|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie wiem o co niektorym forumowiczom chodzi z tym Bunoza.Chyba bardziej im zalezy, ze niby to oni teraz maja racje a Wolfy sie mylil.Od razu zaznaczam, ze ja nie zamierzam stawac tu po czyjejs stronie, ale akurat w wypadku tego zawodnika nie, nie mylil sie.Co to za argument, ze co ? ZE niby poprawnie zagral \?Z kim Panowie z Zaglebiem, ktore zadnej konkretnego zagrozaenia nie stworzylo.My mamy myslec o lidze LM, o pucharach aodnosnikem ma byc mecz z Zaglebiem.Panowie nie badzmy smieszni.Bunoza jakosciowo jest slaby i mam nadzieje, ze zostanie on zastapiony kims wartosciowym w zimie.Chlop jest tak niepewny, ze przy stanie 3:0 z Legia wciaz drzalem o wynik i kazde jego przyjecie pilki bylo dla mnie jedna wielka niewiadomo.Jest niepewny podaje trudne pilki do Pawelka(takich watpliwych prezentow bym od klasowego obroncy nie dostal).Malo tego chlop dwa,DWA! razy z rzedu nie trafil w pilke w polu karnym, w jakims tam meczu nie pamietam tez nie trafil w pilke, malo kto to wtedy dostrzegl.Wystarczylo, ze slaba Legia na poczatku nas przycisnela i chlop sie gubil.Wyznacznikem nie ma byc nasza liga, bo w tym roku jej poziom jest dramatycznie slaby i nasze miejsce w tabeli zaciemnia rzeczywistosc, w ktorej sie znajdujemy a jestesmy w dupie.Maaskant mial czas, zeby poznac kraj, jego specyfike, wie juz kto jest kto, zna inne druzyny i ma teraz pelne pole do popisu(okres przygotowawczy, mam nadzieje, ze i transfery).Jak dla mnie to i tak przy odrobinie szczescia trener osiagnal wiecej niz mogl.Nasze szczescie, ze inne "tuzy" naszej ligi zaliczyly falstart, bo tylko dzieki temu wciac sie liczymy.Na mozliwe 42 pkty mamy 24 czyli nieco wiecej niz polowe a jestesmy na 2gim miejscu.Nie swiadczy to o tym ze liga sie wyrownala
tylko, ze leci w dol i to ostro.Co do Cikosza to choc prezentuje sie nzacznie lepiej i widze w nim material na przyszlosciowego gracza to jak dla mnie Wisla zasluguje na bardziej doswiadczonego zawodnika, pije tu do koszmarnego bledu jaki popelnil z Legia kiedy przepuscil futboluwke, ktora trafila pod nogi ktoregos z legionistow i tylko szczesliwy faul odwizdany na Sobolewskim(moim zdaniem wzajemnie sie faulowali) uratowal nas przed strata bramki.Reasumujac jakosc pilkarzy w naszym klubie jest tak niska , ze jak to napisali kibice Karabachu "wy zarabiacie pieniadze my gramy w pilke" pozdrawiam p.s. jeszcze tego by brakowalo, zeby sie slabo prezentowal z Zaglebiem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie trafił w piłkę... a powiedz mi co robił wczoraj Brożek? Też nie trafił parę razy w piłkę lub potykał się na niej? I świadczy to od razu o tym, że jest słaby? Każdemu się zdarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Brozek byl na biegu odwrocony do niej.Poza tym bez sensu porownania takie sa.Wczorajszy mecz uzmyslowil mi jedno.Na tle slabego, anonimowego w Europie zespolu wypadamy blado, na tle ostaniej Cracovii wypadamy blado.Nie potrafimy skonstruowac sensownego ataku pozycyjnego aten konstruuje sie od obrony.To, ze zagralismy trzy mecze z rzedu na zero ze slabymi druzynami nic nie znaczy.Slabi graja ze slabymi i tyle.Liga jest teraz tak slaba, ze jakbysmy przeprowadzili sensowne transfery w lecie i Maaskant (lub jakis inny sensowny trener) byl zatrudniony przed okresem przygotowawczym to teraz bilibysmy na glowe cala lige bo tak jest slaba w tym sezonie.Ja rozumiem, ze na nowych stadionach inaczej sie oglada mecze, ale moim zdaniem liga nie dorasta do piet obiektom, na ktorych teraz gra.Co do obrony to po prostu uwazam, ze zespol z takimi aspiracjami jakie sobie BC nakresla co roku powinna na tych pozycjach miec wartosciowych a nie watpliwie perspektywicznych graczy, ktorzy moze odpala a moze nie a mecze ligowe to taki poligon doswiadczalny dla nich.pozdrawiam |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|