The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 01:31
Eryk napisał(a):Wyświetl post
Otóż to.

Chłopcy (bo raczej nie faceci) z G zapomnieli, że niektórzy po prostu wyrastają z ruchu ULTRAS, a mają w swoim życiorysie kilkakrotnie więcej meczy, wspomnień. W zamian za to bluzga się ich, nazywa kibicami sukcesu, a jestem PEWNY, że większość 'fanatyków' z G zaczęła chodzić na stadion po Lazio, Szalkach i Parmie.

Tak może wyrastają z ruchu ULTRAS... mają przecież swoje rodziny...dzieci... a także i teściowe (np. ja), ale widzę że mimo wszystko chcą wspomagać dopingiem Wisłę... i nie można nazwać ich piknikami...bo ja na R22 spędziłem 16 lat a także zaliczałem liczne wyjazdy i uważam że 60 % osób z G nie porówna się ze mną....ba nawet nie potrafiła by ze mną porozmawiać na temat meczów z przed 10 - 15 lat, tylko dlatego że sami mają 15 lat...(kumaci mogą pooglądać coś na YT) mi nie odpowiada dopingowanie w stylu: "śpiewaj bo ci wypier..le z liścia", to takie miłe zachęcanie do dopingu przez gości którzy iloraz inteligencji mają poniżej 30... a dzisiejszy teatrzyk to już totalne dno... nie każdy ma 13 lat i siedzi na forum 18/24 h aby wiedzieć o co chodziło...
Najbardziej rozśmieszyła mnie sytuacja gdy sektor E rozpoczął śpiewanie hymnu... wiele osób z G zrobiło to samo ale po komendzie tego "kogoś" z mikrofonem usiadło w tempie w jakim mój pies reaguję na komendę "SIAD"... cóż zapomniałem że mogli dostać przecież z liścia od jakiegoś szympansa....
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów