The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Seb@.
Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2011, 00:05
Pancratius napisał(a):Wyświetl post
Jeśli mamy się licytować kto osiągnął większe sukcesy w europie My czy Legia to powiem krótko Legia.I trzeba być idiotą żeby z tym dyskutować.I możemy chyba zrozumieć 0 22 który pamięta Legie z lat 90 że nasze sukcesy go nie zachwycają.Bo patrząc na to z perspektywy lat 90 nie ma czym.Taka jest prawda.Smutna prawda.
Swoją drogą kiedyś przeczytałem na wiki że Wisła 01/02 zrobiła karierę w pucharze UEFA.Jak to się zestawi w bezlitosne kolumienki i takie tam to blado na papierze ten nasz sukces z 01/02 wypada.

Teraz asekuracyjnie zanim mnie zjedziecie doszczętnie.
W roku 01/02 zobaczyłem pierwszy raz Wisłę i już z nią zostałem.To były piękne chwile...
PS
Starałem być się obiektywny.
Boze nastepny, a czy ktos umniejsza Legi zaslugi w tedy kiedy wiekszosc na tym forum na bacznosc pod szafe wchodzila? Nie.

Tylko ze to bylo prawie 30 lat temu, obecnie ani z tego prestizu nie ma, punktow do rankigow tez nie daja ze o bonusach finasowych od UEFA nie wspomne. Jak juz pisalem liczy sie tu i teraz a na dzien dzisiejszy Legia sra pod siebie na mysl o czwartej druzynie ligi tureckiej, niech im kolego 022 opowie jak to bylo w 95 moze sie przestrasza i mecz oddadza walkowerem.
U nas mamy zbiorowa histerie przed meczami ze Skonto a teraz z Litexem no coz trzeba bedzie im wspomniec ze jestesmy 13 mistrzem w lidze gdzia gra "ta" Legia co zremisowala 1:1 z Valencja w 2001 (Jak kolega 022 raczyl wspomniec) 2 krotnym finalista ligi mistrzow., pouciekaja jeszcze przed rozgrzewka.

Jezeli cie smuca osiagniecia twojego klubu to moze zmien klub Barca jest na topie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów