|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
do Gwiazdzistego i innych broniacych protestu
czuje sie wywolany do tablicy, bo jestem Wislakiem od 25 lat, na pewno dluzej niz wyzywajacy nas w srode kibole z G - btw jeździłem kiedys na wyjazdy, teraz mam swoje lata i wg was jestem bardziej piknikiem, siedzę na e macie rację w jednej kwestii- rząd działa pod publiczkę i używając złych środków (zamykanie stadionów za byle g..) natomiast racja jest niestety po drugiej stronie i mają ją np. zybert tomek100, witek i jeszcze inni: zrozumcie, że dla bandytów (hoolsów) nazywanych przez GW kibolami NIE MA miejsca na stadionach- jeśli chcą organizować ustawki proszę bardzo, napieprzać się z kibolami innych drużyn można przecież w lesie na stadionie żadnych rozrób, troglodyckich odłosów małpy na widok czarnego- tylko doping dla nas - czasen antydoping dla tywala (bądzmy normalni , na całym świecie się bluzga) ale nie może byc takich akcji jak nóz na Parmie, staruch bijący z liścia piłkarzy czy Litar plujący na innego kibica jest różnica między byciem zajebistym ultrasem a bandytą (hoolsem) i tych drugich po prostu nie chcemy na stadionie ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|