Karherop napisał(a):

Mi przeciwnie , dobry mecz w naszym wykonaniu , szczególnie w defensywie widac było większy spokój , na Clebera bardzo dobrze podziałał ten mecz przerwy , w ofensywie mieliśmy nawet więcej pomysłu niż w meczu z Lechią , tym bardziej że dzisiaj o kontry było trudniej.
Oceny
Pawełek - 8 - facet mnie zadziwia , wygrywa pojedynki sam na sam , broni strzały z dystansu , celnie dobrywa ,mobilizuje drużyne coś z nim jest nie tak ? nie wiem co pali, ale niech tego nie rzuca
Cikos - 7 - świetny mecz , daje drużynie 10 razy więcej niż Branco
Cleber - 7 - bardzo dobry mecz , z drobnymi błedami , rządził i dzielił w defensywie
Bunoza - 4 - najsłabszy jak dla mnie w zespole ,
Paljic - 6 - dobry mecz , widać że coraz lepiej dogaduje się z Kirmem
Małecki - 7 - motor w ofensywie , z meczu na mecz coraz lepiej wygląda
Wilk - 6 - dobrze zastąpił Sobola , ale nie jestem przekonany czy jest na tyle lepszy ( w tym momencie ) żeby wejść za niego do składu
Garguła - 6 - robi coraz lepsze wrażenie , daje mu dwa-trzy tygodnie regularnej gry i będzie czarował jak za czasów gry w GKSie
Boukhari - 4 - lepiej niż z Lechią , ale nadal jego miejsce to ławka rezerwowych, są lepsi w druzynie
Kirm - 7 - widać że jest w gazie , jedyne czym mi podpadł to słabe strzały , na które niepotrzebnie się decydował mając małe szanse na powodzenie , trzeba mu jednak wybaczyc 
Rios - 5 - wysunięty napastnik to pozycja nie dla niego , nie mógł sobie znaleźć miejsca na boisku , poza tym za dużo strat
Jirsak - 5 - przeciętność i zbytnia asekuracja w grze
Żurawski - bez oceny , ale brawa za odważne strzały , wkońcu kibice skandowali jego nazwisko jak należy
|
Ani Rios, ani Jirsak nie zaprezentowali się lepiej od Boukhariego. Trochę obiektywizmu...