The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Eryk
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 00:59
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Tak jak już gdzieś napisałem. Szanuję ich robotę i niską efektywność kosztową że muszą dokładać do interesu, ale niech nie każą pokutować całemu stadionowi za swoje niepowodzenia.
To że zaniedbują szkołe albo pracę robiąc oprawy to jest ich wybór - przecież nie robią tej oprawy dla mnie.
Puszki to chyba się nie napełnią od ciskania że "Wisła to My a nie Wy".

A gimnazjum z G niech trochę się uspokoi. Moja siostra chodząca na Wisłę od 9 roku życia i mająca dzisiaj ponad 20 lat uznała te dzisiejsze występy "Naszej Klasy" z G za niezłą wtopę a niejeden z G nie może się z nią równać pod kątem liczby spotkań, wiedzy, wspomnień itd. Dziewczyna ma 20 lat i mogłaby jeszcze drzeć japę na G, ale po co firmować takie paszkwile jak dziś swoją facjatą.

Nie ma co. Chodzą na G, wielcy fanatycy. Któż im dorówna.

Otóż to.

Chłopcy (bo raczej nie faceci) z G zapomnieli, że niektórzy po prostu wyrastają z ruchu ULTRAS, a mają w swoim życiorysie kilkakrotnie więcej meczy, wspomnień. W zamian za to bluzga się ich, nazywa kibicami sukcesu, a jestem PEWNY, że większość 'fanatyków' z G zaczęła chodzić na stadion po Lazio, Szalkach i Parmie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów