|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 18 kolejki | |||
| Zwycięstwo Wisły |
|
298 | 95,51% |
| Remis |
|
10 | 3,21% |
| Zwycięstwo Widzewa |
|
4 | 1,28% |
| Głosujących: 312. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Genkow bardzo dobrze się zachował przy pierwszej bramce. Jak na razie mamy 9 punktów i nad Legią 5 przewagi. Jest dobrze. ![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pawel Brozek tez takie setki psul
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ale był Polakiem więc mu wybaczali. Wpierw psioczyli na niego, że już pora się pozbyć wypalonych graczy teraz za nim płaczą. Dajcie Genkovowi czas.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
ten nasz Łobo z pełnym poświęceniem gra hah
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jeszcze dużo , dużo pracy przed niektórymi, ale w dobrym kierunku idzie.
Rzut oka na tabelę uspokaja, "l`ordre regne en Pologne", (wrócił odwieczny porządek) ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z grzeczności już o ty nie wspomniałem
![]() Daj ignora wszystkim na forum i problemu nie będziesz miał daj listę tych maruderów to ich cytować nie będę ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja tez jak czytam niektore komentarze to lapie sie za glowe . Ospale to gralismy z Podbeskidziem , dzis nasi zapieprzali az milo i to szczegolnei w pressingu co mi sie bardzo podobalo ,a Widzew to rywal ktory postawil nam szczegolnie w 1 polowie wysoko poprzeczke. Nie piszcie juz o niepewnym Chavezie bo zagral on dla mnie dzis po profesorsku. Bunoza tez dobrze poza tym durnym faulu z boku pola karnego. Co do Genkova ,dobrze ze zmarnowal ta setke przy stanie 2-0 ,bo by sie chyba zalamal ,a takto moze sie przelamie w waznym meczu na wyjezdzie z Polonia Bytom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła - Widzew: wybierz wiślaka meczu
http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...a,id,t,tm.html Tylko Melikson. Amen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Melikson > Brożek. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() niektorzy zdecydowanie za duzo oczekuja od pilkarzy/druzyny z peryferiów Europy i do tego jeszcze narzekaja po wygranym meczu ,masakra |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i mamy 5 punktów przewagi.
Z tego co ja pamiętam na forum mówiono, że na 10 sytuacji [nie setek] trafiał 1, czyli według ciebie to był napastnik jakiego Wisła potrzebuje. " absorbował obrońców i inni mogli strzelać" pamiętam, że takie opinie tutaj także się pojawiały. Genkov robi dokładnie to samo i już jest zły. Pamięć już zawodna jaka była sytuacja parę lat temu? Zieńczuka też na rękach chcesz nosić za jeden sezon, który mu u nas wyszedł? Nie bronie Genkova, ale proszę ze wstrzymaniem się ze wszelkimi opiniami kiedy zagra kilka meczów więcej.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 12.03.2011 o godz. 20:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jirsak jak zwykle
WISŁA !!! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
"sami sobie bramki strzelaliśmy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jakie były statystyki po meczu? Ile mieliśmy posiadania piłki?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Genkov - odblokuj sie prosze Cie bardzi
Taką WISEŁKE chce widziec zawsze |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zgadzam się z Tobą... wydaje mi się że po prostu Riosowi brakuje werwy, fizyczny futbol dla niego to nowość i nie bardzo się w tym odnajduje, sam ostatnio przyznał w wywiadzie że na treningu w końcu przycisnął mocniej i od razu strzelił dwie bramki... Musi się bardziej psychicznie przełamać...
Ostatnio edytowane przez Wsciekly Pies : 12.03.2011 o godz. 20:30.
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś grał w pilke i ma pojęcie to mi przyzna racje,że Genkov odwala kawał dobrej roboty,silny środkowy napastnik,twardo trzyma się na nogach i przy takim ustawieniu gdzie Kirm i Maly schodzą ze skrzydeł do środka i gramy 3 napastników pasuje idealnie,a bramki przyjdą z czasem..uprzedzam Was i zaznaczam,że w meczu z Arką w ogóle nie dochodził do syt, strzeleckich przez Swoje przygotowanie do rundy..a raczej jego braku o czym wspominał Maskant a z meczu na mecz jest coraz lepiej i do tego wystarczyło znów 5 min by Rios pokazał nam 3 takie zagrania,mam na myśli podania do Kirma,miodzio..nie dam się nikomu przekonać,że ten chłopak nie zasługuje na wiecej minut na boisku..mam cichą nadzieje,że Wisła wie,że trafił się jej bardzo dobry i młody zawodnik i nie wystawianie go terz to próba zbicia ceny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak trenerzy byli zwalniani po kilku nieudanych meczach to była jazda na forum, że brak profesjonalnego podejścia, zmieniamy trenerów jak rekawiczki itd. Ale Genkov niech sp... bo już 3 mecz ligowy bez bramki strzelonej zaliczył... oj Panowie , zejdzta na ziemie. A co do samego meczu jeszcze i Riosa - mam wrażenie, że trener będzie mu dawał teraz pograć więcej w kolejnych meczach. Ogólnie mam wrażenie, że był to mecz, który kontrolowaliśmy. Maaskant mówił ostatnio w wywiadzie, że na Ligę Mistrzów ta drużyna raczej nie starczy. Uważam, że miał rację i głównie mam tu na myśli formację obronną. Niestety Chavez z Bunozą to wymarzeni obrońcy dla jakiegoś europejskiego, a miarę zgranego zespołu. Dzisiaj jedynie Pajlić zagrał w porządku, ale w obronie miodu nie ma i uważam, że nadal nie mamy trzonu na którym można ją zbudować. Chyba, że okaze się nim Jaliens, ale dajmy mu troszke czasu jeszcze. A co do bramki Małego - podobna do tej Pi Brożka z Mattersburgiem bodajże. Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez tomsts : 12.03.2011 o godz. 20:38.
![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Nie sadze zeby mial lepsze sytuacjena odblokowanie se niz ta w ktorej w 2 metrow nie trafil do bramki albo w koncwce o malo sie nie zabil na pilce. Inego wyscia nie ma, trzeba byc cierpliwym i czekac bo co innego zostalo? naszczescie mamy Kirma, Meliksona, Maleckiego. Na razie to wystarcza na kolejne 3pkt. Oby tak dalej!!! ![]()
Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
63 % posiadania piłki.
Wygrana cieszy Dziennikarz mówi że napastnicy nie strzelają Jirsak-a odpowiedź na pytanie: To Wisła strzela Brawo Wisła !! ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ej, po to daje ignory żeby nie czytać tych maruderów, a wy ciągle ich cytujecie
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cwietan na raie moze miec problemy ze zblizeniem sie do swojego rekordu moskiewskiego. Chlopakowi ewidentnie szkodzi takie ustawienie na boisku.
To jest gosc w ktorego powinny byc walone wszystkie pilki, a on stac jak kolek w polu karnym i kopac wszystko w strone bramki. Wtedy pewnie dlugo bysmy nie zatesknili za napastkiem. A tak.... Poki co Genkov to katastrofa. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
żartujesz?
![]() Ciężko mi wybrać najlepszego zawodnika, jednakże najgorzej Bunioza :/ Co prawda nieco lepsze wybicia niz w ostatnich meczach, ale i tak słabo. Bardzo nieodpowiedzialna, lekkomyślna gra, błędy w kryciu, trzymaniu linii itd. Cikoś i Chavez też nie najlepiej. @flamengista: Dzięki Ci, że przypomniałeś o Małku. Ten gość nie powinien mieć prawa sędziowania jakiegokolwiek meczu. Dożywotnia banicja. Pomijając mnóstwo idiotycznych małych błędów w stylu autu w złą stronę, przez średnie typu brak żółtych kartek za faule taktyczne, faule od tyłu, odkopnięcie piłki po gwizdku, aż po rzut karny, którego zawdzięczamy bocznemu, bo sędzia Małek nic nie widział.
Ostatnio edytowane przez filemon : 12.03.2011 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kolejny napastnik z bramkowstretem
ale grał nieźle, po prostu w koncówce za bardzo chciał Brawo Mały, Meleks i Kirm w takiej kokejnosci Słoweniec może nie zachwyca ale asysty i bramki kolekcjonuje Reszta przyzwoicie, w obronie nerwowo- jak zwykle, ale jak zwykle tez Chavez z Bunoza i gramy na zero teraz Jaga remis i bedzie pieknie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja chciałem atak Genkov - Rios, moze typowy drugi napastnik to dla Genkova byłoby dobre rozwiazanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mnie zastanawia jak to jest że tracimy tak mało bramek, a przecież widać że obrona jest przeciętna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Nie ma co krytykować za wczasu Genkova. Dziś było już wyraźnie lepiej niż z Ruchem. Miał sytuację, nie udało. Nie takie patelnie się przestrzeliwało. Wydaje mi się, że okres aklimatyzacyjny tego zawodnika jest po prostu dłuższy niż innych piłkarzy. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|