|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak można bać się o wyniki z Legią i Lechem? Ja wiem, to 'uznane' marki, ale litości
Górnik Zabrze - 3 pkt. U siebie nie ma innej możliwości Lechia Gdańsk - 1 pkt. Lechia gra straszną kiche ostatnio, wygrali dziś z Legią, ale byłbym ostrożny z ich realną oceną. Samo to że wyjazd jest daleki, może dać o sobie znać. Sprawa jest otwarta, chociaż bardziej realny remis. Lech Poznań - 1-3 pkt. Na pewno nie będzie to łatwy mecz, ale Lech gra padake,nie wyobrażam sobie innego wyniku niż 1, ale 0-0 też może się skończyć. Cracovia - 3 pkt. Nie ma innej opcji Legia - 3 pkt. Nie mam pojęcia skąd takie wasze typy? To najłatwiejszy mecz jaki nam pozostał. Legia jest żałosna, ma więcej porażek niż zwycięstw, czyli drużyna z dołu tabeli, a Wy mówicie że pewne 0 pkt? Przecież tam wszyscy wygrywają, nawet GKS który nigdzie nie wygrał. Zagłębie - 1 pkt. Zagłębie jest słabe. Ale to wyjazd, a my 'uwielbiamy' wyjazdy... Polonia Warszawa - ? pkt. Polonia gra coraz lepiej, w zależności od tego o co będzie ten mecz taki będzie wynik. Jeśli Polonia będzie miała stabilną sytuacje a my mieć mistrza to klepniemy ich, jak nie, to może być wszystko. Łącznie z 2.
Ostatnio edytowane przez zdzichu411 : 23.04.2011 o godz. 20:26.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|