|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
wiec ja Was zaskocze
![]() za oknem cały czas piaskarki, a to dlatego, że utknęły w korku z innymi samochodami. Nie wiem co jest przyczyną, ale zakopianka (kierunek na Kraków) w Głogoczowie stoi, wiec jeśli ktoś nie jest zmuszony jechać ta trasą niech nie jedzie. Domyślam sie ze to wypadek albo góra w Mogilanach jest tego przyczyna. Jakieś 2 godziny temu było podobnie ale w kierunku Myślenic, prawy pas zablokowany przez tiry a na lewym sznur samochodów pędzących 20/30 na godzinę... drogi lokalne praktycznie nieprzejezdne, a jak już to ślisko jak cholera... Dobrze że w poniedziałek ocieplenie ![]() Kolego z Myślenic wiesz coś więcej? dzieki za news ![]()
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 01.12.2010 o godz. 20:25.
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|