The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2011, 02:11
miśqu napisał(a):Wyświetl post
W Anglii są łamane podstawowe prawa człowieka. Sprawami prowokacji zajmują się instytucje praw człowieka, a zdarzają się przypadki, że policja wypłaca odszkodowania. Zadymy się zdarzają jak się zdarzyały za to nie ma atmosfery (przynajmniej na najlepszych klubach). Kibiców bardziej niż restrykcje wyrzuciły ze stadionów ceny biletów, które są wyższe czterokrotnie niż w Bundeslidze. Jeżeli myślisz, że w Polsce stadiony zapełnią konsumenci i wycieczki z całęgo świata chcące obejrzeć stadiony wielkich klubów to się mylisz. Poza Anglią są jeszcze dwa hiszpanskie kluby a reszta świata od Australii, Indonezji, po afrykanski busz i latynoski fanatyzm musi liczyć się z tzw. szalikowcami. I bardzo dobrze. To ci kibole powodują że ligi pilkarskie żyją na całym świecie.
Jezeli w Anglii lamane sa prawa czlowieka, to co dopiero w Polsce ? Nie rozmawiasz z dzieckiem, wiec nie falszuj faktow...podaj mi linki do raportow powaznych organizacji miedzynarodwych, gdzie Wielkiej Brytanii zarzucane sa takie czyny . I nikt powazny nie mowi, ze w Anglii czy Niemczech zadymy sie nie zdarzaja...w kazdym kraju rodza sie i zyja debile, kwestia podstawowa jest prawo i jego egzekucja. Ostatnio u naszych zachodnich sasiadow, Policja nie miala problemu z zatrzymaniem 150(?) bandytow, ktorzy robili zadyme na stadionie. U nas Policja sie przyglada i po tylu dniach nikogo nie ujela. Moment, w Anglii kibice nie przychodza na stadion z powodu cen biletow? Ja tam widze co kolejke pelne stadiony i fajna atmosfere, wiec nie wiem o czym mowisz. Gdzie ja cos pisalem o konsumentach, wycieczkach z calego swiata i polskich stadionach ? Mowisz w tej chwili o zupelnie odrebnej kwestii...takie pytania stawiaj klubom polskim, ktore ustalaja ceny biletow na chorym poziomie. Ale to jak mowie, inny temat. Rozwiazania z Wysp bylyby idealne w naszych warunkach. Szybkie i konkretne zakazy(na wszystkie rozgrywki od 2 do 5 lat), dozywotni w przypadku recydywy, potezne kary finansowe... Btw. czemu laczysz zagorzalych kibicow z idiotami, ktorzy robia zadymy?

ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
z tego materiału wynikało, że jeśli jesteś nawet nie podejrzany, a podejrzewany, że coś możesz zrobić, to mogą Cię zamknąć na 24 godziny.

Rzeczywiście, super prawo. Myślę, że inaczej byś mówił, gdyby Cię zawinęli spod stadionu za nic (no bo komuś się ubzdurało, że możesz coś zrobić) i przetrzymali 24 godziny, po czym powiedzieli ''może pan iść, jednak nic na pana nie mamy''
Albo nie ogladales uwaznie tego programu albo celowo manipulujesz. Policja moze cie tam zawinac, jesli miales juz na swoim koncie wyroki za bandytyzm stadionowy...wiec cala twoja wypowiedz ma sie nijak do rzeczywistosci.

Ogolna dygresja...nabijacie sie z wojewody i jego wypowiedzi nt. rodzicow i dzieci, odnosze wrazenie ze na tym forum jest wlasnie duzo dzieci, ktore nie znaja zycia i ktore nie byly na stadionie. Ja jestem juz w wieku srednim i mam wielu znajomych, ktorzy tez boja sie isc na stadion cala rodzina. Z czego tu sie smiac? Jedni ida, inni sie boja...nie mozna uogolniac, ze wszystkie rodziny w Polsce chetnie pojda na stadion i odwrotnie.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 10.05.2011 o godz. 02:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów