|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lech sie niezle zorganizowal z akcja fejsbukowa.
A teraz test dla nas, czy tez zrobimy cos podobnego. Slucham sobie radia w neidziele, pstrykam po stacjach i natrafilem na jakas sportowa audycje w Zetce, ktorej zazwyczaj nie slucham. No ale skoro o sporcie to zobacze co ciekawego powiedza. No i gadaja, o Legii w pucharach, ze nie jest zle itd. Po czym przechodzi gosc do Wisly i wozi sie ze slabo zagrali, ze z czym do ludzi i tak dalej po czym podsumowuje: "No wiec, jak to sie popularnie mowi, Wisła skisła". Normalnie lataloby mi to kolo dupy co tam jakis patalach sobie wygaduje ale po chwili zastanowienia stwierdzilem ze dosyc tego obrazania nas na kazdym kroku przez byle kogo. Slowa padly w audycji "Sportowy Finał Tygodnia", prowadzonej przez Michała Korościela, cz to on powiedzial czy ktos inny tego nie wiem bo gosci bylo dwoch. Pytanie teraz co z tym robimy? Ja bym chetnie rozpetal jakas mala akcje nagonkowa zeby sie gosciu jeden z drugim sekunde nastepnym razem zastanowil jak bedzie chcial publicznie ujawniac swoje fobie i leczyc kompleksy blzuzganiem na innych. Zadnej akcji organizowac nie planuje, bardziej kieruje pytanie pod adresem kogos kto moglby wrzucic niusa na stronke, najlepiej SKWK. Zobaczylibysmy przy okazji nasza sile. I moze w koncu byloby cos co zrobiliby wspolnie kibice z wszystkich trybun...
Ostatnio edytowane przez orzeu : 19.09.2011 o godz. 08:58.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|