|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ale z meczami na suchych stawach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Dla bukmacherów mecz Cracovia-Bełchatów to niewątpliwie mecz podwyższonego ryzyka.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
podkreślam że specjalistą od czytania z ruchu warg(ust) nie jestem lecz jak dla mnie w jednym ujęciu zobaczyłem:" co za hołota .......ona" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dzięki, pewnie i takie sezony będą.
Mnie to akurat nie bawi tylko cieszy, bo tyle lat w czołówce z rzędu to wynik nieosiągalny dla naszych pozostałych drużyn. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Panowie ktoś musiał spaść. Pewne było, że leci Bytom, a do tego jedna z Waszych sympatii albo Arkowcy, albo Cracovia. Spadnie gorszy piłkarsko, bo nie ma co się oszukiwać, ale Arka była na wiosnę o dwie klasy gorsza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
hehe mów co chcesz, ja od lat czekałem na taki sezon, zakończony spadkiem arki - i sie doczekałem
![]() a wynik pasów cieszy bardzo , bo gdyby to Polonia B była przed arka, to by na bank nie dostala licencji i arka by została:] a tak to nad arka jest drużyna z nowym stadionem, i niezadluzona-wiec powodu usunąć ich nie maja, co oznacza kategorycznie arke na dnie ![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
za taki wpis odpowiedzialny moderator może zareagować w jeden tylko sposób - dożywotni ban - to przecież jawne zewanie zgody ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No ale cóż, boisko wszystko zweryfikuje. Mnie to śmierdzi grą w poprzek boiska niczym w meczu Lubina z.... Kurde, z kim? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
"Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego pochodzi" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra, dobra, może przeholowałem.
Jak uznasz moje posty za niegodne - usuń. PS. W tym ten również, oczywiście ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Przedostatnie miejsce nie koniecznie musi oznaczać degradację, zależy czy Górnik i Ruch dostaną licencję. Mam nadzieję, że ktoś z dwójki Arka/Cracovia nie utrzyma się przy zielonym stoliku. W 1 lidze też może być "ciekawie". Chociaż dobrze, że to nie będzie miało wpływu na spadkowiczów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie utrzymuje się zespół 14sty ale awans zapewnia sobie ewentualnie 3 zespół w 1 lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Jaga 45 pkt -porazka w ostatnim meczu Amica 42+3 Gornik 42+3 Mala tabela: Górnik-Amica 2:0 Amica -Górnik 2:0 Górnik -Jaga 0:1 Jaga-Górnik 2:0 Jaga-Amica 2:0 Amica-Jaga 2:0 A to ciekawe, na 6 meczow w 5 wynik 2:0 hehe. No i Amica jak ladnie, 2:0, 0:2 zarowno z Gornikiem jak i Jaga heh TABELA Jaga 9 pkt 5-2 -bramki Amica 6 pkt 4-4 Górnik 3 pkt 2-5 Mam nadzieje ze nic nie pomylilem. Jesli nie to mozna powiedziec ze wszystko sprowadza sie do meczu Gornik-Widzew. Jelsi tam nie bedzie remisu to i Jaga i Lechia moga swoje mecze przegrac. Czyli w najlepszej sytuacji przed ostatnia kolejka Jaga. Jesli sama nie bedzie potrafila zdobyc nawet 1 pkt u siebie to wystarczy ze nie wygra Widzew na wyjezdize i Lechia u siebie (chociaz 2 warunki do spelnienia to i tak duzo) A wiec jeszcze raz. Kiedy Amica bedzie w pucharach -napewno nie w nastepnym sezonie (taki zart hehe) - warunki Lechia - Zagłebie X2 Jaga - Ruch 2 Górnik - Widzew X no i przedewszystkim Amica-Korona 1 bo bez tego to w ogole nie ma co zakladac Nie potrafie wyliczyc prawdopodobienstwa ale mysle ze w porownaniu do ostatniego roku i meczu Wisla-Cracovia, Lech-Ruch to tamte warunki to byl pikus przy obecnych ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
9 do 14. Po pierwsze akurat to nie ma nic do mieszczenia się w czołówce (wolę mieć mniej mistrzostw bez okresów haniebnych kiblowań w niższej lidze - chociaż to jest kwestia absolutnie osobista nie podlegająca dyskusji, bo każdy uważa jak chce), a po drugie - piłka w grze. Podliczymy się na koniec świata. ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zakładając, że wszystkie wyniki w ww. meczach są tak samo prawdopodobne (a w tym sezonie tak w zasadzie jest) i przyjmując że Amika mecz wygra, to prawdopodobieństwo wynosi 1/3*1/3*2/3 czyli ok. 0,074.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 25.05.2011 o godz. 22:08.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
a cytując weszło
ostatniej kolejce: - Jagiellonia zagra z Ruchem - Górnik zagra z Widzewem - Lechia zagra z Zagłębiem I teraz podamy wam wyniki, które wcale nie są aż takie nieprawdopodobne. Czyli: Jagiellonia remisuje, Widzew wygrywa, Lechia wygrywa. Co to oznacza? Wszystkie zespoły mają po 46 punktów, ale na czwarte miejsce - dzięki małej tabeli - wskazuje łódzki klub Dość prawdopodobne rozwiązanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Lechia - Zagłebie X2 65%
Jaga - Ruch 2 31% Górnik - Widzew X 26% Lech - Korona 1 84% za http://www.90minut.pl/news/157/news1...8-kolejce.html czyli 4,5% szans na puchary dla Lecha ![]() no ale to tylko matematyczna zabawa |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
A na miejscu Gornika to bym sprzedal mecz tym 3 zepsolom a i tak gral normalnie PS Kasa moglaby isc na dlugi klubu ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Jagiellonii nie stać na LE/Kupno meczu - Przegrywa. Lech wygrywa. Górnik wygrywa lub remisuje. Co do Lechii to nie wiem(Tu może być każdy wynik - promocja stadionu w LE lub ewentualnie boją się kompromitacji). Widzę to tak: Albo Lechia i Śląsk promują stadiony grając w LE albo wchodzi doświadczony w pewien sposób Lech. Dla niektórych to dziwne myślenie ale ja nie wierze w czystość tej ligi a tym bardziej tego sezonu. Jak będzie to dowiemy się w Niedziele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Heheh, a to dobre: Legia jest obecnie o 3 gole straty do najlepiej strzelającej w tym sezonie Wisły
![]() Boki zrywać ta liga ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...a_kartka_.html
jak uważacie ? Był faul czy nie ? Nie lubię w ogóle dyskutować na takie tematy; czy był spalony, czy była ręką, czy była bramka czy nie.. ale jednak JAK DLA MNIE - to ewidetnie widać prawą rekę kaczmarka jak mu odlatuje do tyłu po uderzeniu Franka ![]()
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK !
Terroryści ! I faszyści ! LECHIA GDAŃSK ! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|