje, że w niedziele, to jednak Wisła będzie górą
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów