|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Albo w dniu koronacji i ostatniego meczu w sezonie tez nie kibicowali bo kibice Wisly narobili syfu na meczu pucharowym. Co moze trzeba bylo odwolac fete na rynku solidaryzujac sie z ucisnietym Litarem i Satruchem. W dupie mam innych kibicow z polski ja jestem kibicem WISLY KRAKOW i choc bym byl ostatnim ktory bedzie dar ryja to bede i zadne protesty tego nie zmienia. A cala afera zaczela sie po wystepach Amiki i Legi i moga im zamknac stadiony nawet na sto lat, jak sie robi syf trzeba zaplacic za sprzatanie. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Po drugie nie rozumiesz chyba o co gra idzie, tu nie chodzi o Starucha czy Litara tylko o to, że nam kibicom zakazuje się jeździć na mecze wyjazdowe, zakazuje się nam robić opraw, zakazuję się nam wolności słowa. Za dużo czytasz gówno prawdy chyba, że piszesz takie rzeczy. W dupie masz innych to inni też Cię będą mieli w dupie jak będziesz potrzebował pomocy ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
ogarnijcie sie ludzie co do protestu to nie mam pomyslu jakby mial wygladac - nie mniej jednak jak klub Wisla Krakow nie wyda oficjalnego komunikatu o solidaryzacji z kibicami ktorzy sa szykanowani to bedzie kurewsko smutna wiadomosc.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Otóż to. ICH nie interesuje czy są flagi, oprawy, doping, a czy kasa się zgadza.
Ciężkie czasy nastały... ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
W dupie masz innych kibiców z Polski to powiedz to chłopakom którzy zostali zawinięci na derbach!! I trzeba nie mieć rozumu żeby twierdzić iż to właśnie od meczu PP to się zaczęło. gdyby nie ten mecz to inny na którym by kibice zaśpiewali piosenkę a matoł podchwycił jako początek walki z kibicami. I bym się zgodził z tym poglądem gdyby konsekwencje poniosła Amica i Legia a nie wszystkie kluby od 1 do ostatniej ligi. Ale najlepiej jest powiedzieć że wszystko OK oni są sobie winni. Jednego jestem pewny gdy spotka cię przygoda z ochroną i mandat 3tysiaki inaczej będziesz śpiewał. Odnośnie sąsiadki: jestem zdania że gdyby zapadła decyzja iż WSZYSTKIE kluby protestują nie wyłamałby się nikt. ale decyzja konkretna a nie tak jak było pod koniec sezonu że część protestuje a reszta dogaduje się z klubami. Czy na miejsce osób które nie przyjdą nowi? na pewno nie. doskonałym przykładem jest konflikt z ITI. największy minus to że jednak się dogadali (jednak o tym nie będziemy dyskutwować) i kto by pomyślał że się złamią? nikt a tu proszę. fialo moim zdaniem nie masz racji i grubo się mylisz. nie chcesz protestu z pustymi stadionami ale chcesz abyśmy śpiewali określone piosenki. a teraz sobie wyoabraź: 1) tytuły w gazetach i to wszystkich jacy to kibole źli i jaki Donek biedny że nasłuchał się skąd pochodzi, gdzie go sprzedamy, jak ma na imię. 2) 200policjantów przed trybuną i wyłapanie np. 50 pierwszych lepszych. jak byli na młynie to na bank 40 śpiewało! każdy po 3kafle. i co kto za nich zapłaci? zrobimy składkę? tutaj trzeba klin klinem. walczą przy pomocy prawa to my róbmy tak samo. wchodzisz na stadion i robisz przegląd ochrony. który nie ma identyfikatora albo założoną kamizelkę służba informacyjna może się w dupę pocałować a nie przeszukać kibica. wywalają nas z tramwajów! a niech mi powie kretyn dlaczego? mam miesięczny i może zrobić to samo co ochrona. klub staje po ich stronie? proszę bardzo wymienić pleksje, wymyć krzesełka przed meczem, zapewnić normalny katering. Brakuje pomysłów? znając życie to wspólnymi siłami wymyślilibyśmy tutaj przynajmniej setkę tego typu sytuacji. Boicie się słuchać Boicie się mówić Boicie się krzyczeć Boicie się milczeć Boicie się wierzyć Boicie się nie ufać Boicie się zachwycać Boicie się narzekać Boicie się myśleć Boicie się marzyć Boicie się niszczyć Boicie się tworzyć Boicie się buntować Boicie się poddawać Boicie się żyć Boicie się umierać Boicie się nie bać
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.06.2011 o godz. 18:41.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I wlasnie dlatego nalezy edukowac, edukowac, edukowac, z mediami nie wygramy, ale mozemy napsuc im krwi. |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|