|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nie odbierajmy szans Śląskowi, w końcu rewanż u siebie gra. Ze śledziami a nie z Barceloną. I jest podbudowany po ostatniej ligowej wygranej.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Te losowania to odkąd pamiętam zawsze pod Legię były ustawiane. Także miejsce mnie nie dziwi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Sprawdziłbyś najpierw pare ostatnich losowań i się wypowiadał bo tak to trąci pierd*** dla samego pierdo***. A losowanie na Pepsi Arena to nic dziwnego. W końcu są obrońcami trofeum. Zawsze to jakiś wariant oszczędnościowy, a ten puchar jak wiadomo nie ma zbyt dużego budżetu. Pozdrawiam wszystkich którzy mi wmawiali że Genkov gra tylko dlatego bo Bitona nie kupimy i Izraelczyk go zjada na śniadanie. Dodawali również, że to główny powód odpadnięcia z Liege.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.03.2012 o godz. 21:19.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja nie pisałem, że nie będzie meczu Legia-Arka więc nie wiem po co uderzasz do mnie. Szanse na mecz Legia-Arka wynosiły 33% tak jak na każdy inny. Nie jest to straszny fart, że akurat tak wylosowali. Bez odbioru bo chyba nie zrozumiałeś przesłania mojego ostatniego postu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Napiszę to tak: jeszcze nigdy odkąd PP jest pod egidą ITI losowanie półfinałów mnie nie zaskoczyło. Swoją drogą dla mnie to poprostu dziwne że losowanie półfinałowe jest oddzielne od losowania ćwierćfinałowego. Nie wiem jak jest w innych krajach w krajowych pucharach, ale LM i LE losują półfinały zaraz po losowaniu ćwierćfinałów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie ja proponuję już zamknąć temat Wisłą w finale pucharu Polski oraz Wisła w Europejskich Pucharach 2012/2013 bo już wiadomo że w nich nie zagramy...to już jest pewne jak BIAŁE JEST BIAŁE A CZARNE JEST CZARNE...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba gramy o Puchar Legii Warszawa a nie o Puchar Polski
To że TVN i mega ,,obiektywni i bezstronni'' ludzie komentują mecz to jeszcze cudem zrozumiem ale to że losowanie odbywa się na stadionie jednego z uczestników to już jest żart i kpina totalna. To może finał też na Pepsi Arenie Ludzie ze stolicy a poziom jak z dalekiego wschodu ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać, tak długo Nasza Wisła Cracovię będzie lać! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Natomiast co do zespołu - widać, że Genkow jesienią borykając sie z kontuzjami grał poniżej możliwości. Podobnie jest z Meliksonem, który zarówno jesienią jak i teraz ma problemy zdrowotne i gra zdecydowanie słabiej niż chociażby wiosną zeszłego roku.... Praktycznie cały sezon gramy bez Sobola, który w zespole znaczył bardzo dużo. Powrót do zdrowia oraz formy tych graczy podniesie potencjał zespołu. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Post roku 100% -racji![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Bez przesady - teraz Genkov błyszczy, za 3 mecze jego forma wyparuje i zacznie błyszczeć Biton. Obaj grają dobre zawody seriami.
Genkov jest pożyteczny bo walczy, ale jakby podejmował lepsze decyzje zamiast strzelać z za pola karnego nie byłoby nerwówki na koniec meczu. Ważny awans ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.03.2012 o godz. 21:25.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wstyd mi za tych baranów co śpiewają piosenki antyzydowskie gdy na murawie gra dla nas dwóch piłkarzy z izraela buractwo i tyle.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytelnik wyborczej? Jak pasiaki śpiewają obraźliwe piosenki na nas to znaczy, że obrażają sympatyczne czworonogi? Idąc dalej tym tropem to nie powinienem jeść ziemniaków skoro tak niepochlebnie wyrażam się o kibicach Lecha?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zawsze miałem zabawę z tych po drugiej stornie błoń z faktu jak to się oni zawsze czuja pokrzywdzeni i oszukani.. A teraz widzę ze to się i tu udziela..
Tak, oczywiście, losowanie będzie ustawione, bo przecież skoro na Pepsi Arena to inaczej byc nie może. Potem w półfinale wyartkują nas sędziowie, a w drodze na finał nasi zawodnicy zostaną obrzuceni jajkami. Zenada. ![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Genkov dla mnie gracz meczu, i to nie za gola, ale za walkę i zaangażowanie. Szczególnie fantastyczny był jego pościg za piłką w pierwszej połowie do narożnika boiska, za który dostał gromkie brawa.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem, jak to wyglądało w TV, ale z perspektywy trybuny, niestety kiepsko. Momentami zęby człowieka bolały. Kopanina na aferę, masę niecelnych podań, brak zrozumienia na boisku, że o płynności gry to w ogóle nie wspomnę. Jedyne, co zasługuje na uwagę, to walka i zaangażowanie.
Nie wiem, jaki pomysł na drużynę ma Probierz, ale coraz bardziej zaczyna to przypominać ostatniego Skorżę, czyli kop do przodu i alleluja. No nic, zobaczymy. Ważne, że gramy dalej. Doping super, robił wrażenie, szkoda, że pojawiły się wstawki antyżydowskie. To faktycznie mogło być przykre dla Maora i Dudu. O ile w ogóle załapali, co było śpiewane. Sądzę, że to można było sobie darować. Koleżankom zza Błoń można inaczej pocisnąć, wszak repertuar mamy bogaty ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Słaby Lech ale Wisła też bez szału a pod koniec meczu aż strach było patrzeć Styl Moskala był o niebo lepszy ale niestety wyniki były do bani ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chyba sobie żartujesz. Maor może jeszcze coś tam łapie, ale raczej nie na tyle żeby wyłapywać tekst przyśpiewek. O Bitonie to już nie ma co mówić.
Poza tym, dajcie sobie spokój. Swoim stosunkiem do Maora i Dudu wytrąciliśmy naszym przeciwnikom z ręki jakiekolwiek argumenty o naszym rzekomym antysemityzmie. Przyśpiewki o Żydach są skierowane TYLKO do dziewczyn z drugiej strony Błoń. Jak ktoś ma z tym jakiś problem, to znaczy że ma zupełnie mózg przeżarty politpoprawnością albo po prostu ma coś do Wisły i jej kibiców i szuka pretekstu, by się do niej przyczepić... ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Niedługo będziemy śpiewać same ballady miłosne żeby nikt nam nie zarzucił obrażania uczuć innego piłkarza. To jest stadion, nie teatr i tyle w temacie. Jesteśmy Wisłą Kraków, a nie stowarzyszeniem miłości i nadziei. A co do przyśpiewki na Arboledę szacunek dla twórcy Ogólnie fajnie rozbudowany repertuar był.Odnośnie samego meczu, Maor nic nie pokazał, moim zdaniem trzeba gościa sprzedać póki na nim coś zarobimy konkretnego.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 20.03.2012 o godz. 22:51.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Zapomnijmy o jakimkolwiek progresie - ta na prawdę jeśli chodzi o grę to jest regres, bo zamiast nieudolnej próby gry w piłkę, mamy nieudolną kopanine Gdzie to nie jest żaden 'pojazd' w kierunku Probierza.Probierz nic nie zmieni na plus ani nic nie s.......i Dziś ot on ma te swoje 5 minut gdzie wyniki nie są najgorsze ale te wyniki nie wynikają z jakości gry a z przypadku. Rok temu podobnie miał Maaskant - wygrywaliśmy większość meczów na tzw 'styku' ale że to był bardziej przypadek niż faktyczna dominacja to przyszły czasy gdzie te stykowe mecze zaczęliśmy przegrywać i Maaskant poleciał. Teraz Probierz ma to szczęście.Patrząc na te 2 mecze w PP to tylko przypadek zdecydował że przeszliśmy dalej.Składna akcja raz na pół godziny i gdzie u nas piłka wtoczyła się do bramki, to Amika ostrzeliwała słupki i poprzeczki A przecież dobry zespół od średniego czy słabego, odróżnia to że jak najmniej w wygranej, zależy od przypadku. Gramy chujnie i proponuje się przygotować do tego że w przyszłym sezonie będziemy grać ją jeszcze większą. Tak jak Amika - tak jak w zeszłym sezonie grała słabo, tak w tym gra beznadziejnie - nas niestety też to czeka, bo ta cała niby rewolucja to jedna wielka ściema ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Prorok? Ty widzisz swiat w innych kolorach niz tylko czarno- bialy.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 21.03.2012 o godz. 09:42.
![]() ,
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Tsvetan, Cezary, brawo za ambicję.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
sie nam tu poprawnie politycznie znalezli, ogarnijcie sie panowie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A mnie po tym meczu ciekawi co myśli np Chavez jak pół trybuny udaje małpę. Mam apel, bo co innego przyśpiewka z jajem o Arboledzie a co innego udawanie małpy. Weźcie się zastanówcie
![]()
WISŁA KRAKOW........
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jakoś dziwnym trafem ten zaszczyt spotkał tylko jednego czarnego - drugi nie usłyszał nic pod swoim adresem. Na takie traktowanie trzeba sobie zasłużyć - nie karnacja tu decyduje. Na innych stadionach jest podobnie - nikt ( albo prawie nikt) nie czepia się innych kolorowych tylko ten konkretny jest ulubieńcem stadionów.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 20.03.2012 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Teksty antysemickie czy rasistowskie powinny być wyrugowane z R22 raz na zawsze, ale to pewnie potrwa niestety, aby tak się stało szybciej przydałaby się współpraca na linii klub- SKWK.
Co do meczu, dla mnie numero 1 (uno) to Nunez, wreszcie świetny mecz, a zawodnik jest młody, ciekawe jak będą wyglądały pertraktacje w lecie, nic pożyjemy zobaczymy. A teraz liga i losowanie 1/2 PP.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.03.2012 o godz. 21:54.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|