The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.06.2011, 17:58
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Już słychać takie opinie po olaniu przez nas protestów pod koniec zeszłej rundy. Wtedy też już nigdy nie odbudujemy swojej zszarganej opinii. Weź to pod uwagę.
.
Jestem ciekaw jak by Amika czy Legia walczyli o mistrza zaprzestali by dopingu
Albo w dniu koronacji i ostatniego meczu w sezonie tez nie kibicowali bo kibice Wisly narobili syfu na meczu pucharowym.
Co moze trzeba bylo odwolac fete na rynku solidaryzujac sie z ucisnietym Litarem i Satruchem.

W dupie mam innych kibicow z polski ja jestem kibicem WISLY KRAKOW i choc bym byl ostatnim ktory bedzie dar ryja to bede i zadne protesty tego nie zmienia.

A cala afera zaczela sie po wystepach Amiki i Legi i moga im zamknac stadiony nawet na sto lat, jak sie robi syf trzeba zaplacic za sprzatanie.
,
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 27.06.2011, 18:11
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Albo w dniu koronacji i ostatniego meczu w sezonie tez nie kibicowali bo kibice Wisly narobili syfu na meczu pucharowym.
Co moze trzeba bylo odwolac fete na rynku solidaryzujac sie z ucisnietym Litarem i Satruchem.

W dupie mam innych kibicow z polski ja jestem kibicem WISLY KRAKOW i choc bym byl ostatnim ktory bedzie dar ryja to bede i zadne protesty tego nie zmienia.

A cala afera zaczela sie po wystepach Amiki i Legi i moga im zamknac stadiony nawet na sto lat, jak sie robi syf trzeba zaplacic za sprzatanie.
Dam Ci przykład Arki, która walczyła o utrzymanie a protestowała, albo Śląsk Wrocław walczył o puchary też protest.
Po drugie nie rozumiesz chyba o co gra idzie, tu nie chodzi o Starucha czy Litara tylko o to, że nam kibicom zakazuje się jeździć na mecze wyjazdowe, zakazuje się nam robić opraw, zakazuję się nam wolności słowa.
Za dużo czytasz gówno prawdy chyba, że piszesz takie rzeczy.
W dupie masz innych to inni też Cię będą mieli w dupie jak będziesz potrzebował pomocy
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.06.2011, 18:24

wyjedz z kraku na kilka lat - wroc a potem poczytaj gazety , poogladaj tvn24 - gwarantuje Ci ze bedziesz lezal i kwiczal z tego co zobaczysz - w Polsce jest jedna wielka propaganda a kraj przy rozwinietych zachodnich panstwach Uniii wyglada jak stadion Hutnika przy stadionie Wisly - to sie w glowie nie miesci jaka wam Tusk wciska glupote poprzez kontrolowane media i prase ...

ogarnijcie sie ludzie

co do protestu to nie mam pomyslu jakby mial wygladac - nie mniej jednak jak klub Wisla Krakow nie wyda oficjalnego komunikatu o solidaryzacji z kibicami ktorzy sa szykanowani to bedzie kurewsko smutna wiadomosc....
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 27.06.2011, 21:05
CMSNero napisał(a):Wyświetl post
co do protestu to nie mam pomyslu jakby mial wygladac
Bojkotować mecze u siebie i zakaz zostanie migiem zdjęty.
Odpowiedz cytując
Grzegorz z Sanoka
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.06.2011, 22:53
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Bojkotować mecze u siebie i zakaz zostanie migiem zdjęty.
Otóż to. ICH nie interesuje czy są flagi, oprawy, doping, a czy kasa się zgadza.

Ciężkie czasy nastały...
Armia Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 27.06.2011, 18:38

A pewnie krzycz!! najlepiej DONALD TUSK DONALD TUSK!!

W dupie masz innych kibiców z Polski to powiedz to chłopakom którzy zostali zawinięci na derbach!! I trzeba nie mieć rozumu żeby twierdzić iż to właśnie od meczu PP to się zaczęło. gdyby nie ten mecz to inny na którym by kibice zaśpiewali piosenkę a matoł podchwycił jako początek walki z kibicami. I bym się zgodził z tym poglądem gdyby konsekwencje poniosła Amica i Legia a nie wszystkie kluby od 1 do ostatniej ligi.

Ale najlepiej jest powiedzieć że wszystko OK oni są sobie winni. Jednego jestem pewny gdy spotka cię przygoda z ochroną i mandat 3tysiaki inaczej będziesz śpiewał.

Odnośnie sąsiadki: jestem zdania że gdyby zapadła decyzja iż WSZYSTKIE kluby protestują nie wyłamałby się nikt. ale decyzja konkretna a nie tak jak było pod koniec sezonu że część protestuje a reszta dogaduje się z klubami.

Czy na miejsce osób które nie przyjdą nowi? na pewno nie. doskonałym przykładem jest konflikt z ITI. największy minus to że jednak się dogadali (jednak o tym nie będziemy dyskutwować) i kto by pomyślał że się złamią? nikt a tu proszę.
fialo moim zdaniem nie masz racji i grubo się mylisz. nie chcesz protestu z pustymi stadionami ale chcesz abyśmy śpiewali określone piosenki. a teraz sobie wyoabraź:
1) tytuły w gazetach i to wszystkich jacy to kibole źli i jaki Donek biedny że nasłuchał się skąd pochodzi, gdzie go sprzedamy, jak ma na imię.
2) 200policjantów przed trybuną i wyłapanie np. 50 pierwszych lepszych. jak byli na młynie to na bank 40 śpiewało! każdy po 3kafle. i co kto za nich zapłaci? zrobimy składkę?

tutaj trzeba klin klinem. walczą przy pomocy prawa to my róbmy tak samo. wchodzisz na stadion i robisz przegląd ochrony. który nie ma identyfikatora albo założoną kamizelkę służba informacyjna może się w dupę pocałować a nie przeszukać kibica. wywalają nas z tramwajów! a niech mi powie kretyn dlaczego? mam miesięczny i może zrobić to samo co ochrona. klub staje po ich stronie? proszę bardzo wymienić pleksje, wymyć krzesełka przed meczem, zapewnić normalny katering.
Brakuje pomysłów? znając życie to wspólnymi siłami wymyślilibyśmy tutaj przynajmniej setkę tego typu sytuacji.

Boicie się słuchać
Boicie się mówić
Boicie się krzyczeć
Boicie się milczeć
Boicie się wierzyć
Boicie się nie ufać
Boicie się zachwycać
Boicie się narzekać
Boicie się myśleć
Boicie się marzyć
Boicie się niszczyć
Boicie się tworzyć
Boicie się buntować
Boicie się poddawać
Boicie się żyć
Boicie się umierać
Boicie się nie bać
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 27.06.2011 o godz. 18:41.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 27.06.2011, 20:07
Dlatego juz wiecej nie wypowiadaj sie w tym temacie, masz moralny zakaz, przeczytaj jaka jest nazwa tego tematu, co napisales, rozbiegnij sie, celuj w sciane, glowa.

Jest to przyklad gdzie GoWno wygralo z kibicami, tacy ludzie jak tak najedli sie gownem ze im mozg obsralo. Kolejny crazykar czy jak mu tam bylo.

I wlasnie dlatego nalezy edukowac, edukowac, edukowac, z mediami nie wygramy, ale mozemy napsuc im krwi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów