The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 18:28
NIC SIĘ NIE STAŁO! WISEŁKO NIC SIĘ NIE STAŁO! Lidera mamy za ch**a go nie oddamy!
Wyjebany mecz, niech sie premiership chowa, najlepszy mecz tej rundy, Melex i Pareiko man of the match, szkoda tylko że Sobol nie jebnął tego błazna tylko go przydusił pisałem przed meczem 3-0 to się trochę pomyliłem... ale napisałem że TSWetan strzeli dwie i strzelił, szkoda że nie jebnął hattricka bo miał seteczke!
Szkoda straconych punktów ale takie życie, trzeba walczyć dalej!

A co do forum heh... dramat Panowie, tomasz_19 wiesz ile postów najebałeś podczas meczu? prawie 30 jak Ty ten mecz oglądałeś? to tylko jeden przykład z wielu bo takich jak Ty by się tu sporo znalazło, przecież Ty nie miałeś czasu oglądać bo masz wpisy co 2-3 minuty... Nie mam nic do Ciebie (nawet zawsze lubię czytać Twoje wpisy bo większość jest mądrych i trafnych), poprostu daje przykład jak oglądacie mecze... dodać do tego modów którzy wyzywają kapitana Wisełki od idiotów... jednym słowem dno...

Edit:

fialo napisał(a):Wyświetl post
Musicie oglądać mecz przed kompem i napierdalać w klawiaturę przy okazji? Nie macie kolegów/znajomych, z którymi wyskoczycie na mecz do okolicznej knajpy? Czy to nie jest przyjemniejsze niż ślęczenie nad miniaturowym okienkiem Sopcasta i wylewanie swoich żalów na forum ?
To jest właśnie przygnębiające... każdy chce komentować to normalne, tylko, każdy normalny komentuje to z kolegami, to właśnie odróżnia dzieci neostrady, nie mają żadnych kolegów to nadupcają po forum bo nie mają do kogo pyska otworzyć, w każdym razie jest mi ich żal...
Powód: Fialo dobrze prawi, polać mu!
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 10.04.2011 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów