The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 14:39
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Można fanatycznie i fantastycznie kibicować w ramach ogólnie przyjętych norm społecznych.

Problem z w tym, że bandy kiboli lecą sobie w gumy z wszystkimi normami, srają we własne gniazdo narażając swoje własne kluby na straty i jeszcze mienią się jedynymi właścicielami tych klubów.

Można tańczyć, śpiewać, drzeć się, robić flagi, widowska, oprawy. Można szaleć i jeździć za swoją drużyną. Można na prawdę dużo zgodnie z akutalnie obowiązującym prawem. Można być naprawdę zajebistym fanatykiem i Ultrasem.

Ale nie... kibolstwo ZAWSZE przegina, ZAWSZE leci gumy, kpi sobie z prawa obowiązującego w Państwie Polskim.
Taki Staruch lży umarłych, a jak to wyprowadza z równowagi jego przyjacół, rodzinę i zwykłych uczciwych ludzi i usuwają go ze wojego otoczenia zakazem stadionowym, to pi.erdol.i uśmiechnięty do kamery, że jego powinno chronić PRAWO, bo on wtedy nie przeklinała, a w ogóle to Rzeźniczak sam się nadział na jego ręke. To jest .....a kpina!
A Litar pewnie na rozprawie za splucie i poszarpanie kibica powie, że taśma jest złej jakości i nie może być dowodem, i w ogóle to nie on pluł ale deszcz padał a tamten się przewrócił. A ponieważ PRAWO przewiduje zasadę domniemania niewinności... hej! prawo może naskoczyć Litarowi!

Da się kibicować bez wbiegania na murawę?...da się
Da się kibicować bez kominarek?...da się
Da się kibicować bez haseł antysemickich, obraźliwych czy politycznych?...jasne że się da
Da się kibicować bez burd...?
Da się kibicować bez awantur, bez wyrywania krzesełek, bez atakowania policji?
Da się kibicować bez niszczenia, demolowania i bicia?

Skoro kibole lecą ewidentnie w chuja z PRAWEM, kluby kibica temu przyklaskują ("my nie wiemy kto wbiegł na murawę, to nie nasza sprawa"), Kluby też to tolerowały, bo chciały mieć spokój, to w końcu ktoś musi posprzątać tą Stajnie Augiasza.

Wiecie, że chyba PIERWSZY raz odkąd otwarto nowe trybuny na stadionie Wisły, podczas sprawdzania biletów, sprawdzanp twarze meczu z Lechem?!

Nie zdziwie się, jak teraz Tusk będzie zamykał w piz.du KAŻDY stadion za nawet palenie w miejscu niedozwolonym, albo jak ptak nasra na murawę a kibice nie udowodnią że ten ptak to nie jest kibic. I bardzo kur.wa dobrze! Zobaczymy czy Kluby dalej będą kryły bandytów jak za każdy zamknęty mecz będą musiały wybulić 0,5-1 MLN w plecy. Skończą się popierdułki i omijanie prawa.

I żeby nie było - ja jestem kibolem od 20 lat. Kiedyś siedziałem na X jak jeszcze była ziemna, na II lidze nie opuściłem ani jednego wyjazdu, sam sie szarpałem z gamoniami co za cicho spiewali a łeb mam cały pokiereszowany w osiedlowych walkach z żydami. I nikt mi nie będzie mówić, że Wisła to nie ja, bo teraz jestem stary i siedze na E, i śpiewam mniej niż nastolatki.

Ale mnie ten wczorajszy mecz w....ił...
Najpierw się brzydzisz kibolami, a za chwile piszesz ,że sam nim jesteś o_O
Odpowiedz cytując
RWD
WISŁA KRAKÓW

Od: 11.2002

Stary 12.05.2011, 14:40
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, swoje juz odjebał i teraz ma to wszystko w dupei bo chce sobie posiedziec spokojnie i mecz obejrzec, bez jakichs krzyków wokół.
...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 12.05.2011, 14:54
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Bandytami się brzydze. Kibole z flagami, wyjazdami, śpiewami, fantatyzmem, umiłowaniem klubu, honorem itp są ZAJEBIŚCI. Problem w tym, że Ultrasów głęboko zainfekowała gangrena bandytyzmu, niestety za przyzwoleniem samych Ultrasów. Już dawno trzeba było te mendy wyłuskać niczym wszy i wyrzucić poza nawias kibicowskiej społeczności i tych PROBLEMÓW BY NIE BYŁO. Nawet pewnie na race by sie dało kluby namówić.

Ale k...a na takie obrazki Ulstrasi zamiast ch...ja złapać i powiedzieć żeby sp...ał kibicować komuś innemu to mówią "ale kozak!":

I sorry, ale to zaszło ZA daleko, i tą gangrenę trzeba wypalić gorącym żelazem bo już za późno na zabawę w rękawiczkach.

Chciałbym, żeby PRAWDZIWI ultrasi nie cierpieli przez pojebów. I dlatego kibicuje rządowi RP
Ostatnio edytowane przez flamengista : 12.05.2011 o godz. 15:00.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.05.2011, 15:11
I dlatego kibicuje rządowi RP
Nie ma co z Tobą rozmawiać Oldpara, widać, że jesteś zapatrzony w rząd PO jak w obrazek i żadne argumenty Cię nie przekonają, będziesz ich bronił nawet jak nie mają racji. Tkwij dalej w tych zakłamanich które codziennie docierają do Ciebie z TVNu i Wyborczej to będzie się nam żyło lepiej ! A jak jest to każdy widzi ... KOMUNA WRACA !!!
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.05.2011, 15:25
Bandytami się brzydze. Kibole z flagami, wyjazdami, śpiewami, fantatyzmem, umiłowaniem klubu, honorem itp są ZAJEBIŚCI. Problem w tym, że Ultrasów głęboko zainfekowała gangrena bandytyzmu, niestety za przyzwoleniem samych Ultrasów. Już dawno trzeba było te mendy wyłuskać niczym wszy i wyrzucić poza nawias kibicowskiej społeczności i tych PROBLEMÓW BY NIE BYŁO. Nawet pewnie na race by sie dało kluby namówić.

Ale k...a na takie obrazki Ulstrasi zamiast ch...ja złapać i powiedzieć żeby sp...ał kibicować komuś innemu to mówią "ale kozak!":

I sorry, ale to zaszło ZA daleko, i tą gangrenę trzeba wypalić gorącym żelazem bo już za późno na zabawę w rękawiczkach.

Chciałbym, żeby PRAWDZIWI ultrasi nie cierpieli przez pojebów. I dlatego kibicuje rządowi RP
Ja nie widze w Krakowie na stadionie bandytów ...gdzie Ty ich widzisz ?
i mimo to że od lat jest u nas na stadionie spokojnie ... klub uderza w kibiców, ultrasów i fanatyków zakazując oprawy meczowej która była już ustalona...
Walka z bandytmi tak ale nie ze zwykłymi kibicami ... a Tusk wszystkich obecnych na stadionie umieszcza w jednym worku ... i to mi się nie podoba i z tym należy walczyć, (z propagandą rządu i mediów).
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 12.05.2011, 15:57
Coz, ubezpieczyli sie **** Bez karty kibica raczej na stadion nikt nie wejdzie. Watpie by ktos mial mozliwosc i checi wyrabiac sobie karte np Legii na jeden mecz.

Teraz to bedzie wojna totalna.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 12.05.2011, 16:11
Totalny bojkot ligi, nie ma wyjścia. Niech sobie grają dla pustych krzesełek :-(

Tylko PUSTE TRYBUNY zmuszą ich do zmienienia tej chorej POlityki !!!

DERBY BEZ DOPINGU !
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.05.2011 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.05.2011, 16:18
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Totalny bojkot ligi, nie ma wyjścia. Niech sobie grają dla krzesełek pustych :-(

Tylko PUSTE trybuny zmuszą ich do zmienienia tej chorej POlityki !!!

DERBY BEZ DOPINGU !
Hubercik wyluzuj nie po to darlem 2500km na mecze, jeden ok strajk, ale juz na derbach to zapomnij ,chcesz walczyc z zarzadem pod okna Basałaja i manifestuj
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 12.05.2011, 16:27
kriswisla napisał(a):Wyświetl post
Hubercik wyluzuj nie po to darlem 2500km na mecze, jeden ok strajk, ale juz na derbach to zapomnij ,chcesz walczyc z zarzadem pod okna Basałaja i manifestuj

Tak, dla Ciebie specjalnie, że przyjechałeś musi być doping ? W tej kolejce podobno na wszystkich stadionach ma nie być dopigu, ale na Wiśle musi być inaczej specjalnie dla Ciebie ? Tak ?

KLUBY EKSTRAKLASY POWINNY SIĘ JEDNCZYĆ W TAKIEJ CHWILI - PROTEST OGÓLNOPOLSKI !
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2011, 16:44

KLUBY EKSTRAKLASY POWINNY SIĘ JEDNCZYĆ W TAKIEJ CHWILI - PROTEST OGÓLNOPOLSKI !
Można i trzeba się jednoczyć w trudnych chwiliach, w protestach w słusznej sprawie. Ale niekoniecznie poprzez odmawianie dopingu piłkarzom i ruchy godzące w ukochany klub.

Taka forma protestu świadczy tylko o Waszej małostkowości, braku odpowiedzialności i poczucia troski o Wisłę. Nie zachowujcie się jak ludzie pozbawieni wyobraźni, o ograniczonych horyzontach. Znajdźcie taką formę protestu i solidaryzowania się z innymi kibicami, która nie będzie szkodzić tym, którym szkodzić absolutnie nie powinna!
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 12.05.2011, 16:30
Totalny bojkot ligi, nie ma wyjścia. Niech sobie grają dla pustych krzesełek :-(

DERBY BEZ DOPINGU !
Przepraszam, że się wtrącę ale do jasnej cholery dlaczego piłkarze mają cierpieć!
Co oni nam zawinili, że nie będziemy dopingować, tylko niech nikt mi nie mówi, że brak dopingu nie ma na celu uderzenia w piłkarzy - bo tak jest, brak dopingu nie jest mobilizujący do walki, do grania, w następnej kolejce nie gramy z Polonią Bytom, Piastem Gliwice - tylko z Cracovią to są Derby do jasnej ciasnej!

Wojna z rządem czy z piłkarzami ?
Kogo bardziej zaboli fakt, że 5000 tys ludzi z G nie odezwie się ani słowem na meczu, Donalda Tuska czy piłkarzy Wisły Kraków!?

Czy piłkarze ostatnio zagrali jakieś fatalne zawody, grali bez ambicji, chodzili po boisku? Ta kara uderza w nich najbardziej!
Tusk ma głęboko gdzieś nasz doping, jemu to lata i powiewa czy na 8 stadionach ekstraklasy będzie doping czy go nie będzie.

Protest protestem ale nie w sposób uderzający w naszych piłkarzy!
Doping jest potrzebny, ludzie zmierzamy po odzyskanie Mistrzostwa Polski - to ma być święto dla Nas, Kibiców z dopingiem.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.05.2011, 16:46

DERBY BEZ DOPINGU !
To ma byc protest przeciw pilkarzom czy przeciw temu co sie dzieje? Czy brak dopingu na polskich stadionach poruszy sumienie Tuska? Czy ktos mysli, ze protesty cos dadzą - zarzady sie rozpłaczą, rzad zostanie zmiekczony? ? A moze jeszcze pilkarze dołacza do kibicow i beda bojkotowac ekstraklase? Ludzie protest protestem, kazdy go popiera ale niech na tym nie cierpia pilkarze. I co teraz - wygrywamy z Cracovia, odzyskujemy Mistrzostwo Polski i nie bedzie sie nikt z tego cieszył? To jest dla mnie nie do pojecia, Tusk sie tylko smieje jak widzi puste stadiony. Jego to nie ruszy, protesty nic nie dadza.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 12.05.2011, 16:54
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
protesty nic nie dadza.
Tak najlepiej nic nie robić i siedzieć cicho ........

Gdyby Polacy w swojej historii nie protestowali przeciw polityce władz to żyłbyś dzisiaj w drugiej Białorusi !
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.05.2011, 17:04

Gdyby Polacy w swojej historii nie protestowali przeciw polityce władz to żyłbyś dzisiaj w drugiej Białorusi !

czytam te twoje posty i nie rozumiem czego ci tak zależy aby na derbach nie było dopingu. My już swój jeden mecz bez dopingu mieliśmy i na tym poprzestańmy. Wiem że protest ten był skierowany w zarząd klubu ale to nie ważne. Pokażmy że potrafimy dopingować swoją ukochaną drożynę w kulturalny sposób. Wiem że rząd jest jaki jest ale walczmy z nim w inny sposób. Pomyślcie jak będą czuli się piłkarze podczas najważniejszego meczu w sezonie. Mogą zapewnić sobie mistrzostwo. A po meczu co? Podejdą pod trybunę i będą dziękować za cisze? Nie sorry jak by przegrywali (oby nie) to gwizdy na pewno będzie słychać.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 12.05.2011, 17:09

Proponuje Ci ochłonąć i w przeciwieństwie do Ciebie tutaj zgromadzeni umieją czytać więc nie musisz pogrubiać bzdur, które piszesz i nie napinaj się.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów