|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja spytam z innej beczki: kiedy jest termin przyznawania licencji na grę w ekstraklasie dla beniaminków, tj. dla ŁKSu i Podbeskidzia? Bo tu kicha i tu kicha, więc mogą mieć problemy z uzyskaniem kwitów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inn...wiadomosc.html Podobna sytuacja Rogera, co Artura Sobiecha. Z małą różnicą. Grecki prezes chce go sprzedać/zwolnić, a nasz matoł każe chłopakowi biegac po schodach, bo on płaci to tak ma być.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gazety piszą, bo muszą coś pisać. To czy Cikos zostanie u nas czy nie okaże w ciągu nabliższych dni. Do informacji z Chavezem podchodzę na zimno, bo te honduraskie media niedawno pisały, że kluby się nie dogadały. Najlepiej nie zawracać sobie głowy doniesieniami prasowymi tylko cierpliwie czekać. Jednak dla niektórych godzina zero się zbliża i zaczną pisać sagę ograniczoną tylko do forum jednak zatytułowaną: " Już za chwilę już za momencik, zbliży się koniec naszej Wisełki ". Będzie to pokłosie ciszy 10 czerwca odnośnie nowych transferów.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Taki Sobiech to powinien złożyć wniosek o rozwiązanie umowy z winy klubu. Chętnych na niego nie będzie brakowało, zwłaszcza jakby miał kartę w ręku.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zobaczymy w jakim bedzie humorze Wojciechowski w nadchodzacym sezonie. Słyszałem, ze jak transfery jakie teraz do kona nie wypala to przestanie inwestowac w pilke nozna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kiedy podadzą terminarz na 2011/12?
sory jeżeli ktoś już o tym pisał, ale nie chce mi się przeglądać 10 stron wstecz ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
na razie takie coś jest ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Schaefer chce od Bełchatowa 1 mln € za rok pracy.Więc chyba już jest po sprawie
http://www.fakt.pl/Bialy-Lew-chce-mi...,106076,1.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...mecz-najwiecej
Oglądalność meczów z zeszłego sezonu, w sumie jestem zaskoczony na plus, bo ostatnio jak widziałem takie wyniki to były o jakąś połowę mniejsze. Liga zrobiła się ciekawsza ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bo? Płacą mu? Płacą. Jeżeli nie ma w kontrakcie zapisu o obowiązku umożliwiania trenowania z pierwszą drużyną (a pewnie nie ma) to niby z jakiego powodu mają rozwiązać kontrakt?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kiedy będzie decyzja gdzie odbędzie się finał Superpucharu Polski 2011 ( 23 lipca 2011 ) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Już jest... na 5.000 stadionie w Ostródzie ;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie będzie w Ostródzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Fifiorek jesli nie wiesz to nie mow, przeciez burmistrz miasta Ostroda powiedzial ze miasto rezygnuje z organizacji ("bo boja sie kibicow Wisly i Legii" jak ktos tu na forum napisal)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najpewniej dowiemy się kilka dni przed meczem gdzie konkretnie się odbędzie. Jak dla mnie to mógłby być dwumecz i byłoby po sprawie. Kwestia miejsca zostałaby raz na zawsze rozwiązana.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Finał nie może być dwumeczem - w żadnym szanującym się kraju tak nie jest. KROPKA A kwestia miejsca - był pomysł na angielską modłę żeby zawsze rozgrywać na Stadionie Narodowym w Warszawie - pomysł bardzo dobry IMHO. Przynajmniej nie będzie problemów ala Bydgoszcz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Angmir, ale piszesz o Pucharze czy Superpucharze?
Bo jeśli o Superpucharze, to w Hiszpanii zespoły grają mecz i rewanż. A to chyba szanujący się kraj pod względem piłkarskim ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Dla przypomnienia mecz o Superpuchar Hiszpanii będzie dwumeczem, a więc kolejne dwa pojedynki Real-Barcelona, ale Hiszpania to kraj nie szanujący się więc nie ma o czym mówić. W ogóle to piłkarski 3 świat, a Barca LM wygrała psim swędem.
Szkoda tylko, że realiów w innych krajach nie zna jak w/w Hiszpania gdzie już o dwu meczu SP Hiszpanii wiadomo bodajże od stycznia 2011 roku.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 11.06.2011 o godz. 22:36.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ale to u nich nie nowość. Oni od początku istnienia tego pucharu grają dwa mecze w Superpucharze.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oczywiście, że nie byłoby problemem zagrać jeden mecz na jakimś stadionie tylko jak nie kojarzyciue to stadiony się budują.... Więc gdzie jest neutralne boisko? W PoZnaniu
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Moim zdanie neutral dla obu ekip są kielce
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Były plany Ostródy to czemu nie pomyśleć o rozegraniu meczu w Zabierzowie, Krzeszowicach czy Trzebini
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W sumie to Olkusz ma całkiem wporzo stadionik, jest jakieś 150 krzesełek i trzy betonowe rzędu wzdłuż boiska, sama murawa z większej odległości również wygląda bardzo dobrze. Myślę, że to dobra kandydatura.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html
Ciekawe jak na taką prawdopodobną możliwość zapatrują się kibice Polonii? ![]()
...And Justice For All
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|