|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panowie, po Małeckim nie ma co jechać. Słowa, że można się na niego wkur*** za to, jak on pudłuje i się denerwuje są co najmniej żałosne.
Chłopak chce dobrze a się po nim jedzie. Nie mówię tu o tym, że czasem za długo trzyma piłkę, albo nie podaje, ale właśnie choćby o tym co powyżej. Bardzo dobrze, że wsparliśmy Małego i Piotrka Brożka. Szczególnie ten drugi- nie wiem jak tam dziś Draganowi wyszedł mecz, ogólnie do chłopa nic nie mam, ale jak to było powiedziane "lepszy Polak [...]". A treneiro Roberto wystawił Pietie na derby, na nie jego pozycji i co, po tym stwierdził, że słaby? Mam nadzieję, że nikomu w tym klubie nie przyjdzie do łba go sprzedawać! Mecz, coś tam co dojrzałam , słaby, bez jakiś okazji wielkich, ale najważniejsze, że ostatecznie wygrany. Doping poniósł naszych piłkarzy i o to chodzi. Nie zawsze będzie pięknie jak z Legią, ale chodzi o to, żeby wygrywać. Choćby w beznadziejnym stylu, po beznadziejnym meczu. Jeśli się chce być Mistrzem Polski to nie ma bata, punkty najważniejsze. To już nie te czasy. . . O Canal+ się nie będę wypowiadać, bo mnie wkurzają w tej Lidze+[Extra], że głowa mała, a nie chcę się denerwować. Zobaczymy jak o będzie z Maaskantem w studiu x) Do komisji (l)igi mam jeszcze gorszy stosunek, więc też sobie daruje, bo przeklinać nie chce, a bez tego się nie obejdzie. Za tydzień do Warszawy. Moje nadzieje na ten mecz: Gliwa w bramce i zwycięstwo! A Janas niech sobie siedzi tam jeszcze na trenerskim stołeczku. Bo jak nie on to pewnie przyjdzie Zieliński i będzie robił pewnie lepsze wyniki od pana Pawła.![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|