The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 21 kolejki
Zwycięstwo Korony Kielce 8 4,76%
Remis 15 8,93%
Zwycięstwo Wisły Kraków 145 86,31%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2011, 18:38
W ogóle na weszlo.pl pisali, ze Jop daje prywatne treningki Cezaremu...
Ehh mam nadzieję, że to prima aprilis :/
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 10.04.2011, 18:39
nh79 napisał(a):Wyświetl post
rozpedziles sie i to grubo.Koroniarze przysrali sie do Meliksona i Sobol stanal w jego obronie.widac, ze nie masz pojecia o tym co to duch druzyny i co to znaczy, ze kapitan murem stanal za swoja druzyna(pokazywal sedziemu opaske kapitana).widac, ze Maaskant zbudowal dryzyne jak na razie mentalnie i kazdy za kazdym stoi murem.podejrzewam, ze nigdy nie kopales pilki z kumplami i sie nie zagotowalo na boisku skoro kapitana, ktory stoi w obronie Meliksona nazywasz, ze zachowal sie jak idiota.Ponioslo Cie grubo i tego nie moglem zostawic bez komentarza
Tak, wielokrotnie byłem w takiej sytuacji. Na ogół "gotowałem się", co kończyło się awanturą, czasem przepychanką i wylotem z boiska. Ale ja nie byłem nigdy zawodowym piłkarzem.

Co innego "stanąć murem" za swoim, co innego wdawać się w bezsensowne przepychanki pół metra od sędziego, mając na koncie żółtko.

Sobolewski bezmyślnie osłabił drużynę, wygrał za to prowokator Vuko. Najpierw wykluczył naszego kapitana, a w ostatniej minucie nabił Wilka i załatwił scyzorykom punkt.

Bezmyślność = zachować się jak idiota.

Radek jest jednym z moich ulubionych piłkarzy w Wiśle, ale to nie znaczy że nie należy go krytykować. Tu powody są i to dość oczywiste. Kapitan nie może się tak zachowywać.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Piasecki ostro dzisiaj popracował , może nawet bardziej niż w tamtym sezonie w meczu z Cracovią którym zabrał nam Mistrzostwo . Czerwień w pierwszej połowie dla Lecha który chciał złamać nogę Cwetanowi była ewidentna , w drugiej Korzym ostro sfaulował Paljicia i jeszcze coś mu nie pasowało , zaczął pyskować do Dragana a później skoczył do Maora i nagle z tego wszystkiego czego winowajcą był Korzym wychodzi że to my gramy w 10 . Wolny po którym padła bramka też mnie dziwi , była piłka zagrana ręką - przypadkowa który powędrowała do piłkarza Korony który był w dobrej sytuacji - dlaczego sędzia nie zastosował przywileju korzyści ? Ja tym meczem utwierdziłem się w przekonaniu że Dawid P. to największa szuja a na drugim miejsce Marcin B. żeby nie było że zapomniałem choć temu do Piaseckiego jeszcze trochę brakuje! Jednak mimo to wszystko powinniśmy strzelić jeszcze jedną bramkę . Mały z karnego prosto w bramkarza , Edi który nie wykorzystał karnego przynajmniej dobrze uderzył a Małecki nie dał szans Małkowskiemu na przepuszczenie tej piłki , nigdy nie byłem zwolennikiem tego by Mały strzelał karne bo on to po prostu źle robi ale oczywiście on zawsze jest pierwszy do wszystkiego tylko później mało co mu wychodzi , później Genkov 1 na 1 spieprzył no i Wilk w świetnej sytuacji wprost w bramkarza - typowe zachowanie dla Polskiego zawodnika a zachowanie Wilk przy rzucie wolnym kompletnie niezrozumiałe , po co on wbiegł w tor lotu piłki ? Po co on w ogóle tam się poruszał , chciał Sergiejowi utrudnić jeszcze bardziej zadanie ? Szkoda tych dwóch punktów , bardzo . Co do Sobola to nie można sobie dać w kasze dmuchać , stanął w obronie kolegi z drużyny i dobrze ale powinien jeszcze prawym sierpem dmuchnąć vuko i byłoby ok . Jednak ja uważam że głównym powodem straty punktów był Pan sędzia P.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Cytat:
A radość kORONY po ostatnim gwizdku iście żenująca. Piłkarzyki bez ambicji. Zremisowali FARTEM a radość jak u mistrzów świata.
A co płakać mieli? Chyba logiczne, że remis z liderem w 93 minucie, gdy przegrywało się cały mecz jest powodem do radości.

Nie spinajcie się Jagą, oni teraz są naprawdę przeciętni i wymęczone 1-0 z beznadziejną Arką tego nie zmieni. Za tydzień Legia jedzie do Pyrlandii, więc pewnie straci punkty, Jaga do niezłego w tej rundzie Lubina, więc nam nie pozostaje nic innego jak znowu powiększyć przewagę.

Cytat:
Oglądałem parę razy powtórkę bramki samobójczą Wilka i jestem w 100 % przekonany ze Wilk to celowo to zrobił... Wybiegł do tyłu i celowo wpakował w drugi róg do bramki...

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...amobojcza.html

Zastanawiam się ile dostał w łapę Wilk...
Za takie oszczerstwa od razu powinieneś z banem wylecieć.
Powód: cytat
Ostatnio edytowane przez Charlie : 10.04.2011 o godz. 18:41.
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.04.2011, 18:40
Sędzia Piasecki zdemaskowany!!
http://img163.imageshack.us/img163/2...0708korona.jpg
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.04.2011, 18:41
Jeśli wygramy następne 4 spotkania.....

Ludzie ochłońcie - nie zapeszajcie! Wbrew pozorom czeka nas kolejny mecz o życie z Bełchatowem. Który niestety musimy wygrać. A wiecie co jest najgorsze? Zobaczcie sobie kalendarz i z kim gra Jagiellonia a z kim My? Wydaje mi się że my mamy jednak trochę gorszy układ gier.

I dlatego trzeba wygrać z Bełchatowem i liczyć na Zagłębie Lubin....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
SWEET_83
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.04.2011, 18:41
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Zastanów się człowieku co piszesz.
Oglądnij sobie powtórkę parę razy i sam się przekonasz ze jednak cos jest na rzeczy !!!
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.04.2011, 18:43
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Niestety, ale jopowaty Wilk sprawia, że Jagiellonia ma juz tylko 6 pkt. straty do nas. To co zrobił w ostatniej akcji meczu zadaje pytanie czy ma on wszystkie klepki na swoim miejscu ? Nie chcę go więcej ogladać na boisku bo już mi się kojarzy z Jopem. Swoim idiotycznym zagraniem znacznie wydłuzył nam drogę do MP. Prowadząc 2 : 0 zremisować mecz to głupota, tymbardziej, ze zdarzyło się to już drugi raz w krótkim czasie.
Jedyny pozytyw meczu to 2 gole Genkova, dobra gra Meliksona i świetna Paraeiki. Niestety na nic, bo pojawił sie na boisku Wilk, który swoją bezmyślnością zniszczył wysiłek całej drużyny i bezpieczny dystans nad Jagiellonią.
Ogarnij się człowieku, bo bredzisz (niestety porównywalnie do wielu na tym forum). Wyklinałeś Wilka, gdy strzelał bramki (m.in. koronie na R22)?
Każdemu może się zdarzyć słabszy mecz a kibice, dla których remis ukochanej drużyny jest powodem do pastwienia się nad jednym z jej ogniw sami powinni sprawdzić, czy: "mają oni wszystkie klepki na swoim miejscu"
pozdrawiam
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
Odpowiedz cytując
Lenny
Member

Stary 10.04.2011, 18:44
Dawno nie oglądałem tak emocjonującego meczu w ekstraklasie. Oczywiście czy emocje te wynikały z ogromnej ilości błędów po obu stronach, agresji i niewykorzystanych sytuacji to już inna sprawa....

Pareiko 10 - mimo 2 straconych bramek najlepszy piłkarz Wisły na boisku. Obroniony rzut karny oraz minimum 3 setki

Cikos 4 - jak cała obrona słabo. Niby walczył ale Lisowski wkręcał go w ziemię i stanowil ogromne zagrożenie naszej bramki

Jaliens 4 - z każdym jego zagraniem czuć było niepewność. Jednakże nie obwiniałbym go jednak za rękę w ostatniej minucie bo była przypadkowa

Chawez 3 - głupi faul na karny. Do tego żenujące długie podania które nigdy nie znalazły adresata

Pajlic 5- najlepiej z całej obrony, potrafił dryblingiem zniwelować zagrożenie. Mimo to bez rewelacji

Kirm 6 - nie był to najlepszy mecz Kirma ale dzięki jego waleczności udało się uratować jak najdłużej korzystny wynik

Melikson 9 - zachował się najlepiej w cięzkich chwilach dla wisły. genialny rajd i asysta na 2:0. Potrafił przytrzymać piłkę, podryblować. Pokazał największą dojrzałość z całej drużyny. Jego ściągnięcie było samobójstwem

Sobolewski 2 - od początku było widać że zaraz wyleci z boiska. Byłem zdziwiony że Maaskant nie ściągnąl go przed przerwą. Tym większe zdziwienie że grał w 2 połowie i jego brak że zaraz potem poleciał do szatki. Już wiele razy Radek przez swoją głupotę zniweczył plany Wisły (począwszy od PAO). Myślę że powoli czas się pożegnać

Jirsak 5 - poprawny mecz, ale niczym się nie wyróżnił

Genkow 9 - świetny mecz napastnika Wisły. Myślę że Genkow się rozkręca i będzie wielkim wzmocnieniem Wisły. Szkoda sytuacji na 3:0, zabrakło centymetrów. Jego zmiana kolejnym samobójem

Małecki 5 - genialne uderzenie na początku spotkania, ale potem już coraz gorzej. Spartaczył 11 niemiłosiernie

Sivakow 0 - po prostu żenada i dno. Od początku nie umiał znaleźć sobie miejsca na boisku. Miał uspokoić grę a podawał zawsze do przeciwnika lub na pozbycie się piłki. Ja nie wiem jak ten piłkarz mógł grać w Serie A

Łobodziński 0 - jak zawsze nic nie zrobił oprócz ucieczką ze strachu przed piłką. Mam nadzieje że rozwiążą z nim kontrakt

Wilk 0 - jego zmiana to największe rozczarowanie. Miałem nadzieję że zmieni Sobola już przed przerwą. Po wejściu parę razy jego niedokładne podanie o mały włos skonczyło się bramką a kretyńska główka w ostatniej minucie dała bramkę Koronie...

Największym przegranym tego meczu był Maaskant. Nie potrafię pojąć jak mógł ściągnąć Genkowa który mieszał w ataku, strzelił 2 bramki i odciągał Koronę od ataków na nas. Jednak kuriozum to ściągnięcie Meliksona który jako jedyny piłkarz na boisku brał na siebie odpowiedzialność i ratował drużynę przed szturmem Korony i poprowadził akcję na 2:0
Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

pikey napisał(a):Wyświetl post
Chyba był na spalonym?
Hehe, myślisz, że był błąd sędziego? hahahaah! - DOBRE!
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

leszekm_ napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem po prostu nie trafił zupełnie. Za dobrze grającego Małego wchodzi Wilk (powinien zejść Kirm albo Jirsak jeśli już), potem Maaskant zdejmuje jedynego napastnika i zostajemy bez nikogo z przodu, a raczej z Kirmem na ataku (!), czyli coś ala Lech w rewanżu z Bragą). Wreszcie najlepiej grający w końcówce Melikson, który potrafi przytrzymać piłkę, wywalczyć faul, co tak jest ważne w ostatnich minutach, schodzi i za niego na plac oszołom bez formy, tracący głowę za każdym razem gdy dostaje piłkę.
Pozwolę sobie nie zgodzić się z pewnym fragmentem Twojej wypowiedzi, uważam, że zmiana Małeckiego na Wilka była jak najbardziej uzasadniona, po pierwsze Małecki nie strzelił karnego, co w moim odczuciu mogło u niego wywołać złe emocje, mecz zaczął się robić coraz bardziej ostry, momentami wręcz brutalny a znając impulsywność i charakter Małeckiego nie trudno byłoby mu zarobić ''głupią'' kartkę i wykluczyć się z następnego meczu z GKS - myślmy o dobru drużyny w tym wypadku.

Wchodzi Wilk - zadania oczywiście defensywne, przejęcie roli Sobolewskiego na boisku, zagęszczenie środka, rozbijanie ataków Korony.
Dlaczego nie zszedł Jirsak - z prostej przyczyny jeszcze przydał się w defensywie i w środku boiska.

Bardziej skłaniałbym się do tezy, że zostaliśmy z Jirsakiem w roli napastnika
Genkow niemiłosiernie sponiewierany w tym meczu podobnie jak Melikson - być może trener zauważył, że nie są w stanie więc dziś już dać drużynie, swoją drogą odwalili dziś kawał dobrej roboty.
Genkow ściągnięty i wpuszczony Sivakov - zmiana na zagęszczenie pola pod koniec meczu, bronienie wyniku i liczenie na kontry z skrzydła Kirma czy Meliksona.

Wojtek ewidentnie dziś mecz mu nie wyszedł, no ale nie będę się zagłębiał w psychikę Łobodzińskiego bo i tak nie potrafię tego zrozumieć.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 10.04.2011, 18:47
Strzelilismy na 1-0 i nagle wszyscy przestali grać tak koło 20 minuty ,co zaraz dalo karnego dla Korony (juz wtedy mogl byc remis) i setke Niedzielana.Po przerwie Malecki nei strzela karnego,bo sie napial ,żeby pewnie po golu do kibicow podleciec i ich wku*wic. Sobol dostal druga kartke bo stanal w obronie Melliksona ,ktorego jakis Scyzor zaczal atakowac , co akurat bylo zajebiste w tym meczu . Strzelamy gola grajac w oslabieniu i zaraz tracimy oczywiscie po stalym fragmencie gry...Gol na 2-2 to masakra, Pareiko by to wyciagnal bo juz praktycznie frunal w strone slupka..Wilk niczym Jop,juz wiekszy pozytek by byl jak by go podczas tego wolnego przy slupku postawili .A co do sedziowania ,jakby ten mecz prowadzil Borski,ktory za dotkniecie gwizdal faule to dzis by bylo z 5 czerwonych kartek
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 10.04.2011, 18:48
Kto dziś najbardziej zawalił ? Sobolewski - za idiotyczne zachowanie, Małecki - za profesjonalnie spieprzonego karnego, Wilk - za samobója w stylu Jopa czy Mrowca. Genkowa nie winię bo miał pecha, wszystko zrobił ok - w dodatku strzelił dwa gole, Małeckiemu można nieco odpuścić za tę asystę. Ale zwróćcie uwagę, że ta trójka to Polacy.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.04.2011, 18:48
Teraz lecial skrot w L+Extra - pilka leciala do rak Pareiki, albo byłby rzut rozny. Czemu Czarek wybiegł z muru - tego sie juz nie dowiemy.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.04.2011, 18:49
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Wolny po którym padła bramka też mnie dziwi , była piłka zagrana ręką - przypadkowa który powędrowała do piłkarza Korony który był w dobrej sytuacji - dlaczego sędzia nie zastosował przywileju korzyści ? Ja tym meczem utwierdziłem się w przekonaniu że Dawid P. to największa szuja a na drugim miejsce Marcin B. żeby nie było że zapomniałem choć temu do Piaseckiego jeszcze trochę brakuje!
Zastosował przywilej korzysci, pozwolił bodajże Tatajowi strzelić na bramkę, jak zobaczył ze z akcji nic nie wyszło dorzucił rzut wolny z kapelusza. W pierwszym meczy z Koroną w Krakowie sedziował dokładnie tak samo, pozwalajac Koronie na brutalne faule i dając im jednoczesnie rzuty wolne za aptekarskie zagrania..I gdzie tu kurde konsekwencja?

ZEJDZCIE WRESZCIE Z WILKA. Sam pomysł by tam stał głupi nie był, zle ułożyl chłopak grzywke i poleciało nie tam gdzie sie chciało.. co nie zmienia faktu, ze gosc jest nasza nadzieja i powienien co raz cześciej zastepowac Sobola w 1 składzie.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 10.04.2011, 18:50
Kur.wa Sasal i były premier Pawlak mają wspólnego ojca. Takie samo łypanie ślepiami przed kamerą.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.04.2011, 18:50
„Sergei powiedział mi, żebym chwilę przed uderzeniem „Vuko” cofnął się kilka kroków i spróbował wybić ta piłkę. Wszystko byłoby ok, gdyby piłka po moim uderzeniu nie wpadła do bramki” – mówił po spotkaniu pomocnik Wisły

słowa Wilka. I macie swoją teorie spiskową. Bany jak nic powinny być za obrażanie naszego zawodnika ;/

Filippo ale przywilejem był już fakt oddania strzału przez zawodnika korony, a to że strzelił jak ciota nie nasza wina. Nikt mu nie przeszkadzał w tej sytuacji
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 10.04.2011 o godz. 18:52.

Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Stary 10.04.2011, 18:51
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Kto dziś najbardziej zawalił ? Sobolewski - za idiotyczne zachowanie, Małecki - za profesjonalnie spieprzonego karnego, Wilk - za samobója w stylu Jopa czy Mrowca. Genkowa nie winię bo miał pecha, wszystko zrobił ok - w dodatku strzelił dwa gole, Małeckiemu można nieco odpuścić za tę asystę. Ale zwróćcie uwagę, że ta trójka to Polacy.
Pewnie byli przejęci rocznicą smoleńską.
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 10.04.2011, 18:51
Filippo napisał(a):Wyświetl post
Zastosował przywilej korzysci, pozwolił bodajże Tatajowi strzelić na bramkę, jak zobaczył ze z akcji nic nie wyszło dorzucił rzut wolny z kapelusza. W pierwszym meczy z Koroną w Krakowie sedziował dokładnie tak samo, pozwalajac Koronie na brutalne faule i dając im jednoczesnie rzuty wolne za aptekarskie zagrania..I gdzie tu kurde konsekwencja?

ZEJDZCIE WRESZCIE Z WILKA. Sam pomysł by tam stał głupi nie był, zle ułożych chłopak grzywke i poleciało nie tam gdzie sie chciało.. co nie zmienia faktu, ze gosc jest nasza nadzieja i powienien co raz cześciej zastepowac Sobola w 1 składzie.

Popieram, dajcie Wilkowi żyć. Błąd wielki, prawda, kluczowy, ale nie zapominajcie tak łatwo o wszystkich dobrych meczach jakie zagrał w barwach Wisły.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2011, 18:52
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
„Sergei powiedział mi, żebym chwilę przed uderzeniem „Vuko” cofnął się kilka kroków i spróbował wybić ta piłkę. Wszystko byłoby ok, gdyby piłka po moim uderzeniu nie wpadła do bramki” – mówił po spotkaniu pomocnik Wisły

słowa Wilka. I macie swoją teorie spiskową. Bany jak nic powinny być za obrażanie naszego zawodnika ;/
Bardziej trzeba krytykowac zachowanie Sobolewskiego a nie Wilka - kapitan od tylu lat, taki doswiadczony a nie wytrzymał głupiej zaczepki Vukovicia.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.04.2011, 18:53
Zastanawiam się coraz bardziej dlaczego wchodzi Sivakov, w każdym meczu kiedy gra nic nam nie daje! Jego zagrania są niedokładne i przeważnie te mecze remisujemy (co dla nas jest porażką).
Ja rozumiem, że trzeba na siłę udowodnić logiczność transferu Sivakova, ale on najlepiej nam pomoże nie grając w ogóle.

Tak głupiego zachowania Sobolewskiego dawno nie widziałem, naprawdę spowodował, że ten mecz się nam posypał - mimo strzelonej kolejnej bramki!

Oczywiście szkoda karnego Małego i rajdu Genkova :(
Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Stary 10.04.2011, 18:54
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Bardziej trzeba krytykowac zachowanie Sobolewskiego a nie Wilka - kapitan od tylu lat, taki doswiadczony a nie wytrzymał głupiej zaczepki Vukovicia.
A widziałeś w C+ tą powtórkę, co Sobol łapie za gardło Koronkowca..
Melikson wołał (tak fajnie w wolnym tępie)..STOOOOOOOOOP...
Nic nie dało...
Fakt - od kapitana powinno się wymagać studzenia atmosfery, a nie głupich akcji osłabiających drużynę.
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.04.2011, 18:55
trzeba wzmocnić obronę
jak wzmocnimy obronę to będzie dobrze, póki co mnóstwo błędow obrona popelnia
w ofensywie dajemy rade
bramkarza mamy

Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.04.2011, 18:58
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
A zwróćcie wszyscy uwagę że najeżdżacie na Polaków, na podstawie jednego meczu z Koroną. Ktoś wymyślił bzdurną teorię a reszta przepisuje to samo. Ile razy było tak że Małecki był piłkarzem meczu albo wyróżniającą się postacią w tym sezonie. Sobolewski faktycznie - ostatnio nie zachwyca, ale przez kilka poprzednich sezonów był kluczowym graczem i jakoś nikomu jego narodowość nie przeszkadzała.

Do wszystkich płaczków - spójrzcie na tabelę. 90% kibiców Wisły to niestety dzieci Cupiała, chciałbym jednego sezonu w dole tabeli, ciekawe co by się na forum działo

Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 10.04.2011, 18:59
W Lidze + Ekstra mówią, że Wisła zagrała dobre spotkanie i tym meczem potwierdziła mistrzowskie aspiracje, a Korona zmotywowała się odpowiednio na to spotkanie...

_gilardino_ napisał(a):
Do wszystkich płaczków - spójrzcie na tabelę. 90% kibiców Wisły to niestety dzieci Cupiała, chciałbym jednego sezonu w dole tabeli, ciekawe co by się na forum działo
Wystarczy przypomnieć 8 miejsce kilka lat temu - lament i koniec Wisły zapowiadany przez wielu kibiców sukcesu. Dokładnie rok później Ci sami rozpływali się nad grą zespołu
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 10.04.2011 o godz. 19:02.
Odpowiedz cytując
1986
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.04.2011, 18:59
Ale to co my wydziwiamy przy rzutach wolnych i rożnych to jest jakis kabaret, do niemal każdej pilki dochodzi zawodnik przeciwnej drużyny....
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW

TYLKO WISŁA
Anty Jude
Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Stary 10.04.2011, 19:00
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
W Lidze + Ekstra mówią, że Wisła zagrała dobre spotkanie i tym meczem potwierdziła mistrzowskie aspiracje, a Korona zmotywowała się odpowiednio na to spotkanie...
Z drużyny jestem zadowolony...Gryźli trawę i na penwo grali najlepiej jak umieli.
Obrone trzeba wzmocnic i bedziemy mieli fajna pake na el.LM.
Tylko wpierw trzeba zdobyc Majstra...Ale wierze, ze damy rade.
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 10.04.2011, 19:01
Sergei Pareiko powiedział, że prosił cię, żebyś stał w tym miejscu przy rzucie wolnym.
Tak zgadza się. Powiedział mi, żebym chwilę przed uderzeniem „Vuko” cofnął się kilka kroków i spróbował wybić ta piłkę. Wszystko byłoby ok, gdyby piłka po moim uderzeniu nie wpadła do bramki.

Nic innego jak tylko pech i koniec tak wiec dajmy juz mu spokoj. Mecz jest za nami a dalsze prowadzenie rozmowy prowadzi tylko do kłotni miedzy nami a to jest zdecydowanie niepotrzebne i burzy atmosfere. Z Polonia byl remis, potem wygrana z Jagiellonia - liga jest przewrotna. Teraz czas na Belchatow - gramy u siebie, pełna mobilizacja i trzeba zdobyc 3 punkty a jeszcze Jaga pogubi punkty.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.04.2011 o godz. 19:04.
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Dajcie spokój, Czarek popełnił błąd, ale na pewno nie zrobił tego umyślnie. Za takie teksty o NASZYCH piłkarzach, który dzisiaj zostawili dużo zdrowia na boisku, powinno się palce ucinać.
Piłkarze zostawili na boisku całe serce, mimo przeciwnościom losu i sędziemu. Wielki niefart mieliśmy, mimo że od Korony byliśmy lepsi.
Jest dobrze, teraz trzeba się pozbierać i wygrać u siebie z GKSem.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Vasquez napisał(a):Wyświetl post
Z drużyny jestem zadowolony...Gryźli trawę i na penwo grali najlepiej jak umieli.
Obrone trzeba wzmocnic i bedziemy mieli fajna pake na el.LM.
Tylko wpierw trzeba zdobyc Majstra...Ale wierze, ze damy rade.
Wisła Kraków nie idzie po Majstra... po Majstra to tylko Amica idzie. My idziemy po Mistrzostwo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów