The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2010, 21:30
Proximus napisał(a):Wyświetl post
Gdyby połowa ludzi jeżdżąca samochodami do centrum wsiadła by w komunikację miejską to wszyscy byli by szczęśliwsi.

A apropo korków. Dziś wysiadałem w połowie drogi z 2 autobusów. Jechałem na wykład 501 na 16 na AGH. Z ciężkim sercem o 16:40 będąc na Kleparzu musiałem stwierdzić że nie zdążę. Wybłagał ktoś u kierowcy żeby się zatrzymał... 30 metrów przed przystankiem bo jechał 5 m/10 minut.

Potem wsiadłem w 2.. coś(pierwszy raz takim jechałem nie pamiętam już...) też trzeba było się zatrzymać i w tunelu zadupcać na dworzec...

Potem jeszcze odjazd z Mogilskiego. Na przystanku stało mniej więcej 1,5 raza tyle ludzi ile było w tramwaju. A tramwaj był pełny...
Cytat:
Gdyby połowa ludzi jeżdżąca samochodami do centrum wsiadła by w komunikację miejską to wszyscy byli by szczęśliwsi.
Cytat:
Na przystanku stało mniej więcej 1,5 raza tyle ludzi ile było w tramwaju. A tramwaj był pełny...
to są prawdopodobnie ci,którzy zrezygnowali z samochodów na rzecz MPK,więc czy to jest na pewno lepiej?
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów