|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe kiedy zobaczymy pierwsze efekty ich pracy....
Fajnie gdyby w każdym województwie był przynajmniej jeden skaut na etacie. Zatrudnienie i opłacenie 16 kompetentnych ludzi którzy mieliby zapisany w kontrakcie obowiązek jeżdżenia i obserwowania przynajmniej 3 spotkań w tygodniu oraz sporządzenia odpowiedniego zestawienia po zakończeniu sezonu, gdzie KAŻDY klub od ligi regionalnej czy jak to się tam teraz zwie w górę byłby podsumowany , wraz z adnotacją o wyróżniających się zawodnikach. Zakładając, że każdy miałby płacone po 5tyś zł i tak by taniej wyniosło klub, niż pensja jednego z naszych holenderskich obrońców Dodatkowe 5-10% od późniejszego transferu zawodnika z Wisły zmotywowałoby sautów do lepszej (bardziej wydajnej) pracy. Może SF, ale coś nie chce mi się wierzyć , że w niższych ligach nie ma talentów na miarę Błaszcza czy Lewandowskiego. Poza budową bazy treningowej, rozwój siatki skautów, prawdziwych skautów , a nie takich na papierze jak "niezatapialny" powinien być priorytetem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Co do liczby spotkań to pamiętam dokument o skautach Barcelony i Oni oglądają trzy mecze, ale dziennie! (oczywiście niskie Ligi + juniorzy itp.). W sumie dziwne, że z Naszym budżetem w młodych talentach bije Nas Ruch... Widać trzeba tylko chcieć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Och...Nagle zapragnąłem zostać skautem! Tak w sumie to mogę nawet 4 mecze w tygodnu za 4 tys dla dobra Wisły! I obiecuje, że proponowani przeze mnie piłkarze będą tańsi niż np. Jaliens! ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
ale w polsce skauting nigdy nie bedzie dobry bo nie ma podazu na talenty. wolimy sciagac jaliensow i lameyow niz dac grac czekajow czy brudom...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Teraz ja się pytam jak wygladają osiągnięcia naszego Skautingu? Bo narazie to wygląda jak opłacanie darmozjadów, czy przez tyle czasu nie znaleziono żadnego młodego polskiego piłkarza z potencjałem z niższej ligi? Nie ma kasy na transfery to trzeba szukać niżej za grosze jak kiedyś Kube. Nic się nie dzieje w tej kwestii a potem nagle Legia wyciąga młodych z kapelusza którzy chwile pograją i zaraz jadą dalej w europe.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dawać na boisko Szewczyka to jedyny w którym ja jeszcze pokładam nadzieje.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak to jest z tymi Wiślackimi skautami ? Czytało się że Cleber nie będzie pracował dla Wisły a teraz przywozi z Brazylii jakiś zawodników na testy do nas..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i gdzie masz problem?
To co czytałes było nt. tego ze Wisła nie podpisze umowy z Cleberem na takich warunkach jak on chciał. A to że przyjedzie z jakimś zawodnikiem to tylko sie cieszyć. Ja też chciałem przyjechąc ale póki co nie dostałem pozwolenia;/ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ziomek ja nie widze żadnego problemu. Wręcz przeciwnie, ciesze sie bardzo bo wiem że Cleber to profesjonalista w każdym calu i zawodników słabych by Wiśle nie oferował. Chciałem sie tylko dowiedzieć jak wygląda współpraca Wisły z Cleberem bo wiedziałem że w przeszłości nasze drogi sie lekko rozeszły..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chyba, ze nam będzie piłkarzy za darmo przywoził. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nikt nie powiedział, że prowizje musi mu płacić klub, może mu ją zapłacić piłkarz. W końcu on też tu nie będzie charytatywnie.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na pewno ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Myślę, że Cleber powinien być w sztabie trenerskim lub na stałe podpisać umowę o współpracy z Wisłą. Myślę, że byłby dobry skautem nawet na całą Amerykę Południową.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Powiem więcej...na cały świat!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zamiast 1400 weźmie w jeden miesiąc 1100,trzy stówki rzuci Cleberowi i git.
Najwyżej rodzice mu słoiki z brazylijskim bigosem przyślą....... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wystarczy jak Cleber zajmie się Ameryką Południową, od reszty świata mamy już niekwestionowanego króla polowań. Od Haiti po Wodzisław królem skautów tylko Zdzisław!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jeszcze jeden dobry slogan (chyba Fialo napisał): Subskrybuje, szuka, czuwa - Zdzislaw Kapka, król YouTuba ! ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zdzisław ma opanowaną do perfekcji bardzo wąską specjalizację .....Bałkany. Podobno talenty wyszukuje mu sam ...Kusturica.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W świetle ostatnich wydarzeń proponuję zamknąć temat.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Przesadzasz...
Wystarczy zmienić nazwę tematu na : Wiślacki skauting - problemy, kompromitacje, mankamenty. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wiślacki skauting? Jaki wiślacki skauting?!
Przychylam się do propozycji wolfyego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Mogliby się powstrzymać od takiego komentarza i mieszania w to Sarkiego. Sarki znajdował się chociaż w bazie transfermarkt, FM'e
Bankowo kazał im to napisać Kapka, Bednarz albo Franiu! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|