|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Za laska stoi gosc w bialym dresie, ciezko tego nie zauwazyc. Widocnie tresc artykulu na stale wbila sie do glowy i
gdyby gw napisala, ze kibole zgwalcili i wymordowali cala rodzinke, to nie watpie, ze na forum pojawilyby sie osoby powielajace te wersje ![]() Wracajac jeszcze do samego plucia. Nie widac tego tak dokladnie na tasmie z monitoringu, wiec ciezko podjac sie osadzenia. Moze bylo, moze nie. Jesli jednak chodzi o wycieranie rekawami twarzy, to gosc w dresie przyszedl namecz z umalowana, jak clown facjata, co potwierdzila jedna z osob na naszym forum. Domyslam sie, ze przez pierwsza czesc filmu zostaly mu wytlumaczone pewne zasady - to tak a propos "panujacych zwyczajow" - i stad te ruchy. Kupujac bilet na ta trybune mogl wybrac mijsca na 2 innych pietrach, lub dostosowac sie do panujacych, przedstawionych mu zwyczajow. Proste.emj - Nie wiem jakie zadania ma ta angielska organizacja, ale jakos nie kojarze jakichs wiekszych afer na naszych meczach. To zwykle incydenty przewaznie najebanej wiary z osobami, ktore chca poprawic klimat. Identycznie jest w tym przypadku. Z malej szarpaniny na stadionie (nikt nawet nie dostal plomby) zrobila sie afera na pierwsza strone jednej z bardziej poczytnych gazet. Jak widac tez dales sie w to wkrecic. Jesli zatem zwisa ci ta sprawa, to niepotrzebnie tak sie goraczkujesz piszac " Dla mnie to jest szopka, że ci ludzie co prowadzą doping na lidze później uzurpują sobie prawa do prowadzenia dopingu na meczach reprezentacji.". Szopka jest stado upojonych malyszomaniakow pod skocznia i póki bedziemy chronic sie od tej zgrai najebusow, póty klimat na kadrze nie bedzie doszczetnie zepsuty.
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 29.01.2011 o godz. 13:30.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
A skąd masz takie informacje że mecze reprezentacji różnią się od ligowych dopingiem czy zasadami? Dla ciebie to żadna różnica czy film był cięty 2 razy bo lubisz jak robią cie w buca. A na reprezentacji jest teraz jak jest bo się naschodziło jednomeczowców poprzebieranych za klownów. Na Euro pewnie będzie podobnie bo normalnego czlowieka nie będzie stać na bilet. wiec trybuny zapełnią typki w garniakach z wymalowanymi facjatami. I tak broń ich dalej wprowadzaj swoje nowe regulaminy a bedzie tak samo jak na Małyszu że gdy był na topie do Zakopanego przyjeżdżało 50tys. ludzi a teraz co? paręnaście tysięcy. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wiśla86 A chciałbyś żeby Ciebie go twarzy klepali na meczu kadry za to że w złym miejscu siedzisz
Co do informacji mam bo jeżdżę i takie mam odczucia.Jeśli chodzi o zasady to pewnych miastach w meczach ligowych i kadrze one nie obowiązują i się to zapewne nie zmieni.Mecze kadry nie są od tego żeby się napinać,tylko żeby wspierać reprezentacje.Mam swoje zdanie na temat Poznania i uważam że to miasto nie nadaje się na mecze kadry i tyle w tym temacie.Co do Małysza to chyba nie wiesz o czym mówisz...
Ostatnio edytowane przez Rasialdo : 29.01.2011 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ty widziałeś ten filmik? Co Ty opowiadasz? Jak to "może było, może nie"? No tak, może on po prostu głośno gwizdnął? Napieprzasz na GW, która zakłamuje rzeczywistość, a jak można nazwać Twojego posta? Wiadomo, głupio jak cholera, jak boss kibiców Twojego klubu pluje na kobietę, też by mi było wstyd, ale wolałbym spuścić wtedy głowę i siedzieć cicho, niż próbować wcisnąć jakiś kit.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|