|
Westersyl, Meliksona na gwiazde ligi namaściły media, nie ty. Zejdź na ziemię. W poniedziałkowym przeglądzie można było przeczytać, że gwiazdą jest ten cały Dzalamidze, bo łączy w sobie cechy Meliksona, Hubnika i 5 innych zawodników. Problem w tym, że aby zostać gwiazdą to trzeba przynajmniej jeden pełny sezon rozegrać na wysokim równym poziomie a nie jeden czy 2 mecze.
W sumie to powiedz mi skąd ten podpis u ciebie i czy znałeś w ogóle Maaskanta zanim do Wisły przyszedł, bo z tego co piszesz można wywnioskować, że to twój idol.
Wracając do tematu Riosa. Też odnoszę wrażenie, że jest on już skreślony cokolwiek by nie zrobił. Jest to dziwne choćby dlatego, że Żurawski prezentuje się znacznie słabiej. Brak szybkości - szczerze mówiąc nie zauważyłem tego, on po prostu tak jest nauczony grać. A co do szybkości to w meczu z Ruchem kiedy było trzeba wyprzedził chyba 2 obrońców i o mało bramka nie wpadła(chodzi oczywiście o mecz z jesieni).Traktujecie go powoli jak Łobodzińskiego, który niezależnie od tego czy pojawi się na boisku czy nie to i tak jest winny za słabą grę Wisły.
Genkov faktycznie potrafi się zastawić czy utrzymać przy piłce, ale na tym kończą się jego atuty póki co. Jeśli piszesz, że napastnik nie musi strzelać bramek, bo on ma strącać piłki to chce mi się śmiać. Brożek za te dwa mecze gdyby zagrał jak Genkov byłby zjechany na tym forum totalnie.
Niestety brakuje ci obiektywizmu jak wielu innym osobo tutaj, którzy "ufają Maaskantowi". Pamiętajmy o tym że bańska pod tytułem Wisła w lidze mistrzów znów się napełnia, tylko pytanie jak to się znowu skończy.
|