|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Co do treści - wykaż mi proszę, że protest, którego bronisz, wraz ze swą formą jest skuteczny i nie szkodzi, tylko realnie pomaga klubowi i kibicom, zmieniając sytuację na lepsze, zamiast pisać bzdury nie na temat o jakimś uważaniu się za Alfę i Omegę etc. Bo o tym tu rozmawiamy.Jeśli nie potrafisz nawet obronić ideii tego protestu w normalny sposób, wykazując jego sens i skuteczność, tylko musisz sprowadzać rzecz do Twoich wyobrażeń odnośnie mojej osob, to czemu oczekujesz od innych by go popierali? @ PvD Dziękuję Bogu, że moja troska o Wisłę i pomoc dla niej na szczęście nie musi wyrażać się wyłącznie poprzez SKWK i formy działania akceptowane wyłącznie przez ludzi skupionych w Stowarzyszeniu. Bo inaczej musiałbym się podpisywać pod wieloma głupotami typu "1906% poparcia", torpedowanie powrotu Frankowskiego etc. Lepiej czasem robić mniej, niż postępować głupio. @ Saimonz, Cieszę się że pojawileś się znów na forum. Bardzo szanuję ABG, kibicuję Wiśle od bardzo dawna, na długo przed przyjściem TF, ale ani ABG, ani SKWK nie mają monopolu na rację. Nie są wolni od błedów. Obecną formę protestu uważam za wielki błąd, dlatego jestem przeciwko jej.
Ostatnio edytowane przez Markus : 27.05.2011 o godz. 22:04.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|