The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2010, 21:10
Cytat:
Skoro chcesz byc sprytny i bawic sie w odwracanie pytan to podejmij rekawice i odpowiedz skad wiesz ze "pis, tvp i wiadome radio" uprawia propagande a nie robi tego mak, po i wyborcza pomimo iz sam nie jestes pewien co do zamachu.
zawiodę Cię robią to jedni i drudzy - to jest wykorzystanie tragedii do celów politycznych a każda znacząca siła w polityce ma swoje media

raport jest nie do przyjęcia bo Rosjanie chcą całą winę zwalić na naszych pilotów i całą załogę, to mnie nie dziwi, normalne u nich

Jeśli ktoś mi udowodni że mgłę wywołali Rosjanie to jestem skłonny uwierzyć w zamach ;]

Cytat:
Sek w tym ze pewnie z 80% poddajacych w watpliwosc tezy mak o wypadku nie szuka spisku i zamachu (zostawiajac minimalna niepewnosc)
Orzeu właśnie tu się myślisz, gdyby faktycznie tak było to spoko, tylko że przez tego manipulanta JK część społeczeństwa jest PRZEKONANA że to BYŁ zamach - traktują go jak wyrocznie, a nie ma dowodów zarówna za tym i za tym. wszystko przez uprzedzenia do rosjan..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów