|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
JrQ - Bredzisz
Legia muruje sie po strzelonej bramce? Wczorajszy mecz to pokazal dobitnie Kto to jest Manu? Jezdziec bez glowy ktory wystarczy ze biega i nawet sie przewraca. Wrzuci 20 pilek z czego jedna dojdzie tam gdzie trzeba. Kto to jest Radovic ? W tej chwili jeden z najlepszych o ile nie najlepszy ofensywny pomocnik w lidze. Wchodzi jak w maslo gdzie chce i kiedy chce w 90%. Widzi wiecej, mniej nurkuje, wiecej podaje, madrzej rozgrywa. Kto to jest Kucharczyk? 19 letni chlopak, ktory moze nie strzel na zawolanie bramek, ale w kazdym meczu, w KAZDYM zostawia na boisku zdrowie, pluca i kawalek watroby. Gra na 100% co pokazal wczorajszy mecz i wywalczenie roznego ktory zamieniony zostal na bramke. Rownie dobrze moge napisac : Kto tam gra w Wisle ? Wilk?Boukhari?Gargula? Nie napisze tak bo wiem ze to sa solidni gracze i moga zagrac bardzo dobre zawody.Ja wiem ze Legia nie ma super duper skladu i gramy bardzo srednio, ale bez przesady. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|