|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Popatrz jacy są grzeczni: http://www.youtube.com/watch?v=qFpOaN6zf8Y |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Chodziło mi o to, że tam w normalny niemeczowy dzień kibic Romy może chodzić po mieście w szaliku swojego klubu i jakoś z Ci Lazio z siekierami go nie gonią. I vice versa. Właśnie to widziałem tam na mieście i kiedyś być może będzie mi to dane zobaczyć w Krakowie. O ilu ludziach w Krakowie możesz powiedzieć, że bezpiecznie chodzą po mieście w szaliku i nic im nie grozi? Przepraszam linku nie mogę otworzyć, bo skaner korporacyjny go wycina. Może w domu po pracy zerknę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż mogę więcej powiedzieć. Byłem i widziałem i kibiców Romy w szalach i kibiców Lazio w szalach.
Kwestie terytorialne nie mają znaczenia, człowiek bezpieczny powienien być wszędzie. Mam pretensję do PZPN - wyraziłem je w pkt. 3 wcześniejszego postu. Niestety rak toczy całe środowisko piłkarskie (nie wyłączając kibiców), stąd moje przyzwolenie na środki nadzwyczajne |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Gdyby człowiek bezpiecznie był wszędzie to na świecie panował by pokój(Tobie to trzeba prostymi środkami tłumaczyć choć nawet one nie pomagają) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
podałem przykład Rzymu, kto był ten widział. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
2010 ![]() 2011 ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|

|
||||||