The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2011, 11:10
zybert77 napisał(a):Wyświetl post
Uważasz, że w Krakowie jest bezpieczniej niż Rzymie? A jeśli byłeś w Rzymie, to uważasz że w Krakowie (zachowując proporcje wynikające z wielkości miast) w dzień "niemeczowy" chodzi więcej kibiców w szalikach niż w Rzymie?
A co Ty chłopie myślisz, że sobie ubrałeś na wycieczkę do Rzymu koszulkę Wisły i nikt Ci nic nie zrobił i już jest bezpiecznie

Popatrz jacy są grzeczni: http://www.youtube.com/watch?v=qFpOaN6zf8Y
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.05.2011, 11:20
zim zum napisał(a):Wyświetl post
A co Ty chłopie myślisz, że sobie ubrałeś na wycieczkę do Rzymu koszulkę Wisły i nikt Ci nic nie zrobił i już jest bezpiecznie

Popatrz jacy są grzeczni: http://www.youtube.com/watch?v=qFpOaN6zf8Y
nie chodzi o to co ja miałem na sobie na - jak to nazywasz wycieczce do Rzymu.

Chodziło mi o to, że tam w normalny niemeczowy dzień kibic Romy może chodzić po mieście w szaliku swojego klubu i jakoś z Ci Lazio z siekierami go nie gonią. I vice versa. Właśnie to widziałem tam na mieście i kiedyś być może będzie mi to dane zobaczyć w Krakowie.
O ilu ludziach w Krakowie możesz powiedzieć, że bezpiecznie chodzą po mieście w szaliku i nic im nie grozi?

Przepraszam linku nie mogę otworzyć, bo skaner korporacyjny go wycina. Może w domu po pracy zerknę.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.05.2011, 11:25

Chodziło mi o to, że tam w normalny niemeczowy dzień kibic Romy może chodzić po mieście w szaliku swojego klubu i jakoś z Ci Lazio z siekierami go nie gonią. I vice versa. Właśnie to widziałem tam na mieście i kiedyś być może będzie mi to dane zobaczyć w Krakowie.
O ilu ludziach w Krakowie możesz powiedzieć, że bezpiecznie chodzą po mieście w szaliku i nic im nie grozi?

Przepraszam linku nie mogę otworzyć, bo skaner korporacyjny go wycina. Może w domu po pracy zerknę.
Nie byłem w Rzymie, więc cięzko mi oceniać. Ale na prawdę trudno mi uwierzyć, że na co dzień chodzą sobie koło siebie w barwach a w weekend leją się między soba jak na tym filmiku, który Ci wkleiłem

Cytat:
Nie na zasadzie widzi mi się, ale na zasadzie wzajemnego respektowania zakazów stadionowych na wszystkich rozgrywkach w Polsce oraz zorganizowanych wyjazdów zagranicznych. S. nie powinno być na żadnym meczu w Polsce, ponieważ złamał prawo i ma odwieszony zakaz stadionowy. Guzik mnie obchodzi, że został nim nagrodzony na innych rozgrywkach, ponieważ nikt nie gwarantuje że jeśli dał piłkarzowi w zęby na meczu ekstraklasy to nie zrobi tego na innym meczu (niezależnie od tego kto go będzie organizował).
To miej pretensje do PZPN, który ma takie a nie inne przepisy. Zorganizował finał na kurniku w podzięcie za głosy prezesa tamtejszego okręgowego związku piłki nożnej, a teraz tradycyjnie udaje niewinnego i obwinia wszystkich dookoła włącznie z policją.
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 11:36
Cóż mogę więcej powiedzieć. Byłem i widziałem i kibiców Romy w szalach i kibiców Lazio w szalach.
Kwestie terytorialne nie mają znaczenia, człowiek bezpieczny powienien być wszędzie.

Mam pretensję do PZPN - wyraziłem je w pkt. 3 wcześniejszego postu.
Niestety rak toczy całe środowisko piłkarskie (nie wyłączając kibiców), stąd moje przyzwolenie na środki nadzwyczajne
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 13.05.2011, 11:42
Cóż mogę więcej powiedzieć. Byłem i widziałem i kibiców Romy w szalach i kibiców Lazio w szalach.
Kwestie terytorialne nie mają znaczenia, człowiek bezpieczny powienien być wszędzie.
Ale nie koniecznie wrócił w tych barwach do domu. Kwestie terytorialne mają ogromne znaczenie.
Gdyby człowiek bezpiecznie był wszędzie to na świecie panował by pokój(Tobie to trzeba prostymi środkami tłumaczyć choć nawet one nie pomagają)
Odpowiedz cytując
zybert77
Senior Member

Stary 13.05.2011, 12:41
matheo91 napisał(a):Wyświetl post
Ale nie koniecznie wrócił w tych barwach do domu. Kwestie terytorialne mają ogromne znaczenie.
Gdyby człowiek bezpiecznie był wszędzie to na świecie panował by pokój(Tobie to trzeba prostymi środkami tłumaczyć choć nawet one nie pomagają)
to, że tak nie jest nie oznacza że mam to akceptować.

podałem przykład Rzymu, kto był ten widział.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.05.2011, 12:10
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Nie byłem w Rzymie, więc cięzko mi oceniać. Ale na prawdę trudno mi uwierzyć, że na co dzień chodzą sobie koło siebie w barwach a w weekend leją się między soba jak na tym filmiku, który Ci wkleiłem

To miej pretensje do PZPN, który ma takie a nie inne przepisy. Zorganizował finał na kurniku w podzięcie za głosy prezesa tamtejszego okręgowego związku piłki nożnej, a teraz tradycyjnie udaje niewinnego i obwinia wszystkich dookoła włącznie z policją.
Jeszcze raz to wkleję: (do ....a znudzenia)
2010

2011

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
matheo91
Member

Od: 11.2008

Stary 13.05.2011, 11:26

Zrozum że cenrum Rzymu należy do Romy więc spokojnie można tam chodzić w barwach Romy, a np w Bronowicach możesz chodzić w barwach Wisły.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów