|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
W końcu przyjeżdżają do nas tuzy ligowego futbolu Co do otoczki około meczowej . Jak bardzo cieszy nasze zwycięstwo w kontekście naszej reakcji(zresztą to nie żadna nowość) na trybunach na wynik z Górnikiem. Dodatkowa wisienka na torcie ![]() Co do samego meczu. O ile po spotkaniu we Wrocławiu miałem zarzut do trenera za brak elastyczności taktycznej , o tyle za mecz z Lechią przyznaje mu sporego plusa w tym temacie. W przypadku gdy drużynie nie idzie liczy się efekt a nie efektywność i trener właśnie na to pierwsze postawił , brawo. Dobrze że Eryk ani Adraż nie złapali żółtych kartek , obaj pokazują iż są bardzo ważnymi elementami zespołu. Oczywiście cieszył powrót Genkova(skuteczność+ma pecha do poprzeczek ) i znowu bardzo dobra gra Maora. Już to stwierdzenie padło pewnie wiele razy i to nie tylko w kontekście tego meczu , ale myślę ,że warto jest powtórzyć raz jeszcze.Mianowicie wiele pożytku będziemy mieli z Wilka i to nie tylko w sferze umiejętności piłkarskich , ale również w sferze mentalności drużyny/zespołu. Czeka nas bardzo ciężki tydzień , ale na szczęście wchodzimy w ten tydzień na fali optymizmu. Oczywiście grzechem było by pominąć trafienie Sivakowa . Co do jego umiejętności piłkarskich mam spore zastrzeżenia , ale w tym przypadku chapeaus bas ![]()
Ostatnio edytowane przez Mareq : 09.05.2011 o godz. 10:09.
![]()
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|