orzeu napisał(a):

Slucham sobie radia w neidziele, pstrykam po stacjach i natrafilem na jakas sportowa audycje w Zetce, ktorej zazwyczaj nie slucham. No ale skoro o sporcie to zobacze co ciekawego powiedza. No i gadaja, o Legii w pucharach, ze nie jest zle itd. Po czym przechodzi gosc do Wisly i wozi sie ze slabo zagrali, ze z czym do ludzi i tak dalej po czym podsumowuje: "No wiec, jak to sie popularnie mowi, Wisła skisła".
Pytanie teraz co z tym robimy?
|
Niestety ale możliwość oddziaływania kibiców na tą szechterowską szczekaczkę jest znikoma. Ta stacja (Zetka) to koncern Agory. Program sportowy wściekle prolegijny. Prowadzący w studiu za każdym razem leczą swoje kompleksy względem Wisły. Jak słychać nie przebierają też w słowach. Tu raczej klub powinien wystosować pismo do tzw. Rady Etyki Mediów. Ale jest to też ciało służące raczej do wspierania propagandowego tego samego środowiska (Agora, ITI, PO) niż do zajmowania się etyką. Niestety ale taka jest rzeczywistość i dlatego gnojki sobie pozwalają.
Kilka dni słuchałem tej stacji po czym się zorientowałem, że podczas remontu ktos mi zmienił stację. Tego faktycznie się nie da słuchać.