|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Lepiej po prostu mieć na ławce kogoś, kto może mecz ożywić, szarpnąć, nawet jeśli obiektywnie odstaje od reszty umiejętnościami i wyszkoleniem. A my mamy Riosa, który w europejskiej piłce jest zerem (brak szybkości, brak strzału, nie powalczy z obrońcami) i Żurawskiego, o którym lepiej nic nie będę pisał. Oni od Ćwielonga fajniej wyglądają tylko w rozpisce przedmeczowej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.04.2011 o godz. 11:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mały, co ty kurna robisz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wypunktowali nas i tyle. Biliśmy głową w mur, 3 punkty nad Jagą i dużo trudnych potyczek przed nami. Walka o mistrza trwa.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
FART !? Jaki ku^rwa FART !?
Lenczyk to polski Mourinho, rozpier^dolił nas taktyką. Każdy wie, że gramy bez obrony. 2 bocznych, stoper, napastnik od zaraz ! ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
skoro gramy bez obrony to do zwycięstwa nie jest potrzebna taktyka. Ot tak wystarczy zamurować bramke jak WKS i liczyć na kontre...przecież obrony nie będzie bo jej nie ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z takim punktowaniem na wyjazdach to za daleko nie zajedziemy
+1 Dupy mu sie k.rwa nie chce ruszyc a o piłke walczy jak panienka tanczaca balet ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Małecki dziś najsłabszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Po co wycofac do Melexa, który ma pustą, skoro można strzelić....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czyżbyśmy przegrywali mistrzostwo, jak przed rokiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mały jak jest pod bramką to nic nie myśli tylko napierdala przed siebie.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
500 dośrodkowań i 2000 wymienionych podań, a WKS 2 gole w sieci i wracamy na tarczy z Wrocka.
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wlasnie wzorowa gra Slaska...zrealizowali swoj plan w 100%, a o to chyba chodzi? Pieknie to moga grac najlepsze druzyny na swiecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I na co te tematy "Ile punktów trzeba zdobyć, żeby być mistrzem?" Wszystko weryfikuje boisko i postawa drużyny. Wiadome było, że Śląsk będzie grał z kontry. To ich taktyka na lepszych. Nie dziwię się, że tak wygląda ten mecz. Mistrza obrazuje i wyłania to, że potrafi z takimi drużynami jak Polonia Bytom, Korona, Śląsk wygrywać.
Jak to powiedział mój dziadek, stary kibic Wisły: "Wisła z dzisiaj, to nie jest Wisła do oglądania." I tyle w temacie. Wisła i Śląsk! ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kurewski pech dzis z ta brama w 2 minucie i tyle.Jak najszybciej o tych mekach zapomniec..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Koniec. Słaba Wisła uległa beznadziejnemu Śląskowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panowie, lepiej z Śląskiem, niż z Lechem. Panowie pierwsza porażka! Nich chłopaki ochłoną, bo za dobrze szło, mi też jest smutno, ale tak bywa! Do następnej kolejki
![]() ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
4 kolejne nieudane mecze na wyjazdach.To już poważne ostrzeżenie,że taktyka szwankuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Po sezonie trzeba rozwalić obronę i budować ją od nowa bo z obecnych defensorów nic nie będzie.Również nie widzę przyszłości w zawodnikach: Rios, Żurawski, Garguła i niestety Siwakow. Sobol w obecnej formie wydaje się słabszy od Wilka i też wydaję mi się ,że powinniśmy pomału wprowadzać Czarka do składu za Radka.Trzeba też pomyśleć o drugim napastniku bo jak widać nie ma kto strzelać ja Genkov pauzuje...
Ostatnio edytowane przez FajQ : 21.04.2011 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nawet się tego wszystkiego nie chce czytać.... Sam płacz... Wszystkich wywalcie z klubu... Ile wy macie lat
![]()
Opisom mówię -> NIE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wyjazd do Lubina, Warszawy, Gdanska, gra z Lechem - no piekny terminarz.
Jaga ma ogórków... Oby to nie była powtórka z zeszłego sezonu, bo bym już nie wytrzymał. Porażki się zdarzają. Nalezy wygrać z Gornikiem i liczyć na remis, porazke Jagi Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A w Warszawie mamy Legię i jeszcze Polonię ,która po "kolumbijskim palcu wsadzonym w dupę" na pewno teraz zacznie zwyżkować.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
załatwili nas jak chłopaków ze wsi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
I tak najbardziej szkoda remisu z ogórkami z Bytomia i kosiarzami z Kielc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
niestety mistrzostwo polski jest sprawą otwartą. Liczę na 3 pkt z Górnikiem a potem się zobaczy. ....a jego mać dżizus ja .......e!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk był nie do ogrania. Nasi wcale fatalnie nie zagrali, ale wy jesteście zbyt zaślepieni żeby zrozumieć co to piłka. Porażka boli jak cholera, a jak się patrzyło na fete na trybunach to serce krwawiło, ale co zrobić...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Znowu Orest "2 autobusy przegubowe w polu karnym" Lenczyk , może zabrać nam mistrzostwo. Tyle że teraz wszystko w nogach naszych piłkarzy, a nie trenera liżącego po jajach ścierwo z drugiej strony i nie musimy się na nikogo oglądać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tego nie rozumiem po prostu nie rozumiem. Mamy takie zejście, że szok. Z 9pkt dochodzimy do 3. Z naszym terminarzem mamy teraz piekielnie ostro pod górkę!! Niestety dzisiejszy mecz pokazał, że nie mamy żadnych wartościowych zawodników na ławce. A i w pierwszym składzie Mały i Kirm totalnie zagubieni bez pewności. W dzisiejszym dniu oboje pokazali że podejmowanie fatalnych decyzji to ich mocna strona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie rozumiem tego po co grać 40 wrzutek skoro nic z nich nie wychodzi.. nie było Gienka to nie było na kogo grać. powinni po ziemi grać i patrzeć do kogo grać a nie na pałę cały mecz. Może więcej z dystansu.
Sobol nas ładnie załatwił, niestety.. ja pisałem że po tej kartce powinien odpocząć troszkę od 1 jedenastki.. Szkoda że nie umiemy gonić wyniku i zmieniać obrazu gry.. przez cały mecz w kółko to samo na boki i wrzutka... Rios słabo? A Mały ile razy odpuścił.. znowu pod siebie grał kręcił i totalnie nic z tego nie było.. Kirm miał 2 świetne sytuacje.. ehh no nic walczymy dalej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Niby jak miała Wisła wygrać ten mecz, jak grała bez napastnika,a Śląsk siedział w 11 we własnym polu karnym ja sie pytam?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czepiasz się słówek. Myślą przewodnią tego posta jest to, że nie zawsze przegraną Wisły powoduje jej pech, a fart reszty. Zwycięstwo Śląska fartem nie było.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|