|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Lepsze to niż nic, poczekajmy może zapaliła się jakaś minimalna iskierka nadziei, przecież dziś miał zapaść wyrok, a jednak nie zapadł.
Co do protestu w formie nieprzychodzenia na mecze - gratuluje szczerze logiki. Co chce Donald Tusk? Chce pozbyć się z polskich stadionów kibiców niewygodnych. Kibiców, którzy przeklinają, którzy śpiewają na pełnej piździe, nie zawsze traktują mecz tylko jako rozrywkę czystko piłkarską - każdy wie o kogo chodzi, o kiboli ....a No i zapominacie o jednej rzeczy. cracovia za chuja się nie podłączy do protestu. Oni mają taką napinkę na karnety, bilety, że to jest nie do wyobrażenia, tam jedna osoba na mecz ciągnie cztery - wszystko przez kompleksy frekwencji do Wisły, ale taka polityka przynosi efekt w postaci nie tylko ilości żydków na mieście, ale też na trybunach. I w takiej sytuacji będą kusić 'wspaniałą' atmosferą na kałuży, której nikt tam nigdy nie widział BTW, i to może być prawdziwy zmierzch ABG, o który tak dzielnie walczyli nasi poprzednicy. Mam nadzieję, że ludzie 'u góry' myślą i nigdy coś takiego nie zostanie powzięte. Ten protest jest o tyle cieżki, że naprawdę trudno wymyślić idealne rozwiązanie. Zostawie to mądrzejszym od siebie, nie będę mędrkował. Mówię tylko, że taka forma nie ma sensu i nie uderzy w tego w kogo powinna. To prosta ścieżka do autodestrukcji, nasramy we własne gniazdo. Jednak oczywiście jeżeli SKWK (SKWK, nie OZSK, jakoś nie mam zaufania do organizacji, w której pierwsze skrzypce gra niejaki Radomir Szaraniec, bliżej znany jako rmszar) podejmie taką decyzję - z bólem serca, ale oczywiście się dostosuje i karnet nie zostanie prze ze mnie zakupiony. Tylko niech nikt później już nie płacze, że w młynie mamy osoby, które boją się śpiewać JŻS,ok? Jednak mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, a PZPN z Ekstraklasa pójdą po rozum do głowy i absurdalny zakaz w życie nie wejdzie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|