The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
studio
Banita

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2011, 19:23
Czy wy macie jakie golebie mozdzki czy co? Mial byc wasz przedstawiciel, skoro zrezygnowal tzn ze dal prawo do reprezentowania waszego klubu przez osoby ktore byly na spotkaniu. Dowiedzcie sie kto to byl i czemu go nie bylo a potem dopiero piszcie posty bo zakrawa tu hipokryzja. Co do Pucka, skoro jest w PO, to tym bardziej powinny byc brawa dla niego ze "zaprotestowal przeciw swojemu szefowi". Ale o czym wy piszecie, jak byla proba ogolnopolskiego protestu to wy sie w najlepsze bawiliscie, ToTylkoJa, dobrze napisal, "najlepsi z za monitora".
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 27.09.2011, 19:31
studio napisał(a):Wyświetl post
Czy wy macie jakie golebie mozdzki czy co? Mial byc wasz przedstawiciel, skoro zrezygnowal tzn ze dal prawo do reprezentowania waszego klubu przez osoby ktore byly na spotkaniu. Dowiedzcie sie kto to byl i czemu go nie bylo a potem dopiero piszcie posty bo zakrawa tu hipokryzja. Co do Pucka, skoro jest w PO, to tym bardziej powinny byc brawa dla niego ze "zaprotestowal przeciw swojemu szefowi". Ale o czym wy piszecie, jak byla proba ogolnopolskiego protestu to wy sie w najlepsze bawiliscie, ToTylkoJa, dobrze napisal, "najlepsi z za monitora".
Pożyjemy zobaczymy. Wybory już blisko. Sam jestem ciekawy wyników w Poznaniu gdzie podobno wszyscy są kibicami i to w 90% Lecha. Obstawiamy - padnie 50% dla popapranych czy nie?

Dla mnie pierwszą i podstawową formą protestu jest protest przy urnie. A przedwyborcze dyskusje z Tuskiem i nabijanie mu słupków podobnie jak milczenie na trybunach ( czyli sygnał dla postronnych że premier jest skuteczny i cacy) to średni pomysł z punktu widzenia kibica. No chyba, że już wszystko ok i się kochamy.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.09.2011, 20:33

bo jak my zaczniemy ciebie obrażać to aż ci głupio będzie! wszedłeś na forum gościnnie więc się zachowuj!

Pucek został przeze mnie wypunktowany w postach wyżej to samo zrobili chłopaki z Rakowa więc skoro jesteś taki obeznany (jeżeli nie to nie pisz więcej tutaj) odnieś się do tego.

Pucek zaprotestował przeciw swojemu szefowi? to wytłumacz mi jak? jeden jedyny argument ale jakiś logiczny a nie że poszedł na spotkanie z premierem reprezentując kibiców! bo jaki to protest?

Znasz powody rezygnacji? Pewnie nie (tak samo jak ja) więc się nie wypowiadam na ten temat. i wytłumacz tutaj zgromadzonym jak to jest: Amica pojechała reprezentować siebie czy jako delegacja wszystkich kibiców?

PS. Pomyślcie jak ktoś pracujący w Urzędzie Miasta Poznania (na garnuszku PO) może oficjalnie się przeciwstawić. i nie dziwie się że jak napisał Pucek:
Przede wszystkim nie daliśmy się sprowokować, choć jeden z uczestników z naszej strony wyraźnie odstawał od uzgodnionego wariantu, że przede wszystkim trzymamy klasę.

O tym ustaleniu wspomniał ale o innych już zapomniał? Mi się wydaje że ten uczestnik to ciśnienia raczej dostał jak zobaczył jak wygląda ta rozmowa!

Przeglądam forum pyr i aż dziw bierze admini bronią kolesia twierdząc że narażał swoja karierę dla dobra klubu. i wydaje mi się że chyba sami w to nie wierzą...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.09.2011, 20:45
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post

Znasz powody rezygnacji? Pewnie nie (tak samo jak ja) więc się nie wypowiadam na ten temat. i wytłumacz tutaj zgromadzonym jak to jest: Amica pojechała reprezentować siebie czy jako delegacja wszystkich kibiców?
Jakiej rezygnacji? Nikt nic oficjalnie przecież nie potwierdził z Wisły, że będzie tam jakaś delegacja od nas. To, że jakiś dziennikarzyna wymyślił, że będzie tam przedstawiciel Wisły nie od razu oznacza, że trzeba to przyjmować za prawdę (a zapewne jest wręcz odwrotnie). Dlatego nie dawajcie się wciągać w bajki o jakiejś rezygnacji puszczane przez 'kolegę' z Amiki.

Zresztą ciężko mi przychodzi utożsamianie się z OZSK, skoro jedną z ważniejszych osób tam, często wypowiadającą się w mediach jest Radomir Szaraniec, znany też jako rmszar.

A Pucek to naprawdę sabotażysta. Zresztą jak można wysyłać jako przedstawiciela kibiców gościa, który stoi ramię w ramię w jednej partii z ludźmi, którzy się w tak plugawy sposób wypowiadają ostatnio o nas (Sikorski, Niesiołowski, Hołdys, Graś i można wymieniać jeszcze dalej..).
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 27.09.2011, 21:13
fialo napisał(a):Wyświetl post
że będzie tam przedstawiciel Wisły nie od razu oznacza, że trzeba to przyjmować za prawdę (a zapewne jest wręcz odwrotnie). .
Jestes pewien czy sie domyslasz?

Nie tylko od nas byl przedstawiciel, jak wasz nie chcial jechac to tylko to swiadczy o was, wiec nie wiem na jaki ch*j komentujecie sprawe, skoro

a) nie wiecie nawet na czym polega protest
b) macie gdzies protest i bawicie sie w najlepsze
c) jesli twierdzisz ze wasz przedstawiciel olal, to olali to wszyscy wasi kibice, wkoncu to wasz reprezentant.

wislak86, no wlasnie nie rozumiesz tego, ze gosc moze jutro dostac wypowiedzenie pracy, ot tak, za byle co, nie rozumiesz tego, tlumaczyc tego ci nie mam zamiaru, bedziesz mial keidys prace to zobaczysz, przejrzysz na oczy.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.09.2011, 21:19

Nie tylko od nas byl przedstawiciel, jak wasz nie chcial jechac to tylko to swiadczy o was, wiec nie wiem na jaki ch*j komentujecie sprawe, skoro

c) jesli twierdzisz ze wasz przedstawiciel olal, to olali to wszyscy wasi kibice, wkoncu to wasz reprezentant.

wislak86, no wlasnie nie rozumiesz tego, ze gosc moze jutro dostac wypowiedzenie pracy, ot tak, za byle co, nie rozumiesz tego, tlumaczyc tego ci nie mam zamiaru, bedziesz mial keidys prace to zobaczysz, przejrzysz na oczy.
pyro a kto z tych co tam byli nie bawia sie ? - wasz dupowliz , syn milicyjnego komendanta jakos zabawia parchow na kazdym meczu - zajmij sie pierwsze wlasnym podwórkiem a od Wiselki to zdala ...

priorytetem kibicow bylo wytykanie bledow PO a nastepnie kiedy zaczely sie represje, obalenie tego pojebanego rzadu , teraz wychodzi na to ze amikorze beda glosowac za kolega swoim (i tuska) po szalu na....PO - gratuluje - chyba jestescie wiekszymi hipokrytami jak sama platforma
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 27.09.2011, 21:26
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
beda glosowac za kolega swoim (i tuska) po szalu na....PO
co ty palisz?
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.09.2011, 21:28

.
Chyba coś ciężko z pomyślunkiem tam u was w POZnaniu*, cóż może to skutki uboczne kartoflanej diety nie wnikam. Powiedz mi w którym miejscu napisałem, że nasz przedstawiciel olał protest? Ja tylko zwróciłem uwagę, że może po prostu nie byliśmy na to spotkanie zaproszeni, a Ty próbujesz nam właśnie wmówić, że Wisła czy jej reprezentant olała sprawę, na co nie ma mojej zgody, bo żaden oficjalny komunikat w tej sprawie nie powstał i takie stwierdzenia to zwyczajne kłamstwo.

Także koleżko jak Ci napisał kolega - od Wisełki z dala, my tu nie mamy członków PO w kibicowskich władzach.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów