The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 01:59
anka1906 napisał(a):Wyświetl post
A nie wydaje sie Panu że podobna sytuacja zaistniała teraz? E wygwizdało piłkarzy bo przeszli obok meczu z Górnikiem obojętnie. Teraz Wy przeszliście obojętnie obok naszego protestu, a pewnie zarabia Pan przez miesiąc tyle co niektórzy z nas przez 3
Szanowna Pani,
nikt nie przechodził koło "Waszego" protestu obojętnie. Cisza była przez całą I połowę. Wbrew ogólnej opinii wiedziałem co jest grane i nikt w mojej okolicy nie śpiewał.
Zaczynacie się Państwo zachowywać jak Związek Zawodowy Pielęgniarek i Położnych - one w przeciwieństwie do Państwa - mają zawód publicznie szanowany.

Powiem więcej - ja szanuję Wasz trud, znój i wysiłek. Dzisiaj "zarobiliście na następne oprawy".
Ale po dzisiejszym zachowaniu notowania tzw "ruchu kibicowskiego" mogą ucierpieć.

Natomiast wskazywanie jako zasadne zachowania jakiego dopuściliście się Państwo dzisiaj - oraz narzucanie swojego stanowiska w mniej lub bardziej stanowczy sposób, mogę porównać do palenia opon pod Sejmem i obrzucaniem jajkami ministerstwa skarbu.

Co do zarobków.
Skoro czuję się Pani urażona dysproporcją w poziomie wynagrodzeń, proponuję powrót do komunizmu, kolektywizacji, nacjonalizacji, inwigilacji i innych zjawisk, z którymi "prawi kibice" walczą od lat.
Jak przypuszczam jest Pani relatywnie młodą osobą także z biegiem lat i doświadczeń oraz nabytej wiedzy osiągnie Pani satysfakcję zawodową jak i finansową.

Proponuję lekturę Sun Tzu lub von Clausewitza bo kwestie związane z prowadzeniem konfliktu i zarządzaniem ryzykiem są Państwu jak dotąd -i Pani - obce.

Pozdrawiam Serdecznie
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów